Gość: Mostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:50 Pizzeria koło małej poczty - palce lizać!!!. Nie jadłem nic lepszego. Gorąco polecam!!!. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inferno_m Re: PIZZERIE W JELONCE 27.09.04, 23:57 Tak, Zlatko robi najlepszą pizze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: PIZZERIE W JELONCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 06:25 Zlatko na Morcinka - pycha, palce ,lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżordż Re: PIZZERIE W JELONCE IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.09.04, 09:06 Ja lubię Telepizze w Tesco, a jeśli chodzi o ścisłość to zawsze wybieram Barbecue (chyba tak się to piszę, czyta się barbekju ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
inferno_m Re: PIZZERIE W JELONCE 28.09.04, 09:58 A jakie robi czewapczicze ( pisownia fonetyczna:) super lub baranine! Ale niestety tego w pizzeri nie oferuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
thory Re: PIZZERIE W JELONCE 28.09.04, 16:44 Pizzeria koło Jedenastki, na "Zaboberku", w pawilonikach. Chyba najlepsze makarony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: PIZZERIE W JELONCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:18 Bo nie byłeś Tomasze u Zlatka. Szkoda tylko, że nie ma tam piwa i nie wolno palić. bo moznaby było tam ciutke posiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
thory Re: PIZZERIE W JELONCE 29.09.04, 06:35 Gość portalu: maurycy napisał(a): > Bo nie byłeś Tomasze u Zlatka. E, Mauryc... byłem, to znaczy: zamawiałem na wynos. Jest pycha, to fakt. Ale z Zaboberka za daleko mi jeździć ;) Dorzucę jeszcze jedną zabobrzańską: "Pasję". Drogo jak cholera, ale dobrze. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: PIZZERIE W JELONCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:27 Prawda, że drogo, ale super. Dla mnie to jednak wyprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miejscowy Re: PIZZERIE W JELONCE IP: *.clk.net / *.sobieszow.net 29.09.04, 00:18 Ja polecam pizzerie w Sobieszowie w miejscu dawnego komisariatu MO. znakomita Caprichioza{jakoś tak}i Margeritta,żeby tylko jeszcze szybciej dowoźli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Re: PIZZERIE W JELONCE IP: *.telia.com 29.09.04, 17:09 a powiedzcie,czy wogole jest w Jel.Gorze,pizzeria/restauracja, godna polecenia co mozna zapalic papierocha?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
thory Re: PIZZERIE W JELONCE 29.09.04, 17:47 Gość portalu: Tess napisał(a): > pizzeria/restauracja, > godna polecenia co mozna zapalic papierocha?????????? No, co ty, Tess?? Tu nie Hameryka, a nawet nie Skandynawia (Irlandię z "bezdymowymi" ostatnio pubami przemilczę). Tu sie pali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_vv nienawidze palaczy paierosow 02.10.04, 00:55 Czy nie wiesz ze bedziesz zyla 10 do 15 lat krocej a najgorsze to to ze ostatrnie lata przejda ci po lekarzach i po kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesień Re: PIZZERIE W JELONCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 16:53 Gość portalu: Tess napisał(a): > a powiedzcie,czy wogole jest > w Jel.Gorze,pizzeria/restauracja, > godna polecenia co mozna zapalic papierocha?????????? Fuj, nie obrazcie sie, ale nie ma nic forszego w restauracji niz palacze w sasiedztwie. Powinien byc zakaz palenie bezwzglednie w kazdej restauracji. Co innego puby, gdzie sie przychdzi piwkowac i siedziec godzinami. W restauracjach bywaja rodziny z dziecmi i jest to IMO niedopuszczlne, zeby ktos palil.:-(( Pozdrawiam jesiennie Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
pan_vv Czy to naprawde tak trudno zamiesic ciasto (maka 02.10.04, 00:54 i woda) rozwalkowac butelka, posmarowac pasta pomidorowa, nalzyc kilka surowcow z lodowki? To bedzie dopiero pycha. Acha, Piec w GORACYM piekarniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexl Re: PIZZERIE W JELONCE IP: 217.11.136.* 04.10.04, 11:48 A byles w Quirino w Cieplicach na Pl. Piastowskim? Tam jest najlepsza pizza i najlepsze Tiramisu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inferno_m Re: PIZZERIE W JELONCE 04.10.04, 20:17 Łe najlepsza jest jak już wspomniałem jest u Zlatka i U Bazyla w Piechowicach rewelka!!!:) Wybierzcie się do Bazyla- bardzo stylowe wnętrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brant Re: PIZZERIE W JELONCE IP: *.hamilton.primus.ca 04.10.04, 21:09 A bylam,bylam dwa razy - u BAZYLA w Piechowicach i polecam.Mieszkam w Canadzie i naprawde tamta pizza byla pycha-a i cena dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psylon Re: PIZZERIE W JELONCE IP: *.prawo.uni.wroc.pl 16.10.04, 12:54 To Ja bym jeszcze dorzucil 16V w Sobieszowie (kiedys bylo tam znacznie lepiej ale i tak jest OK) i Casablance w Cieplicach (wypasss!) Odradzam natomiast Coloseum i Rome (paskudztwo straszne!) Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: PIZZERIE W JELONCE 15.02.05, 20:06 Gość portalu: Psylon napisał(a): > To Ja bym jeszcze dorzucil 16V w Sobieszowie (kiedys bylo tam znacznie lepiej > ale i tak jest OK) Własnie byłem i zamówiłem sobie na wynos. Sama pizza (Quatro plus czosnkowy) bez zarzutu. Ale czekając na nią, musiałem wysłuchiwać cały czas jakiegos typa siedzącego na wysokim stołku, który gaworzył z Grześkiem z kuchni. Gaworzył tak, żeby tamten go słyszał. Siłą rzeczy musieli słyszeć wszyscy nawet na zewnątrz. Poziom wypowiedzi na temat samochodu (marka, cena, wypas, sprzedawca) ale i smazonych frytek nieco wyższy od tych-bez-karków. Fakt. Ja w kazdym razie szybko tam znowu nie zajadę. Odświerzyłem stary wątek, bo tak chyba lepiej niż zaczynac nowy. Pozdrawiam! PS Wyszło mi na to, że szklaneczka soku pomidorowego kosztuje tam 2,90 PLN. Kooooooniec świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: PIZZERIE W JELONCE IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.02.05, 02:47 Jak mi wiadomo u Zlatka jest piwo bo jeszcze wczoraj je tam piłem :) co do palenai masz racje ze nie wolno i bardzo dobrze to jest jedynie zaleta ci ktorzy nei jedli pizzy od zlatka to dzwoncie 7678006 polcecam chodz najlepsza pizze jadłem w pasji na zabobrzu 3 tylko wada nie ma dowozu :( a kebab najlepszy z dowoze w casablance w cieplicach a jak kolega polecał telepize to ja mu składam kondolencje pracowałem tam miesiac i powiedziałe mze z telepizzy juz nic nei zjem daje do myslenia ale nei zdradze więcej :) pozdrawiam i smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: PIZZERIE W JELONCE IP: 82.139.16.* 21.02.05, 21:33 a jadl moze ktos w non stopie czy jak to sie nazywalo kiedys w Gazownii na Pocztowej w bramie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: PIZZERIE W JELONCE IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.02.05, 16:24 Ja raz jadłem w gazowni ale nie polecam straszna obsługa nie polecam nei mile sie do mnei odnosli w tym non stopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: PIZZERIE W JELONCE IP: 82.139.16.* 26.02.05, 15:39 pasja na kiepury - kiepsko - pizza mala, kiepska i jeszcze przypalona. Piwo 0,3 za 4zl, pol litrowego piwa nie podaja :( - ogolnie bardzo drogo, a obsluga taka sobie, za to urzadzone ladnie. gazowawnia na pocztowej - paluszki lizac.. mi bardzo smakuje tamtejsza pizza oraz pieczywo czosnkowe. Nie wiem czemu tak wiele ludzi na nich psioczy. Pinokio na zabobrzu - pizza przecietna ale bylem jakis czas temu to mnie skatowali techniawka, prosilem aby sciszyli, wiec sciszyli na moment troszke. Ogolnie kiepskie wrazenie Pizzeria na moniuszki kolo pralni chemicznej w tych budach taka dwupietrowa ;-) Pizza mala, przecietna ale za to obsluga bardzo profesjonalna. Wystroj mi sie podobal bardzo, ceny juz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: PIZZERIE W JELONCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 18:55 nie wiem jak jest w pinokiu, ale jadlem od nich 2 rozne pizze na wynos i powiem, ze dla mnie aktualnie to pizzeria nr 1 w miescie. sos czosnkowy tez maja super, polecam szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: PIZZERIE W JELONCE IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.03.05, 00:51 Pinokio jako pizzeria na wynos a Sobieszow/Coloseum jako pizzeria stacjonarna! Te dwie rzadza! Odpowiedz Link Zgłoś