Dodaj do ulubionych

Mapa inwestycji Jeleniej Góry

15.09.06, 11:43
www.ropoiwzk.com/gorace%20tematy/Mapa%20inwestycji.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: jamal Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.09.06, 15:08
      ta mapa to skandal i Prezio za nią beknie i tyle
      • Gość: chin Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.09.06, 15:51
        co to za kłamstwa w tej mapie!!!jaka Hofmanna wyremontowana?okłamują mnie za
        moje pieniądze...
    • Gość: Rysiek Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.231.udn.pl 15.09.06, 22:15
      Dostałem tę mapke do domu i jestem pod wrażeniem tupetu i arogancji tej władzy.
      Panu Prezydentowi i ludkom z Urzedu Miasta pomyliły się INWESTYCJE z REMONTAMI.
      Na wymienionych 12 punktów można INWESTYCJAMI nazwać ze 2-3 punkty. Nie ma
      żadnej powtarzam ŻADNEJ inwestycji TWORZĄCEJ MIEJSCA PRACY.
    • Gość: Smakosz Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 05:17
      Niedzwiecki.
      Ostatnio w gazecie wydawanej przez LPR ,widziałem twoje zdjecie jak siedzisz na
      schodach pijany a przy tobie stoi butelka z nalewką taniego wina.
      Co o tym sądzisz.
      • Gość: ksdb Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 29.09.06, 08:28
        BA! ja widzialem go takiego obdartego na ulicy kiepury kolo banku slaskiego jak
        przechodzil jak osatni lachmaniarz przez ulice
        nie uwierzylbym w to zdjecie myslac ze to fotomontaz ale zobaczylem to na
        wlasne oczy , masakra!
        • Gość: ... Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.09.06, 16:49
          Kiedyś był tutaj link do tego zdjęcia, al e nie moge znaleźć. Może ktoś podać?
    • ruch_a_nie_sss Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry 28.09.06, 18:38
      Brawo za szczerość i odwage dla prezydenta i rady! Żeby rozesłać na 2miesiące
      przed wyborami mapke z której wynika że obecne władze nie robią nic, a miasto
      się nie rozwija, trzeba być naprawdę zręcznym graczem politycznym. Podejrzewam
      że to jest z góry przemyślany element kampanii wyborczej prezydenta, który już
      wkrótce rozpocznie walkę o kolejną kadencje z hasłem "Nikt nie jest bez wad".
      Gorące pozdrowienia dla włodarzy z Sobieszowa. Kochamy was tutaj bardzo.
      • Gość: Maks Inwestycje Miasta Jelenia Gora IP: *.e-wro.net.pl 01.10.06, 09:11
        - budowa sieci gazowej w Jagnatkowie
        - budowa sieci wodaciagowej w Goduszynie i Maciejowej
        - zakonczenie budowy obwodnicy polnocnej
        - przebudowal placu piastowskiego
        - zwiekszenie ilosci patroli policji i strazy miejskiej
        - budowa straznicy przeciwpozarowej przy ul Sokolniki
        - modernizacja hali sportowej przy ul Zlotniczej
        - Remonty sal gimnastycznych w szkolach /SP nr 3, SP nr 8, SP nr 15, Gimnazjum
        nr 1,2 i 4 ZSiPS na ul Kruszwickiej, CKU ZSLiZ na ul 1 Maja, ZSZ 4 ul Lesna,,
        DOm Dziecka nr 2, Zespol Szkolt Technicznych nr 2./
        - Odbudowa boisk SP10, SP 15, SP 8, Norwid, SP 12 i Gimnazjum nr 3

• ruch_a_nie_sss Re: Inwestycje Miasta Jelenia Gora 01.10.06, 15:56
          No brawo!!! Wspaniałe podsumowanie osiągnięć ostatnich 4 lat w prawie
          100-tysięcznym mieście! Więcej po prostu zrobić się nie dało! Niech żyje ojciec
          sieci wodociągowej w Goduszynie i Maciejowej - J.Kusiak!
          • Gość: Yogo Re: Inwestycje Miasta Jelenia Gora IP: *.e-wro.net.pl 02.10.06, 08:18
            to tylko przykladowe inwestycje z okresu ostatnich 3/4 lat. Wybacz ale mial byc
            przyklad a nie elaboat z osiagnieciami.
            Pozatym uwazasz, ze ktos jest zlym prezydentem tylko dlatego, ze dba takze o
            inne dzielnice Jeleniej Gory? Wedlug Ciebie, Prystroma i calego tego komitetu
            kolesi z Wsp Miasta to liczy sie tylko centrum i zabobrze a reszta mieszkancow
            JG to moze sie... Chodzi oto aby dbac o CALE miasto a nie tylko o ta dzielnice z
            ktorej sie zostalo wybranym. Na tym polega roznica miedzy prezydentem a radym.
            Widac nie mozesz sie jednak wzniesc na taki poziom.
            • jawor10 Mieszkania ściągną ludzi i inwestorów 02.10.06, 17:21
              Mieszkania ściągną ludzi i inwestorów - działajcie a dużo zrobicie
            • ruch_a_nie_sss Re: Inwestycje Miasta Jelenia Gora 03.10.06, 21:09
              No właśnie chodzi o to, co miasto robi dla Sobieszowa! Nic! Miasto nie ma
              pomysłu na wykorzystanie potencjału tej dzielnicy. Przed wojną Sobieszow był
              kurortem, teraz miasto zamiast inwestowac w turystyke, wyznacza kolejne tereny
              pod osiedla domów jednorodzinnych, zamieniając dzielnice w podmiejską sypialnie
              pełną śmiesznych mini-dworków z kolumienkami (popularny Pan Tadeusz2000style).
              Sobieszów nie potrzebuje takiego gospodarza. A w ogóle to po co Jeleniej Górze
              Sobieszów? Ktoś wie?
    • Gość: jeleń Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.10.06, 22:13
      Tę mapkę tylko raz miałem w ręku i to na kilkanaście minut. Może ktoś wprowadzi
      ją tutaj na forum (do pobrania), wtedy będzie można jeszcze lepiej się z tym
      wydawnictwem zapoznać, a szczególnie przez Jeleniogórzan przebywających poza
      miastem. Dziwię się, że jej nie ma na oficjalnej stronie miasta, bo po
      informacji o jej wydaniu tam od razu zajrzałem. Zajrzałem także przed chwilą.
      Nie ma. Dlaczego?
    • Gość: lolo Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: 80.53.53.* 03.10.06, 23:10
      Nie ma jej na necie bo wiele w niej kłamstwa. kusiak chwali się dokonaniami
      których tak na prawdę nie dokonał, nie mówiąc nic co można by było zrobić mając
      jego władzę przez naście lat w tym mieście. Mam nadzieję że jego czas się już
      skończył.
      • Gość: janrow Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:41
        Tak, temu Panu (Kusiakowi) i jego klakierom (Panowie: Pleskot, Bira, Sarzyński
        i inni), mówimy STOP. Dość zastoju i degradacji Jeleniej Góry. Osiem lat, to
        wystarczający okres niszczenia tego miasta. Jelenia Góra, nie zasłużyła sobie
        na takiego beznadziejnego gospodarza.
        Nam jest potrzebny, ktoś, kto świerzym spojrzeniem, ogarnie całość miasta i
        poprowadzi w przyszłość, rozwój gospodarczy i turystyczny.
        Myślę, że mamy takiego kandydata, to Pan Marek Obrębalski i Platforma
        Obywatelska.
        • Gość: lolo Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: 80.53.53.* 09.10.06, 11:07
          Tak...... będąc na debacie w Sobieszowie z udziałem kandydatów na prezydenta to
          p. Obrębalski był dobry ale teoretycznie.Zero konkretów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka