Dodaj do ulubionych

Radny - spamerem

11.07.06, 23:46
Witam. Może będziecie zainteresowani tym, jak radny Jeleniej Góry Grzegorz Niedźwiedzki (a może ktoś kto się pod niego podszywa?) łamie prawo spamując usenet i próbując wciągnąć ludzi w piramidy finansowe:

tinyurl.com/ft6gn
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: sic Re: Radny - spamerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:16
      Piramidy finansowe?
      • napalmoporanku Re: Radny - spamerem 12.07.06, 00:32
        A to nie jest piramida?
        www.dolarek.com/pages/index.php?refid=lew1
        Może faktycznie jest to raczej program partnerski, natomiast spamowanie radnemu chyba jednak nie przystoi.
    • Gość: cYg Re: Radny - spamerem IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.07.06, 01:00
      Jaki radny taki biznes...
      • Gość: cYg Re: Radny - spamerem IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.07.06, 01:04
        zresztą tutaj też spamuje...
      • pawko_jg Re: Radny - spamerem 12.07.06, 10:28
        A ty kim jesteś, pochwal się...
        Znowu muszę wziąć kolegę w obronę. Właśnie na Onecie piszą, że burmistrz
        Sompolna pracuje w czasie urlopu w Skandynawii na truskawkach. Żadna praca nie
        hańbi. Skoro Grzesiu spędza tyle czasu na komputerze, to może ma chociaż za
        darmo łącze internetowe. Rozsądne hobby.
    • wiesiek234 Re: Radny - spamerem 12.07.06, 08:58
      Przepraszam, jestem tu nowy, ale czy nie przesadzacie? Może ty teraz spamujesz -
      kogo interesuje taki post? Kto o tym decyduje? Robisz tylko radnemu reklamę -
      na grupach biznesowych pisze o "biznesie". Łączy przyjemne z pożytecznym. Nie
      kradnie. Coś mi się wydaje, że wyraźnie temu radnemu zazdrościcie. Albo jest
      inny powód...
      • napalmoporanku Re: Radny - spamerem 12.07.06, 09:24
        Nie, chyba nie mam czego zazdrościć - przecież gdybym chciał mógłbym się zapisać do tych programów. Nie ma też żadnego ukrytego powodu, też jestem tu nowy i nie mam nic wspólnego z Jelenią Górą - po prostu uważam, że pewne zachowania, pewnym osobom zwyczajnie nie przystoją. Jeżeli przesadzam to przepraszam i życzę miłego dnia.
        • Gość: brat Chucka Re: Radny - spamerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:32
          wiesiek234 - jedna z twarzy Grzegorza o milionie imion... czlowieka ktory sam
          potrafi sobie odpowiadac... jest lepszy niż Chuck Norris
      • Gość: ad wiesiek234 Re: Radny - spamerem IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.07.06, 21:53
        Faktycznie, jesteś tu nowy. Bez obrazy.
        • Gość: pik Re: Radny - spamerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:13
          Za darmo? To ma jakies przywileje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka