Dodaj do ulubionych

Okna !!! Co polecacie

IP: 82.139.15.* 19.03.04, 22:15
Krórą firmę wybrać wymieniając okna ? Polećcie mi ,chciałabym coś
sprawdzonego ,ew.też firmę wymieniającą drzwi .Pleas !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: me:) Re: Okna !!! Co polecacie IP: 82.139.15.* 20.03.04, 00:00
      Arrow- zdecydowanie- co prawda firmy do drzwi nie znam... ale ta jest naprawdę
      dobra do okien- W.Pola 8
      • Gość: Ewa Re: Okna !!! Co polecacie IP: 82.139.15.* 20.03.04, 21:24
        Dziękuję ,a możesz podać ,dlaczego akurat Arrow ? Chodzi o jakość ,cenę ,czy
        szybkośc wykonania ?
        • Gość: kazimierzp Musisz porównać pełną ofertę w mieście! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 22:12
          Firm jest wiele. Jeżeli chcesz zamówić to najlepiej w firmie ustabilizowanej,
          majacej swoją stała siedzibę, dającą rachunki i gwarancję (łatwiej wtedy
          dochodzić swych praw w wypadku sporów - takie zawsze mogą się zdarzyć). Przy
          zamawianiu pamietaj, że to ty jesteś podmiotem sprawy, a nie producent. Oni
          muszą przyjść, pomierzyć (zrobić pełną inwentaryzację starego okna - potrzebna
          przy zgłaszaniu w organach administracji architektoniczno budowlanej). Po
          założeniu nowego okna muszą obrobić te okna, ponaprawiać tynk.
          Firma ARROW jest to firma jeleniogórska działajaca na rynku od paru lat. Ma
          niezłą markę. Podobnych firm jest wiecej. Patrz się na cenę, okres gwarancji,
          klasę dźwiękoszczelności, na współczynnik przenikania ciepła i czy ma
          mikrouchyły - jest to rozszczelnianie okien ażeby nie doprowadzić do
          zawilgocenia mieszkania. Zawsze sprawdzaj czy w cenie ma pełen montaż w
          mieszkaniu (jeżeli montuje firma dostarczająca nie może zwalać usterek na
          obcych monterów)
          Przy drzwiach kieruj się podobnymi zasadami.
          Idź do kilku miejsc m.innymi Gaja, Matex, Nomi, hurtownia na Grunwaldzkiej i w
          wielu innych miejscach).
          Porównaj oferty i wybierz (najlepiej z zaufanym, doswiadczonym budowlańcem).
          Życzę dobrego wyboru.
    • Gość: Janek Re: Okna !!! Co polecacie IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.03.04, 02:46
      nie bierz fabryki okien z Łomnicy - odwalają lipę i robią przeraźliwie długo,
      dobre opinie słyszałem o Arrow
    • Gość: Ewa Re: Okna !!! Co polecacie IP: 82.139.15.* 22.03.04, 23:42
      Dzięki .Umówiłam się już na pomiar okien z Arrow ,co do drzwi -jeszcze
      myślę .Pozdrawiam
      • Gość: grr Re: Okna !!! Co polecacie IP: *.kentrox.com 22.04.04, 03:58
        arrow to chyba dawan idea? wlasciciel zbudowal marke (dobre okna) po czym
        zbankrutowal biedak (wydmuchal go podobno miedzy innymi wlasciciel tego
        parkingu strzezonego w centrum, co jest teraz nieczynny i sam dogorywa) a firma
        chyba zostala przejeta przez jakis dziwnych ludzi w dresach...
        ale okna rzeczywisice robili (robia?) dobre. moi znajomi maja i sa zadowoleni
        (drugi sezon). montaz rowniez profesjonalny choc porozbijali podobno troche
        kafelek w lazience przy wymianie :-)
    • Gość: OBBY Re: Okna !!! Co polecacie IP: 193.109.127.* 26.03.04, 12:50
      GORĄCO POLECAM:

CIESIELSTWO - LESZEK ŚPIEWAK

ul. Działkowicza 4
      58-506 Jelenia Góra

tel. komórkowy: +48 (609) 064 454
      tel. domowy: +48 (75) 643 17 67

pozdr
      OBBY
    • Gość: Bibi Re: Okna !!! Co polecacie IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.04.04, 08:41
      Wynienię okna w tym roku. Wybrałem ARAMUS z Rakowic Wielkich. Okana drewniane.
    • driverjg Re: Okna !!! Co polecacie 03.03.20, 12:20
      Zdecydowanie polecam okna-index.pl/.
      Mają dobre okna (Vekę) w niskiej cenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka