Gość: zuzanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 23:24 Gdzie w Jeleniej jest dobry damski fryzjer? Zuzanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzanka Re: dobry fryzjer (niedrogi:) IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.08.04, 22:56 witam ponownie, naprawde nikt nie chodzi do fryzjera? :( pozdrawiam zuzanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: dobry fryzjer (niedrogi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:08 Ja mam maszynke i daje sobie rade ale nie ze skapstwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
thory Re: dobry fryzjer (niedrogi:) 16.08.04, 11:40 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Ja mam maszynke i daje sobie rade ale nie ze skapstwa:) Ponoć PiS to "Partia Imigracyjna Szkotów", więc nie byłbym pewien tego "nie ze skąpstwa"..., no, powiedzmy - "oszczędności"...;););) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: dobry fryzjer (niedrogi:) IP: *.example.net / *.jgora.dialog.net.pl 16.08.04, 13:13 Hej, zalezy gdzie mieszkasz. Ja chodze do fryzjera na Sygietynskiego, na przeciwko Hypernovej (damsko-meski), chyba "Avangarda", dodatkowo zrobili tam tez solarium. Pisze o tym, bo obok jest fryzjer z gabinetem kosmetycznym - tego nie polecam. NIestety, nic konkretnego nie robilam oprocz podcinania wlosow (10- 12 zl), mycie+scinanie+modelowanie bardzo dlugich wlosow 25 zl, strzyzenie meskie 10 zl (cena niezmienna od 2 lat). Balejaz na dlugie (do pasa) wlosy - ok. 100zl - tego sie dowiedzialam, jeszcze nie robilam. Nie wiem, czy to cos pomoze. Ja jestem na razie zadowolona. Chodze do pani blondynki, maz tez. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_n20 Re: dobry fryzjer (niedrogi:) 09.09.04, 10:05 ja chodzę do fryzjera jak idziesz na PKP to tam jest taki mały zakład na przeciwko fontanny jest tam taka fajna pani KAsia ale nie wiem czy wróciła do pracy bo urodziła dziecko ale jej koleżanki robią też super włosy. a ceny są naprawdę konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś