Dodaj do ulubionych

ale jednak...

IP: 31.61.22.* 10.10.11, 21:39
Tejo chociaż potrafił napisać wiecej niż parę zdań, znaleźć ciekawy temat, a zdjęcia jego jednak wyrastały ponad przecietność, miały w sobie 'coś' a ten obecny peter... czy kto widział aby napisał chociaż jeden artykuł? Sensowny czy nie, ale zawierający więcej niż parę zdań? Nie, bo te człowiek zwyczajnie nie ma nic do powiedzenia. Jedyne na co go stac to silenie się na filmikach by nie podpaść Markoniemu.
Obserwuj wątek
    • Gość: WK Re: ale jednak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 00:55
      A ty czemu piszesz z proxy? Kto z "Jelonki" cię tu nasłał?
    • Gość: asd Re: ale jednak co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.11, 11:40
      nie zapominaj o cenzurowaniu postów krytycznych dla KK, co miało miejsce wielokrotnie pod artykułami spod pióra Pana TEJO. takie coś to nadaje się na jakąś skrajnie prawicową stronkę typu (nie)zalezna.pl albo jej podobną.
      • Gość: qwertz Re: ale jednak co? IP: *.centertel.pl 11.10.11, 13:36
        ja jestem antychrześcijański ale wolę jeśli ktoś ma zdecydowane poglądy i ma odwahę bronić ich np. usuwając posty, niż takie nie wiadomo co jak w przypadku petera. Ten usuwa ale tylko krytykujące jego.
        • Gość: asd Re: ale jednak co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.11, 14:21
          bronić swoje argumenty? ok, jestem "za" ale nie przez usuwanie nieprzychylnych wypowiedzi i udawanie, że nie ma tematu.
        • Gość: Clitoris Re: ale jednak co? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 11.10.11, 17:58
          qwertz - widzę, że tym razem poszedłeś na całość: mieć odwagę bronić swoich poglądów poprzez usuwanie poglądów innych. Co jeszcze ciekawego wymyślisz?
          • Gość: dolnoślązak Re: ale jednak co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 18:31
            Jeśli "qwertzowi" tak samo często zmieniają się poglądy jak adresy IP, to nie chciałbym go zobaczyć wśród cenzorów Jelonki. Wtedy cenzura byłaby nie tylko radykalna, ale praktycznie losowa.
            • Gość: qwertz Re: ale jednak co? IP: *.centertel.pl 12.10.11, 21:36
              Może nie było by wcale cenzury, trudno powiedzieć al to mi nie grozi bo dziennikarstwo uważam, za zajęcie wjątkowo żmudne i nieciekawe. Ale gdybyś ty chciał zostać redaktorem naczelnym to mam parę dobrych domen na których mogę w każdej chwili uruchomić serwis.
          • Gość: qwertz Re: ale jednak co? IP: *.centertel.pl 11.10.11, 22:24
            Wydaje mi się, że nie usuwał komentarzy, które były merytoryczne i krytykowały KK w sposób kulturalny.
            • Gość: asd Re: ale jednak co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.11, 07:24
              może ci się wydawać ale mylisz się.
              • Gość: asd Re: ale jednak co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.11, 09:54
                a poza tym skąd możesz wiedzieć co było w usuniętych komentarzach i czy były merytoryczne skoro znikały? ja pisałem na temat i nie ukrywałem krytyki, komentarze znikały.
                • Gość: qwertz Re: ale jednak co? IP: *.centertel.pl 12.10.11, 20:17
                  Tego nie mogę wiedzieć al ty również nie możesz wiedzieć, kto je usuwa. Może nie tylko Tejo ale również Markoni, Peter, Angela i inni?
                  • Gość: asd Re: ale jednak co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 06:58
                    wcale bym się nie zdziwił. zwłaszcza ze strony AG, też znikały posty krytykujące jej "warsztat dziennikarski".
                    • Gość: jednak nie Re: ale jednak co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 16:39
                      Pan TEJO nie umiał znaleźć ciekawy temat, chyba, że to sztuka w teatrze którą obejrzał razem z dzieciakami ze szkoły podstawowej bądź otwarcie nowego przedszkola. Te tematy traktował priorytetowo (pisze poważnie, proszę zajrzeć do "dorobku" P. Konrada). Przy okazji takich imprez je go zdjęcia na 100% "wyrastały ponad przeciętność". Problem jest taki, że jestem rodzicem i jak myślę co mu wzrastało nijako "dodatkowo" to mi się szczerze chcę rzygać.
                      • Gość: cha Re: ale jednak co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.11, 17:52
                        tejo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka