chilum 06.07.04, 12:39 Czy jeszcze funkcjonuje? Kto jest gospodarzem,aktualnie? Pozdrawiam Górali Sudeckich&Klub Zimowy oraz ZCHP:-). Witek M-ski Chilum Orr / Jedi Order Council at Javin IV -- Stop War on Drugs & Start War on Siths Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mierzwa Re: Chatka AKT IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.07.04, 16:34 Witam kolege!! AKT nadal działa i to pełnią życia!!! Obecnie zawiaduje nią Toważystwo Bażynowe a cały czas przebywa na miejscu Irek lub Yama... Obecnie planowane jest wyjście w ten weekend przez Klub Zimowy, także polecam :)) Zainteresowani wiedzą czym są imprezy z Klubem Zimowym :)) Pozdrawiam i życzę owocnego AKTowania PS.Zobacz na www.chatkaakt.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Chatka AKT 07.07.04, 11:46 Gość portalu: Mierzwa napisał(a): > Witam kolege!! Ano,cześć:-)) Mieszkałem w AKT przez 3 lata z przerwami tz 98-2001. > AKT nadal działa i to pełnią życia!!! Obecnie zawiaduje nią Toważystwo Bażyno > a cały czas przebywa na miejscu Irek lub Yama... O tym wiedziałem,ale to były ifo. z przed paru lat. Irek,rozumiem,że "Kucharz".a Yama to Yamamot,tak? Tzn. Yamamot ,wysoki,chudu w okularach,lubi grzyby:-). > Obecnie planowane jest wyjście > w ten weekend przez Klub Zimowy, Nie iwem,czy jesteś Członkiem Klubu Zimowego(wątpię:-)),ale jeśli jest to oficjalne zebranie,lub nadzwyczajne pozdrów wszystkich od Witka z Pyskowic. Powiedz Im ,że żyję i myślę o AKT i o Nich codziennie!!! Poważnie. Jak los pozwoli to wybiorę się tam na jakiś tydzień,lub dwa. Chciabym jak dawaniej,bez zakładania terminu zejścia na dół,ale czasy inne,niestety. > Pozdrawiam i życzę owocnego AKTowania Dziękuję. Czy Leszczu,Pawlak,Zeus,Matusiak,Dudek,Harley,Zawislan,Gomuła,Szajner i cał stara ekipa pojawiają się jeszcze?? A załoga z Jawora? > PS.Zobacz na www.chatkaakt.prv.pl Coś długo nie updatowana ta strona ,nie? POzdrów Wszystkich i Dolinę Kozacką i Góry i Jagniątków i Tramp`a. greetz -- eversmoking@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pit1171 Re: Chatka AKT 22.07.04, 19:00 pozdrawiam wszystkich klubowiczów (ch p)! odezwijcie się na forum... co słychać u Żaby, Babci, Marcina (czy jeszcze jest na górze?) Jak dalsze losy grupy greckiej? Piotr (ten od przeszczepów nerek u szczurów) Kandydat na członka Klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Chatka AKT IP: *.waw.cdp.pl 13.07.04, 08:41 Akt działa, chyba nawet nienajgorzej, Leszczu niestety od pieciu lat nie żyje.Reszta pojawia sie z rózna częstotliwoscią przy czym pojawija sie już dorosłe dzieci np. Matusiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chilum Re: Chatka AKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:24 Czy mogłabyś napisać do mnie na priv? To ważne dla mnie. Czy Aga,to Agata? Zielone getry dla mnie i śp.Piotrka Samselskiego,niezapomnianego? eversmoking@wp.pl To ja Witek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tramp Re: Chatka AKT IP: *.p-s-inter.net 14.07.04, 16:16 A "Dzikusa" (Krzycha) pamietasz? Na jakiś czas wyjechał do Grecji, potem wrócił do Polski, na krótko był w chatce, potem się ożenił i teraz podobno mieszka gdzieś na Mazurach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chilum Re: Chatka AKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 17:14 > A "Dzikusa" (Krzycha) pamietasz? Pamiętam. Nawet byłem wtedy w AKT kiedy przyjechał do Polski. W kapeluszu takim z rondem,duzym. Nie poznałem od razu,bo twarzy nie widziałe,a przyszedł od strony Nadzieji,tzn od Jagniatkowa. I pytam,o:" i jak,podobają się góry?", jak turystę zwykłego,nie. A tu Dzikus!! To był chyba 89r. Motorem przyjechał. No i mieszka właśnie na Mazurach,ale nie wiem gdzie. Przynieśliśmy zaraz ze wsi baniak piwa. Z Poznania dużo osób do AKT zaglądało swojego czasu. Pozdrawiam Witek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tramp Re: Chatka AKT na Hutniczym Grzbiecie/Bażynowe Sk IP: *.p-s-inter.net 07.07.04, 14:17 Na temat Chatki AKT możesz dowiedzieć się ze strony głównej Klubu Sudeckiego z Poznania. Wystarczy kliknąć na fotkę chatki. Jest tu: ksp.prv.pl/ Poprzedni gospodarz chatki, pochądzący z Wielkopolski Włodek Bayer, przewodnik sudecki jest zresztą związany z Klubem Sudeckim z Pozniania, jednym z jego pierwszych członków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tramp Re: Chatka AKT - poprawka linku IP: *.p-s-inter.net 07.07.04, 14:21 www.kspoz.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś