Dodaj do ulubionych

Biuro podrózy w Tesco

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 19:12
witam czy ktos był na urlopie z biurem w tesco? to podobno Exim czy sa tam jakies dodatkowe rabaty. widzialam tam ta babke z Triady czy sie przeniesli?
Obserwuj wątek
    • jeleniagora.ostatniemiejsca.pl Re: Biuro podrózy w Tesco 09.01.11, 23:38
      Nie wiem co to za biuro to w Tesco ale oprócz Eximu widziałam tam oferty Itaki....
      A ze swojej strony polecam biura które mają wielu touroperatorów w ofercie bo wtedy wybór jest duży i zawsze coś ciekawego da się wyszukać. Zapraszam do siebie (na Poznańską 10) - nie żeby kupić - żeby sprawdzić;-)
    • Gość: gagatek Re: Biuro podrózy w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 22:46
      maja teraz super promocje, i super ceny, bo sa firmowym biurem i maja inne ceny.kupilem wczoraj alfa star na czerwiec dopiero :( bo do 31.01 znizka!
      • jeleniagora.ostatniemiejsca.pl Re: Biuro podrózy w Tesco 29.01.11, 00:59
        "bo sa firmowym biurem i maja inne ceny" hehe - a co to znaczy, że są "firmowym" biurem i mają ceny inne niż kto?
        Wielu touroperatorow oferuje teraz spore zniżki i nazywamy to po prostu "first minute". Ale bardzo ciekawi mnie Twoja wypowiedź - możesz ją doprecyzować?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka