Dodaj do ulubionych

Kamienna jest ladna

IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.2.* 15.04.03, 18:44

nie to co ten walbrzyski syf :/

pozdrawiam wszystkich mieszkancow tego fajnego miasta w szczegolnoscia jedna
mieszkanke :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Kamienna jest ladna IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.05.03, 15:50
      zgadzam sie szczególnie nowy rynek
      ale wtedy kiedy władzom zachciało się remont rękami bezrobotnych rynek to
      nawierzchnie brano z mojego placu i nie chce sie go teraz władzom
      zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ODDAJCIE MI MÓJ ŁADNY PLAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ODDAJCIE MI MODDAJCIE MI MÓJ ŁADNY
      PLAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MÓJ ŁADNY
      PLAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!ODDAJCIE MI MÓJ ŁADNY
      PLAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kasia Re: Kamienna jest ladna IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.05.03, 16:00
        mowa w tamtym liście o pl.browarowym
        • Gość: moris Re: Kamienna jest ladna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 15:07
          ostatnio zlożyłem wizytę, kamienna rzeczywisie zmienia się, rynek ładny, nie
          powiem, ale obszymurków,zwłaszcza porą wieczorową przypada statystycznie chyba
          ze 30 na 100 mieszkańców. takich statystyk nie mają chyba nawet w wałbrzychu.
          czy ktoś ma jakiś pomysł, co zrobić z tymi obszymurkami?
        • Gość: Wrak Re: Kamienna jest ladna IP: *.tvkg.net / 172.16.1.* 03.09.03, 10:34
          Gość portalu: kasia napisał(a):

> mowa w tamtym liście o pl.browarowym.Ale w przyszłości pl. Browarowy będzie
          drugim ala małym ryneczkiem [troszkę cierpliwości]
    • alisssa Re: Kamienna jest ladna 12.10.03, 20:23
      Kamienna jest ładna ale nie mów że Wałbrzych nie ma równie ładnych miejsc !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka