Dodaj do ulubionych

Pytanie o koncert Piotra Rubika

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:46
Moje pytanie dotyczy koncertu, ktory jak wynika z informacji w interii, ma
sie odbyc w Jeleniej Gorze 2 wrzesnia (tu es Petrus)
Czy mozna jeszcze nabyc bilety, ile kosztuja i gdzie mozna je kupic. Dzieki
za pomoc
Obserwuj wątek
    • misiorybka Re: Pytanie o koncert Piotra Rubika 29.08.06, 20:42
      Z moich info wynika, że bilety na miejsca siedzące kosztują 50 PLN, natomiast
      stojące są darmowe. Niestety nie wiem gdzie można kupić, ale może warto spytać
      w Filharmonii...
      • Gość: matt Re: Pytanie o koncert Piotra Rubika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:07
        Dzieki za info, jeszcze tylko o ktorej godzinie to sie odbywa?
        Pozdro.
        • Gość: sankiulota Na krzywy ryj IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.08.06, 23:28
          Czy radni i naczrlnicy wydziałów oraz dyrektorzy i kierownicy miejskich
          instytucji wraz z rodzinami dostaną się za darmowe wejściówki? Chciałbym
          zobaczyć albo ich bilety, albo jak stoją! Czasem jak widzę niektórych, to wiem,
          ze gdyby mieli kupić bilet, to by raczej z kultury zrezygnowali. Ale darowanemu
          koniowi...etc.
          • ursula15 Re: Na krzywy ryj 30.08.06, 10:37
            jestem dokładnie tego samego zdania, niedobrze się robi...
    • Gość: A. Re: Pytanie o koncert Piotra Rubika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 09:38
      informacje na temat koncertu ( i innych atrakcji) znajdziesz m.in. na
      www.jeleniagora.pl a na najwazniejsze pytania:
      godz. 20.00 na Placu Ratuszowym (bilety: miejsca siedzące 50,-zł, miejsca
      stojące – wstęp wolny; sprzedaż biletów Jeleniogórskie Centrum Kultury, ul. 1
      Maja 60 oraz ul. Bankowa 28/30 tel. 075 – 64 23 881 lub 64 78 884)

• ursula15 Re: Pytanie o koncert Piotra Rubika 30.08.06, 10:35
      bilety można kupić w RCK na Bankowej, z tym że nie wiem czy jeszcze są dostępne
      (cena 50 zł - miejsce siedzące), a na stojące wstęp bezpłatny, pozdrawiam!
      • Gość: matt Re: Pytanie o koncert Piotra Rubika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:59
        DZIEKI ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka