Gość: Ewa IP: 82.139.15.* 19.03.04, 22:15 Krórą firmę wybrać wymieniając okna ? Polećcie mi ,chciałabym coś sprawdzonego ,ew.też firmę wymieniającą drzwi .Pleas !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: me:) Re: Okna !!! Co polecacie IP: 82.139.15.* 20.03.04, 00:00 Arrow- zdecydowanie- co prawda firmy do drzwi nie znam... ale ta jest naprawdę dobra do okien- W.Pola 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Okna !!! Co polecacie IP: 82.139.15.* 20.03.04, 21:24 Dziękuję ,a możesz podać ,dlaczego akurat Arrow ? Chodzi o jakość ,cenę ,czy szybkośc wykonania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierzp Musisz porównać pełną ofertę w mieście! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 22:12 Firm jest wiele. Jeżeli chcesz zamówić to najlepiej w firmie ustabilizowanej, majacej swoją stała siedzibę, dającą rachunki i gwarancję (łatwiej wtedy dochodzić swych praw w wypadku sporów - takie zawsze mogą się zdarzyć). Przy zamawianiu pamietaj, że to ty jesteś podmiotem sprawy, a nie producent. Oni muszą przyjść, pomierzyć (zrobić pełną inwentaryzację starego okna - potrzebna przy zgłaszaniu w organach administracji architektoniczno budowlanej). Po założeniu nowego okna muszą obrobić te okna, ponaprawiać tynk. Firma ARROW jest to firma jeleniogórska działajaca na rynku od paru lat. Ma niezłą markę. Podobnych firm jest wiecej. Patrz się na cenę, okres gwarancji, klasę dźwiękoszczelności, na współczynnik przenikania ciepła i czy ma mikrouchyły - jest to rozszczelnianie okien ażeby nie doprowadzić do zawilgocenia mieszkania. Zawsze sprawdzaj czy w cenie ma pełen montaż w mieszkaniu (jeżeli montuje firma dostarczająca nie może zwalać usterek na obcych monterów) Przy drzwiach kieruj się podobnymi zasadami. Idź do kilku miejsc m.innymi Gaja, Matex, Nomi, hurtownia na Grunwaldzkiej i w wielu innych miejscach). Porównaj oferty i wybierz (najlepiej z zaufanym, doswiadczonym budowlańcem). Życzę dobrego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Okna !!! Co polecacie IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.03.04, 02:46 nie bierz fabryki okien z Łomnicy - odwalają lipę i robią przeraźliwie długo, dobre opinie słyszałem o Arrow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Okna !!! Co polecacie IP: 82.139.15.* 22.03.04, 23:42 Dzięki .Umówiłam się już na pomiar okien z Arrow ,co do drzwi -jeszcze myślę .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: Okna !!! Co polecacie IP: *.kentrox.com 22.04.04, 03:58 arrow to chyba dawan idea? wlasciciel zbudowal marke (dobre okna) po czym zbankrutowal biedak (wydmuchal go podobno miedzy innymi wlasciciel tego parkingu strzezonego w centrum, co jest teraz nieczynny i sam dogorywa) a firma chyba zostala przejeta przez jakis dziwnych ludzi w dresach... ale okna rzeczywisice robili (robia?) dobre. moi znajomi maja i sa zadowoleni (drugi sezon). montaz rowniez profesjonalny choc porozbijali podobno troche kafelek w lazience przy wymianie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBBY Re: Okna !!! Co polecacie IP: 193.109.127.* 26.03.04, 12:50 GORĄCO POLECAM: CIESIELSTWO - LESZEK ŚPIEWAK ul. Działkowicza 4 58-506 Jelenia Góra tel. komórkowy: +48 (609) 064 454 tel. domowy: +48 (75) 643 17 67 pozdr OBBY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bibi Re: Okna !!! Co polecacie IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.04.04, 08:41 Wynienię okna w tym roku. Wybrałem ARAMUS z Rakowic Wielkich. Okana drewniane. Odpowiedz Link Zgłoś
driverjg Re: Okna !!! Co polecacie 03.03.20, 12:20 Zdecydowanie polecam okna-index.pl/. Mają dobre okna (Vekę) w niskiej cenie Odpowiedz Link Zgłoś