lew1961 13.04.07, 09:41 www.ropoiwzk.com/Interwencje/hercel/karpacz.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicustrolik Re: Kargulowe prawo 13.04.07, 11:40 www.zarzadca.com/content/section/4/29/ Tam sa przepisy,ale i tak omijalabym tzw,wspolnoty mieszkaniowe.Zamiast w takim domu kupic mieszkanie,lepiej postawic namiot. Odpowiedz Link Zgłoś
wicustrolik Re: Kargulowe prawo 13.04.07, 11:52 A ogolnie to tak wyglada: Omówienie: 1)posiadacz, którego posiadanie zostało naruszone korzysta z ochrony prawnej i przysługują mu roszczenia przwyrócenie stanu pierwotnego oraz o zaniechanie dalszych naruszeń; powód może wystąpić z nimi przeciwko każdej osobie, która albo samowolnie naruszyła jego posiadanie, albo też przeciwko osobie na rzecz której to naruszenie nastąpiło, 2)w procesie o ochronę naruszonego posiadania nie można dochodzić dodatkowo żadnych innych roszczeń obok tego roszczenia, 3)roszczenie o ochronę naruszonego posiadania wygasa, jeżeli nie będzie dochodzone w ciągu roku od momentu naruszenia, 4)w sprawach dotyczących nieruchomości - właściwy jest sąd rejonowy według miejsca położenia nieruchomości. Odpowiedz Link Zgłoś
wincentykadlubek Re: Kargulowe prawo 13.04.07, 11:55 Brawo. Powiec jak musziałeś się zbłaźnić by przyjąć sobie taki nick?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wincentyzapoznowyjety Re: Kargulowe prawo 13.04.07, 16:43 wicek, ty chodzil do szkoly, a? powiec ty mnie jako i ja ciebie mowie. wincentykadlubek napisał: > Brawo. Powiec jak musziałeś się zbłaźnić by przyjąć sobie taki nick?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wincentykadlubek Re: Kargulowe prawo 13.04.07, 12:09 Pod tym nickiem zaczoł w końcu trzeźwo myśleć:-) Autor: wicustrolik Data: 13.04.07, 10:02 "A z takiego jak wyzej.Jak urodze syna dam mu na imie wicustrolik.tak jestem pod wrazeniem Twojego pisania." Odpowiedz Link Zgłoś
wincentyzapoznowyjety zaczoł w końcu 13.04.07, 16:44 siad! wincentykadlubek napisał: > Pod tym nickiem zaczoł w końcu trzeźwo myśleć:-) > > Autor: wicustrolik > Data: 13.04.07, 10:02 > "A z takiego jak wyzej.Jak urodze syna dam mu na imie wicustrolik.tak jestem po > d > wrazeniem Twojego pisania." > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul Re: Kargulowe prawo IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.04.07, 13:51 trójca przenajswioętrza w jednej osobie. Uwiąd starczy. Durnie. nawalili tych pseudonimów jużz 10 w dwa dni Odpowiedz Link Zgłoś
wincentykadlubek Re: Kargulowe prawo 13.04.07, 14:42 Mi wystarczy że pokazali kim są do tego stopnia że musieli robić te szopki z zakładaniem nowych nicków:-) Może nie będą tak lżyć na lewo i prawo. Co wicustrolik, zafgascynowany, baskervile? Tolik to kontynuacja złotych myśli baskervila:-), który okazał się zafascynowanym:-) A kurzyński... Szkoda gadać. Nie było jeszcze w histori tego forum tylu bluzgów. Wystarczyło wejść na odcisk paru kulturalnym ludziom ze skłonnością do rzucania błotem:-) Swoją droga ciekawy temat powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
wincentyzapoznowyjety Mi wystarczy 13.04.07, 16:46 ci wystarczy? git! wincentykadlubek napisał: > Mi wystarczy że pokazali kim są do tego stopnia że musieli robić te szopki z > zakładaniem nowych nicków:-) Może nie będą tak lżyć na lewo i prawo. Co > wicustrolik, zafgascynowany, baskervile? Tolik to kontynuacja złotych myśli > baskervila:-), który okazał się zafascynowanym:-) A kurzyński... Szkoda gadać. > Nie było jeszcze w histori tego forum tylu bluzgów. Wystarczyło wejść na odcisk > > paru kulturalnym ludziom ze skłonnością do rzucania błotem:-) > > Swoją droga ciekawy temat powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul Re: Kargulowe prawo IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.04.07, 15:18 nawet jeleniogórzanie podtruci kwasem widzą te nici. Odpowiedz Link Zgłoś
wincentyzapoznowyjety Re: Kargulowe prawo 13.04.07, 16:47 niektorzy sa bardziej podtruci niz inni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wincentyzapoznowyjety to kiedy zbiorka na pania Skrzypczak? 13.04.07, 16:58 i kto powola komitet obrony lokatora? Odpowiedz Link Zgłoś
bondel Re: to kiedy zbiorka na pania Skrzypczak? 14.04.07, 06:26 co za ludzie, nie wykazuja zadnego wspolczucia dla biednego lokatora wyzyskiwanego przez kapytalyste z Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś