Gość: konwalija IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.11, 10:06 A gdzie teraz pracuje była Pani wice? Ktoś ma namiary? Tak z ciekawości pytam, gdzie los rzucił tą PaniA... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Naliwajko Wicedyrektorka urzędu pracy odbija się unijną c... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.11, 10:25 Witam serdecznie wszystkich Państwa, a przede wszystkim autora tego tekstu (pominę w tej chwili jego inteligencje i poziom wiedzy na temat funduszy UE). Po przeczytaniu tego "interesującego" artykułu mam ja i moi przyjaciele kilka pytań: Czyżby po wywaleniu ludzi z RPO przyszedł czas na POKL??? i ktoś znów odgrzewa stare kotlety??? a do tego próbuje swoja nieudolność zasłaniać moja osoba. Może nareszcie Ci którzy powinni odpowiedzieć za swoje decyzje podejmowane 4-3 lata temu stracą stołki??? Szanowny Panie "redaktorze"! Przytoczę Panu kilka faktów o których najwyraźniej zapomniał Pan w swoim artykule: 1. z DWUP odeszłam w lipcu 2008r czyli ponad 2,5 roku temu, i jak na razie żaden sad ani inna instancja nie udowodniła mi tego co Pan sugeruje w swoim artykule. Wręcz przeciwnie - wymiar sprawiedliwości sformułował przeciwko mnie takie absurdalne zarzuty ze sprawa wróciła do powtórnego zebrania dowodów. I poczekamy na ciąg dalszy.... 2. Po moim odejściu na czele wdrażania POKL na Dolnym Śląsku stanęły tak "znakomite osoby", ze mając do dyspozycji blisko 3 lata, miały wiele czasu by naprawić moje rzekome błędy w pracy. 3. OLAF, proszę Pana rzekome nieprawidłowości związane z moja praca badał na wiosnę 2009 roku czyli ponad rok temu, wiec teraz przyjedzie zbadać nieprawidłowości juz tych "najlepszych POKL-owców w Polsce" daruje sobie w tym miejscu nazwiska. 4. zastanawiam się Drogi Panie kiedy pismaki Pana pokroju przypiszą mi skutki kryzysu światowego i podwyżek cen ropy??. Czyżby był Pan na usługach tych których Pan tak skrzętnie broni. i ostatnia sprawa drogi Pani. Ja wiem ze poziom inteligencji jaki Pan reprezentuje, może nie pozwolić na kojarzenie faktów, ale ja nigdy nie miałam nic wspólnego z PO i bardzo chętnie przyłączę się do rozliczenia ludzi którzy opluli dobre imię moje i mojej rodziny, ale juz w innym miejscu niż gazety. Da Bóg ze i Panu będę mogła spojrzeć prosto w oczy i powiedzieć kim Pan jest .... i wtedu czkawka bedzie miała troszke inny posmak..... Odpowiedz Link Zgłoś
tylkosld Pani Kwiatek 10.03.11, 13:31 Pani Kwiatek jak twierdzi jest już wszystko w porządku :) Czekam na kontrole projektów tych , które przeszły z DWUP do UMWD, decyzją marszałka. Potrzebne jest doświadczenie aby przyjrzeć się dokładnie dokumentacji.....kiedyś do tego dojdzie. Polityka i uczciwość z rzetelnośćią to dwa rózne bieguny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna naliwajko Re: Wicedyrektorka urzędu pracy odbija się unijną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.11, 10:33 zaspokoje Pani/Pana ciekawosc! pracuje przy projektach we własnej firmie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Wicedyrektorka urzędu pracy odbija się unijną IP: *.ae.jgora.pl 10.03.11, 12:47 ah to tej pani nasz były prezydent chciał oferować pracę w urzędzie, bynajmniej nie dlatego że jest jego bliską rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISTER ED - KOŃ KT Re: Wicedyrektorka urzędu pracy odbija się unijną IP: *.180.118.28.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.03.11, 13:15 ooooooooooo... jaka znajomość ofert pracy i procedur wyboru urzędników. ciekawe dlaczego nikt nie pisze ze bezpośrednio ta osobe wybierał teraźniejszy wicemarszałek a ówczesny wiceprezydent. O ile dobrze pamietam (a tez uczestniczyłam w tym konkursie) w czasie jak byli przesłuchiwani kandydaci Pan prezydent był na spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swój Re: Wicedyrektorka urzędu pracy odbija się unijną IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.11, 16:59 MISTER ED - KOŃ KT Pan/Pani nie kłam! Też startowałem w konkursie. Przewodniczący Marek Obrębalski, był obecny w czasie rozmów kwalifikacyjnych, zresztą Jerzy Łużniak również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŃJ Re: Wicedyrektorka urzędu pracy odbija się unijną IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.11, 17:19 Swojaczku, do konkursu na stanowisku do spraw funduszy europejskich mógł przystąpić każdy, kto spełniał określone wymagania. Nikt nie jest w stanie przewidzieć kto wystartuje w konkursie, a komisja konkursowa była powołana jeszcze przed upływem terminu zgłoszeń. Wiem, że Prezydent Obrębalski nie prowadził rozmowy kwalifikacyjnej z Panią Naliwajko i nigdy Schetyna nie ingerował w sprawy tego konkursu. To czysty wymysł jakiegoś pismaka czy pseudodziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
tylkosld Dyrektorzy od POKL 10.03.11, 13:13 Łatwo kogoś oskarżać..... trudniej skazać..... W temacie wypowiedzi Pani Kwiatek...... ta pani jest bardzo ciekawą osobą. Dziwie się że tak mało się o niej pisze. Mam nadzieje ze przestanie się lansować ta osobę w necie. Przypomina mi się afera RYWINA Z MICHNIKIEM...PYTANIE CZY OBAJ BYLI UCZCIWI ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Naliwajko Re: Dyrektorzy od POKL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.11, 13:42 > Łatwo kogoś oskarżać..... trudniej skazać..... > W temacie wypowiedzi Pani Kwiatek...... ta pani jest bardzo ciekawą osobą. Dziw > ie się że tak mało się o niej pisze. Mam nadzieje ze przestanie się lansować ta > osobę w necie. > Przypomina mi się afera RYWINA Z MICHNIKIEM...PYTANIE CZY OBAJ BYLI UCZCIWI ? Tak ma Pan/Pani racje. To niewątpliwie bardzo ciekawa osoba. Ale ja miałam wątpliwą przyjemność z nią współpracować. Proszę Pani/Pana - z PROFESJONALISTKA i PODWALINA PO KL się nie dyskutuje - wykonuje się jej polecenia. Za które się potem osobiście odpowiada... a jeśli się ich nie wykonuje to się wylatuje w pracy..... Jak się teraz domyślam dla wszystkich obecnych dyrektorów POKL jestem bardzo wygodna osoba - bo przecież każdy przekręt i niepowodzenie można na mnie zrzucić. Wiec po co się wysilać.... Szkoda tylko ze tak niewielu z dyrektorów i dolnośląskich polityków potrafi się przyznać do swoich słów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szachimat81 Re: Dyrektorzy od POKL IP: *.icpnet.pl 10.03.11, 17:58 Weź już kobieto zamilcz. Ciesz się lepiej, że nie siedzisz jeszcze w pierdlu, co zawdzięczasz tylko niedouczeniu prokuratorów Odpowiedz Link Zgłoś
tylkosld pani kwiatek 10.03.11, 18:03 to kobieta bez skrupułów !!!! Powtarzam niech ktos się zainteresuje działaniami w po kl - 8.2 i całą 9 i wtedy okaże sie kto jest uczciwy a kto nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Naliwajko Re: Dyrektorzy od POKL IP: *.wroclaw.vectranet.pl 10.03.11, 20:15 > Weź już kobieto zamilcz. Ciesz się lepiej, że nie siedzisz jeszcze w pierdlu, co zawdzięczasz tylko niedouczeniu prokuratorów Szanowna Pani - niestety nie zawdzięczam tego niedouczonym prokuratorom tylko douczonym obrońcom którzy wskazują na fakty. Milczeć nie zamierzam i jeśli zasiądę w pierdlu to wraz szacownym towarzystwem. Może nawet z tobą szachimat, skoro prawda tak cie ruszyła ze w swojej wypowiedzi wykazałeś się takim "opanowaniem" i elokwencja???? Poza tym twój NIK mówi o znajomości gier strategicznych, wiec pewnie wiesz ze wygrana bitwa nie świadczy o wygraniu całej wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: językoznawca Wicedyrektorka urzędu pracy odbija się unijną c... IP: *.180.118.28.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.03.11, 22:02 Szanowni Państwo! Zgaduj zgadula dla wszystkich! co w jezyku czeskim znaczy KOKOT (przyp: autor tekstu)??? zwycięzców zapraszam po odbiór nagrody na strone: pl.wiktionary.org/w/index.php?title=kokot&action=edit§ion=2 Poleć znajomym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prst Re: Wicedyrektorka urzędu pracy odbija się unijną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 22:22 uff, ale nagroda!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś