Dodaj do ulubionych

Żałosne mikołajki w filharmonii

IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 04.12.11, 16:03
tragedia, żenada i wstyd taki mikołaj
Obserwuj wątek
    • Gość: lok Re: Żałosne mikołajki w filharmonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 16:42
      a ile wstęp kosztował?
      • rymcycymcy Re: Żałosne mikołajki w filharmonii 04.12.11, 21:45
        No nie uwierzysz ...aż dychę ! :) Z taką kasę, to mogli zafundować jakieś grubsze paki i konkretny poczęstunek ! ...a tu rozczarowane mamy musiały wracać o suchym pysku ! ;)
        • Gość: sara Re: Żałosne mikołajki w filharmonii IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 05.12.11, 07:30
          o znowu żółte wory i wyciek zamiast wytrysku sie odzywa czyli rymcy blllllllllllllle
          • rymcycymcy Re: Żałosne mikołajki w filharmonii 06.12.11, 10:18
            Witaj słodka Saro, dawno Cię nie było ! :) ...również pozdrawiam ;)
          • piipi_1 Re: Żałosne mikołajki w filharmonii 06.12.11, 16:27
            .. do - [~Wiola ] ~OJJ ! .. ¿¿ żółte wory ?? .. to może *oznaczac,że Rymcycymcy
            jest św.Mikołajem .. takim całorocznym ! ~WIADOMO .. Fajny Mężczyzna !
            • piipi_1 Re: Żałosne mikołajki w filharmonii 06.12.11, 16:28
              ~POPRAWKA: .. post jest skierowany do uzyt.nickname "sara" ~Przepraszam ! ~PA.*piipi
              • Gość: mikołajek piipi w TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 17:04
                1.30min.możecie ją zobaczyć:)

www.youtube.com/watch?v=1yeAn056rmA

``~~przepraszam`~~PA.
                • rymcycymcy Re: piipi w TV 06.12.11, 22:15
                  Znam z widzenia panią z filmu ...niezła zakrętka ! :) ...ale muszę kolegę mikołajka rozczarować ...niestety, pudło ! :)
                  • Gość: sara Re: piipi w TV IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 07.12.11, 15:51
                    jasssssssne żółte wory pewnie ty biedaku tez z tej szacownej gazety co ta pani
                    • piipi_1 Re: piipi w TV 07.12.11, 17:30
                      ..do - [~Sara ] ~BRAVO !,..BRAVO !,.. jesteś grzeczną dziewczynką ! .. bo uwierzyłaś/eś w św.Mikołaja ... i *jego zółte wory ! /.. przyp.akt.puste,bo rozdał św.Mikołaj .. prezety /
                      • rymcycymcy Re: piipi w TV 07.12.11, 23:29
                        Dzięki Piipi, że odpowiedziałaś tej natarczywej kobiecie ! ;) ...jak czasem ją czytam, to aż mnie wory swędzą !! :)))
                        • rymcycymcy Re: piipi w TV 07.12.11, 23:30
                          PS: ...puste oczywiście aktualnie ;) ...ale to się zmieni za pięć sekund ! ;)
                          • Gość: zezowata ze wstydu Re: piipi w TV IP: *.tvk3.pl 08.12.11, 05:31
                            a co? zajmiesz się robótkami ręcznymi?
                            • rymcycymcy Re: piipi w TV 08.12.11, 10:13
                              Oczywiście ! ...zajęcia manualne to moja specjalność (nie mylić z analne ! ;) ...mam palece jak pianista ! ...jeśli jesteś długonogą szatynką, masz szansę mnie sprawdzić ! :)
                              • piipi_1 Re: piipi w TV 08.12.11, 13:11
                                ~Wiedziałam,że jesteś Dobry ! /..przyp.św.*Mikołaj / ~FAJNIE .. z wirtualnymi *całuskami ! ~PA.*piipi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka