Dodaj do ulubionych

poziom jelonki

IP: *.tvk3.pl 12.06.11, 11:17
Nie mam nic przeciwko tej gazecie, czasami jednak są zabawni. Rajd Karkonoski, największa impreza sportowa w regionie a redaktor sportowy jest w stanie napisać relację zawierająca dosłownie dwa zdania! W jednym pisze, że wygrywa Bouffier a pozostałe czołowe miejsca zajmują jacyś "liderzy". W drugim padają dwie liczby wynik Bouffiera i drugiej załogi. Coś takiego nawet w gazetce gimnazjalnej by nie przeszło :-)))

www.jelonka.com/news,single,init,article,34452
Obserwuj wątek
    • Gość: poiu Re: poziom jelonki IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.11, 14:17
      Krótki opis to jeszcze nie błąd....
      Ba! mnie się marzą tylko komunikaty, bo ostatnio czlowiek czyta słowotoki róznych.... tfu!.... redahtorów, którzy nawet polskiego nie znają i musi się starać, żeby znaleźć w nich jakąkolwiek informację.
      Ale fakt faktem, że zbyt skromna ta informacja.
      Ale za to ta fotka z odpadającym kółkiem to jest dopiero TO!
      • Gość: xxx Re: poziom jelonki IP: *.tvk3.pl 12.06.11, 14:38
        > Krótki opis to jeszcze nie błąd....
        > Ba! mnie się marzą tylko komunikaty, bo ostatnio czlowiek czyta słowotoki rózny

zgadzam się ale właśnie o to chodzi aby było więcej ciekawych informacji bez lania wody. Dwa czasy i jedno nazwisko to przesada. Nie wiem ile zarabia red. sportowy u nich ale jeśli z 3500 to chyba można by się bardziej przyłożyć?

fotka jest słabej jakości ale trudno było trafić coś ciekawszego niż auto na szosie. Oprócz tego zdarzenia z kókiem było jeszcze tylko dachowanie niedaleko Nielestna. Odpadające kółko tylko mi się udało utrwalić youtu.be/o7YoNecLhCI strzelić fote auta, jak przed obiektywem przejeżdzają ich dzisiątki to chyba żadna sztuka? :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka