Gość: mama IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 04.12.11, 16:03 tragedia, żenada i wstyd taki mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lok Re: Żałosne mikołajki w filharmonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 16:42 a ile wstęp kosztował? Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: Żałosne mikołajki w filharmonii 04.12.11, 21:45 No nie uwierzysz ...aż dychę ! :) Z taką kasę, to mogli zafundować jakieś grubsze paki i konkretny poczęstunek ! ...a tu rozczarowane mamy musiały wracać o suchym pysku ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Żałosne mikołajki w filharmonii IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 05.12.11, 07:30 o znowu żółte wory i wyciek zamiast wytrysku sie odzywa czyli rymcy blllllllllllllle Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: Żałosne mikołajki w filharmonii 06.12.11, 10:18 Witaj słodka Saro, dawno Cię nie było ! :) ...również pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piipi_1 Re: Żałosne mikołajki w filharmonii 06.12.11, 16:27 .. do - [~Wiola ] ~OJJ ! .. ¿¿ żółte wory ?? .. to może *oznaczac,że Rymcycymcy jest św.Mikołajem .. takim całorocznym ! ~WIADOMO .. Fajny Mężczyzna ! Odpowiedz Link Zgłoś
piipi_1 Re: Żałosne mikołajki w filharmonii 06.12.11, 16:28 ~POPRAWKA: .. post jest skierowany do uzyt.nickname "sara" ~Przepraszam ! ~PA.*piipi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołajek piipi w TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 17:04 1.30min.możecie ją zobaczyć:) www.youtube.com/watch?v=1yeAn056rmA ``~~przepraszam`~~PA. Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: piipi w TV 06.12.11, 22:15 Znam z widzenia panią z filmu ...niezła zakrętka ! :) ...ale muszę kolegę mikołajka rozczarować ...niestety, pudło ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: piipi w TV IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 07.12.11, 15:51 jasssssssne żółte wory pewnie ty biedaku tez z tej szacownej gazety co ta pani Odpowiedz Link Zgłoś
piipi_1 Re: piipi w TV 07.12.11, 17:30 ..do - [~Sara ] ~BRAVO !,..BRAVO !,.. jesteś grzeczną dziewczynką ! .. bo uwierzyłaś/eś w św.Mikołaja ... i *jego zółte wory ! /.. przyp.akt.puste,bo rozdał św.Mikołaj .. prezety / Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: piipi w TV 07.12.11, 23:29 Dzięki Piipi, że odpowiedziałaś tej natarczywej kobiecie ! ;) ...jak czasem ją czytam, to aż mnie wory swędzą !! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: piipi w TV 07.12.11, 23:30 PS: ...puste oczywiście aktualnie ;) ...ale to się zmieni za pięć sekund ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezowata ze wstydu Re: piipi w TV IP: *.tvk3.pl 08.12.11, 05:31 a co? zajmiesz się robótkami ręcznymi? Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: piipi w TV 08.12.11, 10:13 Oczywiście ! ...zajęcia manualne to moja specjalność (nie mylić z analne ! ;) ...mam palece jak pianista ! ...jeśli jesteś długonogą szatynką, masz szansę mnie sprawdzić ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
piipi_1 Re: piipi w TV 08.12.11, 13:11 ~Wiedziałam,że jesteś Dobry ! /..przyp.św.*Mikołaj / ~FAJNIE .. z wirtualnymi *całuskami ! ~PA.*piipi Odpowiedz Link Zgłoś