Dodaj do ulubionych

Czy macie jakieś doświadczenie z herbalifem ???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 23:44
Proszę o informację osoby, które odchudzały się odżywkami herbalife. Poniewaz
duuuużo przytyłam w ciąży i muszę szybko zrzucić kilka kg polecono mi je jako
najkorzystniejsze. Dodam, że nie robię tego ze względów kosmetycznych, ale
zdrowotnych - kręgosłup mnie po prostu potwornie boli od dźwigania
dodatkowych kg, do których wcześniej przyzwyczajony nie był.
Obserwuj wątek
    • hexl Re: Czy macie jakieś doświadczenie z herbalifem ? 12.06.06, 10:49
      Jesli Twoje pytanie przeczyta przedstawiciel tej firmy to zapewne znajdziesz tu
      same pozytywy. Kiedys namowiono mojego tate w trakcie choroby, na ten CUD
      Natury, wytlumaczono tacie jak ma to pic aby przytyc i zwrocono uwage, ze sa
      tez inne sposoby przyjmowania tego srodka prowadzace do schudniecia.
      Ja wiem ze mojemu tacie to ani nie pomoglo ani nie zaszkodzilo. Wydaje mi sie
      ze lepiej zastosowac jakas diete niz te mieszanki, ale to tylko moja opinia.
      • kazimierzp Lepiej kup rumianek! 12.06.06, 16:37
        Lepiej kup rumianek, pij herbatkę zamiast jedzenia, czyli po prostu trzymaj
        dietę. Wtedy w sumie zaoszczędzisz na coś fajnego dla siebie: na jedzeniu i na
        tych środkach. Cos na temat odchudzania i skuteczności metod mogę powiedzieć!:-)
        Herbalife, czy jak to się tam pisze, jest to zestaw ziół który ma wspomagać
        trzymanie diety, czyli "niejedzenie". To samo mozna zrobić pijąc herbatki
        tonujące i uspokajające (choćby z melisy), aby z nerwów nie brać do ręki czegoś
        do jedzenia. Pierwszy krok do zmniejszenia wagi to nie jedz po 18. Drugi:
        ogranicz potrawy mączne (ja ich zupełnie nie jadam i zrzuciłem kilkadziesiąt
        kilo - tyle że ja mam co zrzucać).
        Życzę Ci konsekwencji w działaniu, bo w tym wszystkim to jest najważniejsze!
    • mister1 Re: Czy macie jakieś doświadczenie z herbalifem ? 12.06.06, 20:25
      przed laty robilem tlumaczenia dla herbalife (gdy sie zaiteresowali polskim
      rynkiem - poczatek lat 90-tych). Zawartosc jest nieszkodliwa, ale to i
      wszystko...
    • Gość: Natalia Re: Czy macie jakieś doświadczenie z herbalifem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:04
      Dzięki za info. Istotnie polecono mi je jako cudowny i szybki środek. Same
      pochwały - ziółka, witaminki, czyli nic co mogłoby zaszkodzić. Ale cena jest
      juz bardzo wygórowana, więc wolę się upewnić, że komus to pomogło. Dzięki i
      chyba jednak zostanę przy dotychczasowym, wolniejszym sposobie.
      • shamsa Re: Czy macie jakieś doświadczenie z herbalifem ? 12.06.06, 22:41
        bardzo skuteczny pod warunkiem przestrzegania regul, co sie najczesciej ludziom nie udaje i winę za wlasny brak motywacji zwalaja na odzywke.
        jezeli masz sile komponowac kompletne niskokaloryczne i zdrowe jadlospisy to sobie podaruj, a jak nie masz czasu łykasz odzywke i z glowy.
      • monia7411 Re: Czy macie jakieś doświadczenie z herbalifem ? 02.07.06, 12:56
        Stosowałam od 15 stycznia , jest wygodna i smaczna (trzeba przestrzegać
        zasad ) . Po ok 2 miesiącach gdy już przyzwyczaiłam się do mniejszej ilośći
        kalorii przeszłam na zwykłą dietę ok 1200-1500 kcal.Dłuższe stosowanie koktajli
        jest trudne gdyż jest jednostajnie takie same jedzenie . W 4 miesiące schudłam
        10 kg i to mi wystarcza teraz trzymam wagę nie ma efektu jo-jo.
        Tylko proszę pamiętać bez ograniczeń nic nie pomoże , cudów nie ma .
    • Gość: AB Re: Czy macie jakieś doświadczenie z herbalifem ? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 13.06.06, 12:00
      polecam ci zapoznanie sie z montiniakiem ksiazka lub stronka i forum
      sama jestem w trakcie testowania i waga leeeci
      a "jem jak chcę"
      montignac.miniportal.pl/index.php
      • Gość: Natalia Re: Czy macie jakieś doświadczenie z herbalifem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:54
        Czy to jest ta dieta, tzw. niełączenia ?? Już mi się mylą wszystkie.
        • Gość: AB Re: Czy macie jakieś doświadczenie z herbalifem ? IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 18.06.06, 14:47
          podobma ponoc.wejdz na stronke i poczytaj forum
        • Gość: kreseczka Re: Czy macie jakieś doświadczenie z herbalifem ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.06.06, 21:47
          parę kg wiecej po zaprzestaniu, mniej kasy w portfelu!!!!!!!! Działa jak
          jesz!!!!!!!! Straszna drożyzna!
          !
    • Gość: Tomasz kolejna sekta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 08:57
      typu Amway

Nie lubie tego typu mentod sprzedazy jak Herbalive czy Amway.
      Śmierdzi mi tu sektami, które żerują na naiwności zwerbowanych wyznawców.
      Działają na zasadach piramid - ci co są na samym dole sponsorują tych wyżej.
      • Gość: zenon5 Re: kolejna sekta IP: *.ppp.tiscali.fr 22.06.06, 22:37
        ten system byl juz znany za PRL-u.Niestety glupcow nie sieja sami sie rodza.
      • skory1 Re: kolejna sekta 23.06.06, 08:36
        Gość portalu: Tomasz napisał(a):

>> Nie lubie tego typu mentod sprzedazy jak Herbalive czy Amway.

Nie musisz.

> Śmierdzi mi tu sektami, które żerują na naiwności zwerbowanych wyznawców.

Czym ci to śmierdzi a czym to jest naprawdę, to zupełnie inna bajka. Może byś
        tak zobaczył plan marketingowy AMWAY zanim zaczniesz zasuwać takie teksty?

> Działają na zasadach piramid - ci co są na samym dole sponsorują tych wyżej.

Zdecyduj się - piramida czy sekta. ;) Najwidoczniej sam nie wiesz... A nie
        wiesz, bo nie widziałes planu, gdybyś go widział i ROZUMIAŁ wiedziałbyś, że tu
        każdy pracuje na siebie a nie na kogoś. Ale w Polsce królują różne teorie
        spiskowe... ;)
      • Gość: Adler od razu widać, że o Amway to ty pojęcia nie masz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 17:20
        św. [sic!] Tomaszu!
        Stereotypy, stereotypy typowe dla robotniczych blokowisk...
        Jeżeli coś w Amway śmierdzi to spray do okien... amoniakiem.
        mgr ekonomii SGH
      • Gość: Adler ps + pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 17:29
        > Nie lubie tego typu mentod sprzedazy jak Herbalive czy Amway.

to może powiedz, ale KONKRETNIE jakie to sa metody? konkretnie, bez zdartej plyty z sloganami.

> Śmierdzi mi tu sektami, które żerują na naiwności zwerbowanych wyznawców.

juz wypowiedzialem sie co tu smierdzi w poscie powyzej

> Działają na zasadach piramid - ci co są na samym dole sponsorują tych wyżej.

hmmmmmm..no to masz okazje sie wykazac wiedza. ile zarabia sie na 10 osobach? w jaki sposoob te
        osoby sponsoruja "tych wyzej"? kto jest wyzej - ten co nie robi nic i ma "na dole" trzech (troje)
        trzyprocentowcoow, czy ten kto zapier...la i ma 3% premii w tej grupie? i ktoory z nich wiecej zarabia?
        no słucham z niecierpliwością.........
    • poprawna1 Re: Czy macie jakieś doświadczenie z herbalifem ? 28.06.06, 12:34
      www.gerard.mojawaga.pl/?p=fw&h=2da5a960574c7POprawna
    • Gość: 1jadbal Re: Czy macie jakieś doświadczenie z herbalifem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 08:20
      Czy Tomasz także nazwie sektą każdą jedną hurtownię, ktoś jeden wyprodukuje
      towar, drugi od niego kupi. następnie z jednej hurtowni do drugiej i każdy na
      tym zarabia, na końcu konsument który zapłaci za towar plus koszty posredników
      tutaj hurtowni tzn hurtownia-sekty.
      Zaznaczam, że nie sprzedaję i nie kupuję herbalife i nie mam z nimi nic do
      czynienia.
      • Gość: Natalia Re: Czy macie jakieś doświadczenie z herbalifem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:20
        Witam i dziękuję za podpowiedzi i opinie. Skusiłam się i stwierdzam, że nie
        warto. To tak na przyszłość, dla tych co się zastanawiają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka