lew1961 15.09.06, 11:43 www.ropoiwzk.com/gorace%20tematy/Mapa%20inwestycji.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jamal Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.09.06, 15:08 ta mapa to skandal i Prezio za nią beknie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chin Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.09.06, 15:51 co to za kłamstwa w tej mapie!!!jaka Hofmanna wyremontowana?okłamują mnie za moje pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.231.udn.pl 15.09.06, 22:15 Dostałem tę mapke do domu i jestem pod wrażeniem tupetu i arogancji tej władzy. Panu Prezydentowi i ludkom z Urzedu Miasta pomyliły się INWESTYCJE z REMONTAMI. Na wymienionych 12 punktów można INWESTYCJAMI nazwać ze 2-3 punkty. Nie ma żadnej powtarzam ŻADNEJ inwestycji TWORZĄCEJ MIEJSCA PRACY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 05:17 Niedzwiecki. Ostatnio w gazecie wydawanej przez LPR ,widziałem twoje zdjecie jak siedzisz na schodach pijany a przy tobie stoi butelka z nalewką taniego wina. Co o tym sądzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksdb Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 29.09.06, 08:28 BA! ja widzialem go takiego obdartego na ulicy kiepury kolo banku slaskiego jak przechodzil jak osatni lachmaniarz przez ulice nie uwierzylbym w to zdjecie myslac ze to fotomontaz ale zobaczylem to na wlasne oczy , masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.09.06, 16:49 Kiedyś był tutaj link do tego zdjęcia, al e nie moge znaleźć. Może ktoś podać? Odpowiedz Link Zgłoś
ruch_a_nie_sss Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry 28.09.06, 18:38 Brawo za szczerość i odwage dla prezydenta i rady! Żeby rozesłać na 2miesiące przed wyborami mapke z której wynika że obecne władze nie robią nic, a miasto się nie rozwija, trzeba być naprawdę zręcznym graczem politycznym. Podejrzewam że to jest z góry przemyślany element kampanii wyborczej prezydenta, który już wkrótce rozpocznie walkę o kolejną kadencje z hasłem "Nikt nie jest bez wad". Gorące pozdrowienia dla włodarzy z Sobieszowa. Kochamy was tutaj bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Inwestycje Miasta Jelenia Gora IP: *.e-wro.net.pl 01.10.06, 09:11 - budowa sieci gazowej w Jagnatkowie - budowa sieci wodaciagowej w Goduszynie i Maciejowej - zakonczenie budowy obwodnicy polnocnej - przebudowal placu piastowskiego - zwiekszenie ilosci patroli policji i strazy miejskiej - budowa straznicy przeciwpozarowej przy ul Sokolniki - modernizacja hali sportowej przy ul Zlotniczej - Remonty sal gimnastycznych w szkolach /SP nr 3, SP nr 8, SP nr 15, Gimnazjum nr 1,2 i 4 ZSiPS na ul Kruszwickiej, CKU ZSLiZ na ul 1 Maja, ZSZ 4 ul Lesna,, DOm Dziecka nr 2, Zespol Szkolt Technicznych nr 2./ - Odbudowa boisk SP10, SP 15, SP 8, Norwid, SP 12 i Gimnazjum nr 3 Odpowiedz Link Zgłoś
ruch_a_nie_sss Re: Inwestycje Miasta Jelenia Gora 01.10.06, 15:56 No brawo!!! Wspaniałe podsumowanie osiągnięć ostatnich 4 lat w prawie 100-tysięcznym mieście! Więcej po prostu zrobić się nie dało! Niech żyje ojciec sieci wodociągowej w Goduszynie i Maciejowej - J.Kusiak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogo Re: Inwestycje Miasta Jelenia Gora IP: *.e-wro.net.pl 02.10.06, 08:18 to tylko przykladowe inwestycje z okresu ostatnich 3/4 lat. Wybacz ale mial byc przyklad a nie elaboat z osiagnieciami. Pozatym uwazasz, ze ktos jest zlym prezydentem tylko dlatego, ze dba takze o inne dzielnice Jeleniej Gory? Wedlug Ciebie, Prystroma i calego tego komitetu kolesi z Wsp Miasta to liczy sie tylko centrum i zabobrze a reszta mieszkancow JG to moze sie... Chodzi oto aby dbac o CALE miasto a nie tylko o ta dzielnice z ktorej sie zostalo wybranym. Na tym polega roznica miedzy prezydentem a radym. Widac nie mozesz sie jednak wzniesc na taki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
jawor10 Mieszkania ściągną ludzi i inwestorów 02.10.06, 17:21 Mieszkania ściągną ludzi i inwestorów - działajcie a dużo zrobicie Odpowiedz Link Zgłoś
ruch_a_nie_sss Re: Inwestycje Miasta Jelenia Gora 03.10.06, 21:09 No właśnie chodzi o to, co miasto robi dla Sobieszowa! Nic! Miasto nie ma pomysłu na wykorzystanie potencjału tej dzielnicy. Przed wojną Sobieszow był kurortem, teraz miasto zamiast inwestowac w turystyke, wyznacza kolejne tereny pod osiedla domów jednorodzinnych, zamieniając dzielnice w podmiejską sypialnie pełną śmiesznych mini-dworków z kolumienkami (popularny Pan Tadeusz2000style). Sobieszów nie potrzebuje takiego gospodarza. A w ogóle to po co Jeleniej Górze Sobieszów? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeleń Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.10.06, 22:13 Tę mapkę tylko raz miałem w ręku i to na kilkanaście minut. Może ktoś wprowadzi ją tutaj na forum (do pobrania), wtedy będzie można jeszcze lepiej się z tym wydawnictwem zapoznać, a szczególnie przez Jeleniogórzan przebywających poza miastem. Dziwię się, że jej nie ma na oficjalnej stronie miasta, bo po informacji o jej wydaniu tam od razu zajrzałem. Zajrzałem także przed chwilą. Nie ma. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: 80.53.53.* 03.10.06, 23:10 Nie ma jej na necie bo wiele w niej kłamstwa. kusiak chwali się dokonaniami których tak na prawdę nie dokonał, nie mówiąc nic co można by było zrobić mając jego władzę przez naście lat w tym mieście. Mam nadzieję że jego czas się już skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janrow Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:41 Tak, temu Panu (Kusiakowi) i jego klakierom (Panowie: Pleskot, Bira, Sarzyński i inni), mówimy STOP. Dość zastoju i degradacji Jeleniej Góry. Osiem lat, to wystarczający okres niszczenia tego miasta. Jelenia Góra, nie zasłużyła sobie na takiego beznadziejnego gospodarza. Nam jest potrzebny, ktoś, kto świerzym spojrzeniem, ogarnie całość miasta i poprowadzi w przyszłość, rozwój gospodarczy i turystyczny. Myślę, że mamy takiego kandydata, to Pan Marek Obrębalski i Platforma Obywatelska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Mapa inwestycji Jeleniej Góry IP: 80.53.53.* 09.10.06, 11:07 Tak...... będąc na debacie w Sobieszowie z udziałem kandydatów na prezydenta to p. Obrębalski był dobry ale teoretycznie.Zero konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś