Dodaj do ulubionych

Zaciskać pośladki !

IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.12.05, 17:57
Kilka dni temu w kamiennogórskim gimnazjum jeden uczeń pożyczył od drugiego
ucznia pieniądze.Wierzyciel nie chciał czekać zbyt długo na zwrot pożyczki i
postanowił odebrać ją sobie w naturze.W szkolnej toalecie rozprawiczył na
oczach licznych gapiów swojego kolegę.Inni koledzy zamiast pomóc rówieśnikowi
filmowali całe zdarzenie mając przy tym świetny ubaw.Film posłuży teraz jako
materiał dowodowy w sprawie.
Pytanie tylko jakiej sprawie?Bo to napewno dobry uczeń tylko kocha inaczej i
pewnie jest nieszczęśliwy(bo sprawa wyszła na jaw).
Obserwuj wątek
    • Gość: zenon5 Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.ppp.tiscali.fr 14.12.05, 18:25
      Ohydne zezwierzecenie swiadczy tylko o tym ze niestety nie mozna przejsc kolo
      tego obojetnie.Pytam sie tylko gdzie sa rodzice,moze sa na forum i bronia parady
      love,albo ogladaja film z pogranicza kretynizmu.Przeciez taki dzieciak musial
      miec jakis przyklad z zycia zeby tak postapic.Ale do nikogo to nie dociera.Ja do
      tej pory staralem sie wypowiadac raczej oglednie,nie zadrazniac,ale widze ze jak
      nie bedzie bata to ta zasrana demokracja przyniesie nam jeszcze wkrotce
      nastepne zwyrodnienia np:samobojcy w imie byle czego,albo cos w tym
      sensie.Szokiem dla mnie jest to ze tylu zaraz sie zglasza
      psychologow,naprawiaczy i innych idiotow ktorzy nie rozumieja podstawowej
      sprawy.TU CHODZI O ZACHOWANIE CZLOWIEKA W XXI WIEKU!!!
      Dziwne ze zwierzeta tego nie robia co potrafi dzisiaj czlowiek!!!!!!!!!
    • Gość: bav Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.12.05, 18:33
      To chyba trochę nie tak
      www.nowiny.jgora.pl/
      A robienie szumu w prasie, internecie, itp. posłuży... czemu? Szerzeniu dalszej
      tego typu "edukacji"?
      • Gość: zenon5 Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.ppp.tiscali.fr 14.12.05, 18:53
        Mysle inaczej,zdecydowanie nalezy tepic zezwierzecenie,w takich kategoriach ja
        to rozumie.Na forum jak ktos sie z kims nie zgadza to zdarzaja sie konflikty,a
        co dopiero w takim wieku/szkola/.Ogladalem tez reportaz jak komentowal to
        policjant,usmiechniety,a jak to czule uzasadnial,nie bylo przymusu,nie ma
        sprawy.Wiem tylko jedno,dopoki nas to nie dotyczy,jestesmy tolerancyjni.To inni
        maja problem nie my.Nie chce ciagnac tego watku,koncze,ale tym razem jestem
        bardzo radykalny i nie dam sie przekonac.Tym razem apel do rodzicow i ich"
        nowoczesnych "dzieci,robcie sobie to w domu miedzy soba,ale nigdy nie
        wprowadzajcie takich norm w codzienne zycie.Koncze i pozdrawiam
        • Gość: bav Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.12.05, 19:34
          Tępić - tak, nagłaśniać - stanowczo nie (jedno drugie uzupełnia)
          A tolerancja to bardzo niejednoznaczne pojęcie, zwłaszcza, jak je obejrzeć z
          obu stron. Na przykładzie zamieszek we Francji również.
          Pozdrawiam

• Gość: zenon5 Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.ppp.tiscali.fr 14.12.05, 19:43
            zgadzam sie! tepic i jeszcze raz tepic!Naglasnianie powoduje niezdrowe emocje
            czego przykladem jestem ja.Na usprawiedliwienie dodam tylko ze brak kobiet w
            zyciu normalnego czlowieka powoduje nieodwolalne skutki.Pozdrawiam
            • Gość: bav Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.12.05, 20:05
              > brak kobiet w zyciu normalnego czlowieka
              Hmmm... jako kobieta myślałam, że jestem normalnym człowiekiem ;) ale teraz się
              zastanawiam ;)
              • Gość: zenon5 Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.ppp.tiscali.fr 14.12.05, 20:15
                O jej,ale mnie meczysz, kobieto!Niedlugo zapomne jak sie nazywam.
                • Gość: zenon5 Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.ppp.tiscali.fr 14.12.05, 20:17
                  Bo zobaczysz ,zawolam henia.We dwoch obronimy sie lepiej.
                  • Gość: bav Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.12.05, 20:28
                    A ja, naiwna, myślałam, że sprostujesz. A tu proszę - jeszcze się będziesz
                    bronił?
                    No to co kobietom zostanie, jak mężczyźni je będą tak traktować :)
                    • Gość: zenon5 Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.ppp.tiscali.fr 14.12.05, 20:40
                      A co moge wyprostowac?Przeciez to wszystko proste jak drut!Co pozostaje
                      kobietom?Byc kobieta!To brzmi dumnie,jak mawial Lenin do nadiezdy krupskiej.Ale
                      najbardziej sie ciesze, ze nareszcie plec przeciwna dala sie sprowokowac do
                      dyskusji.Albo?wpadlem w pulapke?No gdzie ten Heniu?
                      • Gość: bav Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.12.05, 20:46
                        Wpadłeś we własną pułapkę ;)
                        To gorsze niż gałąź
                        • inferno_m Re: Zaciskać pośladki ! 14.12.05, 20:48
                          Panie Zenonie może się okazać że bav to pan Henryk:) A może Henryka:)
                          • Gość: zenon5 Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.ppp.tiscali.fr 14.12.05, 20:54
                            A mialem konczyc ten watek panie Wojtku.I widzi pan jak mnie sponiewierali!Ale
                            mimo wszystko uwazam ze Ci wszyscy forumowicze z JG,ONI i ONE to jednak
                            klasa.Nie wierzycie?To zobaczcie inne forum,obojetnie jakie.Ale czyzby Henio byl
                            prowokatorem?Zapytam sie w IPN-e.Lustracje bedzie mial pewna.
                            • inferno_m Re: Zaciskać pośladki ! 14.12.05, 21:07
                              O ile pan Henryk bawi teraz w Łodzi:)
                              • Gość: zenon5 Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.ppp.tiscali.fr 14.12.05, 21:12
                                A co leczy sie tam??Panie Wojtku daj Pan apel w TV,jak ma grype niech juz lepiej
                                idzie do Gozdzikowej,byle nie na pogotowie w Lodzi!!!
                                • inferno_m Re: Zaciskać pośladki ! 14.12.05, 21:15
                                  A ja bym prosił aby mi nie "panować", jakoś niezręcznie się czuje:)
                                  • Gość: zenon5 Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.ppp.tiscali.fr 14.12.05, 21:26
                                    A cholera wie,zostaniesz CZLOWIEKU prezydentem i mnie obsobaczysz!Wole sie
                                    asekurowac, nigdy nic nie wiadomo.bede jechal przez piechowice i co?
                                    • Gość: zenon5 Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.ppp.tiscali.fr 14.12.05, 21:32
                                      A tak wogole to czy ja na tym watku dyskutowalem z KOBIETA czy mi sie tylko snilo?
                                    • Gość: bav Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.12.05, 21:35
                                      Jak to "co"?
                                      W razie czego na gałąź! ;)
                                      Ale co by było, jakby prezydentem została KOBIETA ;)
                                      • inferno_m Re: Zaciskać pośladki ! 14.12.05, 21:42
                                        Bez różnicy, pod warunkiem że wiedziałaby jak wyprowadzić to miasto na prostą i
                                        była by silną osobowością.
                                        Czyli jak każdy kandydat:)
                                      • Gość: zenon5 Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.ppp.tiscali.fr 14.12.05, 21:51
                                        Ojej,jak ja o tym marze!A jak masz na imie?bo imiona sie roznie kojarza w JG.Ja
                                        akurat nie przykladam wagi,ale jak trafisz na jeleniogorski "beton" to mozesz
                                        miec problem z nieodpowiednim imieniem.Z galezi sie nie smiej,Sokrates mial
                                        gorzej,mieszkal w beczce i mial zone wiedzme.Co ja napisalem?ze mial zone
                                        wiedzme?Nie, to nie prawda!Za duzo pije czerwonego wina a tam na etykiecie
                                        pisze:Pij co chcesz ale nie mow byle co!!!
                                        • Gość: bav Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.12.05, 22:02
                                          Znajdźcie kobietę na prezydenta, koniecznie o imieniu poprawnym politycznie, to
                                          lepsze kryterium niż przynależność partyjna :)
                                          Ciekawa jestem, jakie to imiona?
                                          A gałąź była bardzo fajna, zawsze może się przydać, jak ktoś podpadnie ;)
                                          Czy to czerwone wino, to z beczki (Sokratesa)?
                                          Pozdrawiam
                                          Agnieszka
                                          • Gość: zenon5 Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.ppp.tiscali.fr 14.12.05, 22:58

cicho,teraz wroze!

AGNIESZKA
                                            Wywodzi się od greckiego słowa hagneia (czystość, bez skazy, świętość). Do
                                            Polski dotarło z Czech. Imię to już w średniowieczu było popularne w różnych
                                            formach: Agna, Agneta, Agnieszka, Igusza, Jachna, Jagienka, Jagna, Jagnieszka,
                                            Jagosza, Jegnieszka. W etymologii ludowej łączono je z łac. agnus (baranek).
                                            Stąd zwyczaj święcenia przez papieża białych baranków (oznaki godności
                                            arcybiskupów-metropolitów) na dzień św. Agnieszki, 21 stycznia. Zdrobnienia:
                                            Agna, Agneta, Agnisia, Agnusia, Angneta, Gnieszka, Jagienka, Jagna, Jagniesz,
                                            Jagnieszka, Jagosza, Jagusia, Nieszka. Inne formy: Jaga, Jagienka. Obce formy:
                                            Agnes (ogólnie), Anežka, Ines, Inesa (czes.), Ines (hiszp.), Agnessa (ros.),
                                            Agna, Agnes, Agnesa, Agneška, Agneza, Ines, Neža, Nežka (połud.-słow.), Agnese
                                            (wł.), Agneta, Agnieta (hol.), Agna, Agnyta, Agné (litew.), Agni, Aneza (gr.),
                                            Ignez, Inez (port.).

NAZWISKA:
                                            Agnieszczyn, Agniszowicz, Agnusiak, Jagnieszczyn, Jegnieszczyn.

PATRONKA:
                                            Św. Agnieszka Rzymska, zwana Mniejszą (III w.). Zachowało się bardzo mało danych
                                            na temat jej życia. Spalona prawdopodobnie na stosie w Rzymie w dniu 21 stycznia
                                            304 roku, w wieku zaledwie 12 lat. Najstarsze źródła podają jedynie, że była
                                            bardzo młoda i oddała życie i dziewictwo za wiarę. Jest patronką dzieci i
                                            symbolem niewinności. W poświęconym jej dniu, 21 stycznia (do 1969 r. czczono ją
                                            również 28 stycznia), święci się w Rzymie 2 baranki, ofiarowywane papieżowi (z
                                            ich wełny tkane są paliusze). (Wspomnienie 21 stycznia).
                                            Św. Agnieszka z Asyżu. Żyła w latach 1198-1253. Była młodszą siostrą św. Klary,
                                            razem z nią założyła przy kościółku św. Damiana zakon „Ubogie Panie" (nazwane
                                            później klaryskami). Relikwie św. Agnieszki spoczywają w bazylice św. Klary w
                                            Asyżu. (Wspomnienie 16 listopada).
                                            Św. Agnieszka z Pragi, zwana Czeską. Żyła w latach 1205-82. Była córką Przemysła
                                            Ottokara I, króla Czech. Przez kilka lat wychowywała się w Trzebnicy,
                                            prawdopodobnie pod opieką św. Jadwigi. Założyła klasztor klarysek, do którego
                                            wstąpiła w 1234 roku. Uczyniła z niego ośrodek odnowy religijnej promieniujący
                                            na całą Europę. (Wspomnienia 6 czerwca).
                                            Św. Agnieszka z Montepulciano, włoska dominikanka. Założyła klasztor i była
                                            przeoryszą zakonu dominikanek w Montepulciano. Słynęła z daru proroctw. Zmarła w
                                            1317 roku. (Wspomnienie 20 kwietnia).

ZNANE POSTACIE:
                                            Agnieszka, córka Bołesława Krzywoustego, żona Mścisława II. Isabelle Agnés
                                            Elizabeth van Zuylen de Charrière, pisarka holenderska (20 X 1740-27 XII 1805).
                                            Agnieszka Marianna Truskolaska, aktorka pol. (1755). Agnes Varda, fr. reżyser
                                            filmowy (ur. 30 IV 1928). Agnieszka Osiecka, poetka pol. (9 X 1936-7 III 1997).
                                            Agnieszka Duczmal-Jaroszewska, dyrygentka pol. (ur. 7 I 1946). Agnieszka
                                            Holland, reżyserka pol. (ur. 28 XI 1948). Agnieszka Fatyga, pol. aktorka i
                                            piosenkarka (ur. 1960). Agnieszka Kotulanka, aktorka film.

BOHATEROWIE SZTUKI:
                                            Św. Agnieszka Rzymska, jest bohaterką wielu dzieł sztuki (płótna van Eycków,
                                            rzeźby Bioscco). Agnieszka, córka Kolumba, W. Macha. Agnieszka ze Złotej czaszki
                                            J. Słowackiego. Agnes z powieści M.G. Lewisa Mnich (1796). Jagienka ze Zgorzelic
                                            H. Sienkiewicza. Jagna z Chłopów W. Reymonta (1902-09). Agnieszka Niechcicówna z
                                            powieści Noce i dnie M. Dąbrowskiej (1932/34). Jagienka Zychówna z powieści H.
                                            Sienkiewicza Krzyżacy (1900). Agnes z dramatu Gra snów A. Strindberga. Agnieszka
                                            Rzeszowska z dylogii powieściowej K. Przerwy-Tetmajera Legenda Tatr (1910).
                                            Agnieszka z dramatu S. Dygata Disneyland. Agnieszka z powieści Ch. Dickensa
                                            Dawid Copperfield (1849). Agnieszka imię głównej bohaterki w pierwszych
                                            przekładach powieści P. Traves Mary Poppins (1934-35)

NA EKRANIE:
                                            Film wg pow. Noce i dnie M. Dąbrowskiej w reż. J. Antczaka (1975), rolę
                                            Agnieszki grała Stanisława Celińska. Ekranizacje Chłopów W. Reymonta: rolę Jagny
                                            w filmie E. Modzelewskiego (1922) grała Maria Merita, a w filmie J. Rybkowskiego
                                            (1973) - Emilia Krakowska. Film Agnieszka w reż. D. Febbraro, w roli tyt. Monica
                                            Guerritore. Ekranizacja Krzyżaków w reż. A. Forda (1960), w roli Jagienki
                                            wystąpiła Urszula Modrzyńska.

AFORYZM:
                                            Wydeptują ścieżki
                                            Pod okno Agnieszki,
                                            A panna Agniecha
                                            Kpiąco się uśmiecha.
                                            Bogusław Chmielarczyk
                                            Do stron, gdzie mieszka panna Agnieszka, Dość uczęszczana prowadzi ścieżka!
                                            Włodzimierz Ścisłowski
                                            Szczęśliwy jest, gdy przy nim mieszka zawsze pomocna Agnieszka.

PRZYSŁOWIA:
                                            Dobra Agnieszka, kto z nią nie mieszka.
                                            Święta Jagna idzie do bagna.
                                            Agnieszka łaskawa puszcza skowronka z rękawa.
                                            Od świętej Agnieszki niszcz na drzewach liszki.
                                            Agnieszka, kiedy nie zła, głupia.
                                            Na świętą Agnieszkę wychodzi woda na ścieżkę.
                                            Na święto Agnieszki wiedlą szynki, jedzą kiszki.
                                            Agnieszka li łaskawa, wkrótce w polu zabawa;
                                            Agnieszka li nielusa, jeszcze zimie pokusa.

Jeśli na Agnieszkę pochmurno, to o len nietrudno;
                                            a jeśli jasno, to o len ciasno.

Od świętej Agnieszki już sprzątaj z drzew liszki,
                                            a jeśli mróz tęgi, szczep gonty i dęgi.

Skromna jak święta Agnieszka, a diabeł w niej mieszka.
                                            Święta Jagna taje bagna.

W POEZJI:
                                            Albo: „Ciągną żurawie nad rzeką,
                                            W rzece pierze Jagusia pieluszki,
                                            Zimna woda oblewa jej nóżki,
                                            A policzku łzy cieką, ej! cieką..."
                                            Jan Kasprowicz, „Z chałupy"
                                            Trudno zrozumieć, co się w ciebie wlewa, Takaś odmienna i takaś pierzchliwa,
                                            Raześ mi frantem, a drugi raz szczyrą, Raz przyjacielem, drugi raz przechyrą,
                                            Raześ mi wierna, drugi raz mię zdradzisz, Raz się pojednasz, drugi raz
                                            powadzisz. Taka cię natura chciała wykształtować, Że nie wiem, jako z tobą
                                            postępować. Boże, żeś nie dał do serca okienka, Żeby zrozumieć, jaka to Jagienka!
                                            Jan Andrzej Morsztyn, „Nieustawiczna"
                                            « poprzednie imię następne imię »
                                            Wyślij kartkę

Copyright 1996 - 2005 Onet.pl SA - zobacz wszystkie serwisy » Polityka
                                            dotycząca cookie do góry

• Gość: zenon5 Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.ppp.tiscali.fr 14.12.05, 23:40
                                              NO I TERAZ PYTANIE!Dlaczego mialbym zaciskac posladki przed kobietami???Albo juz
                                              nic nie rozumie!!Dobra,zmieniamy ten tytul,NIECH ZYJA KOBIETY!!komu sie nie
                                              podoba niech idzie po edukacje do Kamiennej Gory.
                                            • Gość: gosc Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.lan.org / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 02:07
                                              ...a Kopernik była kobietą...
    • wk53jan Re: Zaciskać pośladki ! 14.12.05, 18:47
      Jak czytam takie opisy (znęcanioe się nad słabszymi uczniami czy nawet na nauczycielu), to zastanawiam się o co tu biega i kto powienien ponieśc konsekwencje takiego wybryku.
      Logika podpowiada, że taki gnojek powinien wylecieć ze szkoły z wilczym biletem, rodzice powinni ponieść koszta rehabilitacji psychicznej ofiary bestialstwa a dyrekcja szkoły, w przypadku powtórzenia się podobnego wypadku, bezwarunkowo winna być wymieniona. Tak, nie przesadziłem w radykalizmie. Winni są wszyscy. W związku z tym, że w tym przypadku współwinnych jest więcej, dyrekcja powinna pójśc won!

A tytuł wątku nie wydaje się stosowny, pasuje bardziej do jakiegoś dowcipu a nie do dziecięcej tragedii:-(((
    • wk53jan Re: Zaciskać pośladki ! 14.12.05, 18:55
      Nie wiedziałe, że w tzw, międzyczasie przestawiono link z inną wersją, Rzeczywiście , jest spora różnica.
      Zastanawia mnie pewne zakłamanie. Otóż relegowanie pedagog określa jako pójscie na łatwiznę a ja myślałem, że mu lata tyłek ze strachu przed utrata pracy i twarzy.
    • Gość: strong Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.dami.pl 14.12.05, 18:58
      ja byłem molestowany przez nauczycielke i bity w szkołach przez ruwieśników i
      co ? nic mi nie jest wyrosłem z tego i żadnego tam urazu nie mam.Dla tych
      uczniów najwiekszym stresem jest to że dziennikarze ,media i dyrekcja to
      rozdmuchały.
      • wk53jan Re: Zaciskać pośladki ! 14.12.05, 19:21
        Czy dlatego teraz, że kiedyś byłeś bity i molestawowany, wybrałeś sobie taką ksywkę?:-)))
        Bez urazy...
      • Gość: zenon5 Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.ppp.tiscali.fr 14.12.05, 19:25
        Dla tych uczniow nie byloby stresu gdyby byly molestowane przez
        nauczycielke,zrozumialyby przynajmniej prawa przyrody.A w zyciu to sie bardzo
        przydaje!!Inna sprawa ze media szukaja sensacji,dobrze ze zamykam drzwi
        wieczorem bo jak by sie jakis dziennikarz sledczy zatail!!
    • Gość: Krzysiek Re: Zaciskać pośladki ! IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.12.05, 10:57
      do wk53jan
      Wiesz teraz o co mi chodziło z tą"ograniczoną tolerancją"?Jest dokładnie tak
      jakl napisałeś-wszyscy jesteśmy winni.Bo nie wyznacza się granic ,których jak
      już pewien "spawacz"powiedział przekraczać nie wolno!!!To są niestety skutki
      pełnej tolerancji,pełnej demokracji,itd jak to zwał tak zwał.Oby nigdy więcej
      nie doszło do takiej sytuacji,żebym powiedział Ci "a nie mówiłem".Pozdrawiam.
      • wk53jan Re: Zaciskać pośladki ! 15.12.05, 11:38
        Moje dzieci ale równiez sporo mi znanych ich koleżanek i kolegów nie były
        wychowywane w duchu kija i marchewki. Nie stosowałem kar cielesnych i
        wyszukanych tortur psychicznych. Nie były też separowane od spraw codziennych,
        nie miały na sobą klosza i innych ograniczeń. Ale jakoś nie zauważyłem u nich
        ciągotek do alkoholu,narkotyków, rozbijania przystanków, śmiecenia w lesie,
        dręczenia innych czy podobnych patologii.
        Zawsze obowiązywała PEŁNA zasada zaufania i jakoś nie wstydzę się za nie, nawet
        przeciwnie - słyszę wiele pochwał.
        A co do tej ograniczonej demokracji czy tolerancji, to kto okreśłi precyzyjnie
        i wg jakich kryteriów co może być dozwolone i gdzie jest ta granica?
        Człowiek o pewnej wrazliwości społecznej i nieco rozgarnięty nie potrzebuje
        zewnętrznych nakazów i zakazów. Ja nie podpalam sąsiadów dlatego, że jest to w
        kodeksie ale dlatego, że uważam to za najgorszą zbrodnię.
        I tak pół żartem; zapytaj jakiejś kobiety (matki, siostry, koleżanki) czy może
        ona zajść w ciążę ograniczoną, powiedzmy w 50 %.
        Mnie zawsze źle pachną jakiekolwiek ograniczenia.
        Pozdrawiam!
        • Gość: Dariusz Edukacja Europejska - seks oralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 14:57
          Szkoła w której doszło do tego zdarzenia nazywa się: "Społeczne Gimnazjum
          Edukacji Europejskiej"

Tak właśnie wychowują nas ero-szkoły. Uczą tolerancji dla zboczeń. Seks chłopaka
          z chłopakiem to coś zupełnie normalnego.

Tym czasem na Łotwie tendencje na szczęście się odwracają:
          wiadomosci.onet.pl/1213053,12,1,0,120,686,item.html
          Sejm Łotwy przyjął w ostatecznym trzecim czytaniu poprawki do konstytucji,
          zakazujące małżeństw homoseksualnych.Za poprawkami wniesionymi przez chadecką
          Pierwszą Partię Łotwy (LPP) głosowało 65 ze 100 posłów, przeciw było 6.

LPP wniosła poprawki po pierwszym w historii Łotwy lipcowym marszu mniejszości
          seksualnych. W pochodzie uczestniczyło mniej niż 70 osób, jednak towarzyszyły mu
          wielotysięczne demonstracje przeciwników homoseksualistów, rzucających jajkami i
          próbujących atakować przedstawicieli mniejszości seksualnych. Policjantom,
          których było znacznie więcej niż uczestników pochodu, udało się zapobiec
          poważnym incydentom.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka