Gość: andrew IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.08.04, 15:25 szukam DOBREGO warsztatu, zakładającego instalacje gazową do samochodu, Jel.Góra lub okolice, POLEĆcie jakis, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazimierzp Re: AUTO na GAZ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 17:56 Mam złe doświadczenia z zakładem w Kowarach. Mam dobre doświadczenia z zakładem na Curie Skłodowskiej: parking MDK (na wprost ul. Grabowskiego i Zamenhofa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: AUTO na GAZ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:41 Nigdzie nie zakladaj w Jeleniej Gorze nigdzie!!! A na Wojska Polskiego to juz absolutnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: AUTO na GAZ!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.08.04, 13:22 Jeśli nie w Jeleniej , to gdzie to moge zrobić?.golf 3, 92 r.,z gory dzieki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: AUTO na GAZ!!!! IP: *.example.net / *.jgora.dialog.net.pl 05.08.04, 13:38 Ja robilam swoje auto we Wroclawiu. Dla porownania - w JG chcieli 2000 zl, zrobilam we Wrocku za 1600zl (Seicento). Firma - EKO ALMA. Ile razy tam podjade, zawsze mi sprawdza szczelnosc za darmo! Przeglad co 15 tys. km kosztuje tam 30 zl. Jezeli jednak nie jezdzisz duzo w kierunku Wroclawia, to nie wiem, czy jest sens robic tam auto, moze lepiej poszukac czegos tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: AUTO na GAZ!!!! IP: 212.244.170.* 09.08.04, 13:42 jest taki chłopak przynajmniej uczciwy i nie zaklada czegoś z czym będzie miał później problemy. A we Wroclawiu juz paru znajomych sie sparzyło - jednemu nawet zalożyli puste pudełko zamiast centralki. A nawet potem z byle regulacją jedz do Wrocławia (na gwarancji) Jadąć wolności od J.G. za gorzelnią na mostek w prawo, potem w prawo i po lewej stronie przy piwiarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_n20 Re: AUTO na GAZ!!!! IP: *.clk.net / *.jgora.dialog.net.pl 12.08.04, 20:53 zgadzam się uczciwy chłopak i robi porządnie dam ci jego numer telefonu jak chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: AUTO na GAZ!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.08.04, 19:43 DZieki za dotychczasowe opinie, mam pytanie ;tzn. po założeniu instalacji wszystkie przeglądy i regulacje MUSZĘ robić w tym samym miejscu gdzie ją założyłem????? CZY mogę to robić w dowolnym warsztacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: AUTO na GAZ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:32 Mozesz w roznych a co do przegladow to raz w roku wystarczy. koszt na MZK 165 zl Odpowiedz Link Zgłoś