Gość: AstroNauta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 03:45 Poszukuje osób z Kotliny, którym coś te dwa skróty mówią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mijagi Re: LD OBE IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.12, 10:02 Może lepiej poszukaj na forum Bolesławca. Większe szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):) Re: LD OBE IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.12, 11:37 Ale oni tam nie mają internetu w ośrodku w Bol. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. a. Re: LD OBE IP: *.anonymizer.ccc.de 15.05.12, 19:16 widocznie mijagi ma gostęp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mijagi Re: LD OBE IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.12, 19:43 Gostęp to cię robił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. a. Re: LD OBE IP: 109.201.133.* 15.05.12, 20:19 nie zachowuj się jak cham no chyba, że jesteś chamem, to zrozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mijagi Re: LD OBE IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.12, 20:45 Ciekawe jaki serwis użyjesz jeszcze aby zmienić swoje IP. Takie manewry najczęściej praktykują ludzie stający w obronie pedofilii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big a. Re: LD OBE IP: 95.109.103.* 15.05.12, 21:11 czy ty masz jakiś uraz z dzieciństwa, że co jakiś czas o tych pedofilach piszesz? zły dotyk boli? no ale jak się czegoś nie potrafi to najłatwiej oskarżyć kogoś na forum o pedofilię... ty jednak masz coś do tych pedofilów, albo wspomnienia albo ciągoty do ich praktyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mijagi Re: LD OBE IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.12, 21:38 I temat zamknięty :D nie ma to jak zgrywać eksperta i wrzucać wątki do każdego tematu, kiedy to w życiu pozakablowym śpi się w nogach i szczeka na komendę. Ale jeśli lubisz być pośmiewiskiem dla każdego, to kontynuuj tą gierkę. Frajerów nie sieją, sami się rodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: LD OBE IP: *.fishnet.com 16.05.12, 22:20 powyższy tekst, który sam napisałeś, trafnie opisuje właśnie ciebie. widzisz mijagi, pośmiewiskiem jesteś właśnie ty, nikt inny. na każdą, nawet niewinną uwagę odpowiadasz inwektywami albo w tonie chłopa małorolnego. wychodzi z ciebie twoje marne wykształcenie i o wiele za duże ego będące odreagowaniem stresów i miernego życia. odpowiedz tylko szczerze, nie na forum ale sam sobie, czy nie jest tak, że twoje życie miało potoczyć się inaczej? czy to kim teraz jesteś jest winą twoją czy może tych złych, którzy rzucali ci kłody pod nogi? następnym razem jak twój zły szef złośliwie cię ośmieszy i wytknie ci błędy, jak pokłócisz się na ulicy z kimś, kto odważył się na ciebie krzywo spojrzeć, pomyśl czy to czasami nie jest twoja wina. szczerze pozdrawiam i życzę szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mijagi Re: LD OBE IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.12, 22:58 Użyj jeszcze jedno proxy, wtedy staniesz się bardziej autentyczny. Uważaj tylko, aby nie zgubić się w czeluściach własnej pokrętnej logiki. I pozdrów rodzinę bo mam wrażenie, że wszyscy siedzieliście przy stole i płodziliście ten post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: LD OBE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 14:58 zastanawia mnie po co Tobie kontakt z tymi ludzmi (?)co do jednego to kiedyś praktykowałem ale przyszedł taki moment gdy ktoś "tam" powiedział mi żeby nie przechodzić .Nie żeby mnie przestraszył bo mogłem tam zostać i nic złego by mi się nie przytrafiło ale zrozumiałem jego słowa że nie powinno się być tu i tu jednocześnie."Na to jeszcze przyjdzie czas''. Co do drugiej że tak powiem ''sprawy" to lepiej nie bywać na wychodnym .Z tego są same kłopoty.Praktycznie wszystkie wypadki śmiertelne są spowodowane właśnie przez tą nieuwagę bo "na chwilę się zamyśliłem". to tyle ode mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AstroNauta Re: LD OBE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 21:47 Po prostu czysta chęć wymiany doświadczeń a jeszcze lepiej nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: LD OBE 17.05.12, 13:19 Kiedyś tak próbowałem złapać ten stan świadomości oobee ld :) ..ale miska z sałatką stała lekko obok i zamiast spokojnego lądowania w miękkie paćce ...poszedłem po krawędzi ! :) Odtąd staram się pić w granicach przyzwoitości i palić tylko listki w jesiennym ognisku ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś