Gość: karol.ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 10:41 szukam fajnego miejsca na wesele w Jeleniej Górze, albo w okolicy, najlepiej żeby było z noclegiem dla gości. Co możecie mi polecić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Parafianin Re: wesele IP: 80.53.53.* 12.09.07, 22:34 Podgórzyn Restauracja Nad Stawami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karooooooollla Re: wesele IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.09.07, 14:42 polecam \Jelenia strugę lub chatę za wsią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris 46 Re: wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 16:56 a może Perła Zachodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 09:57 Tylko nie perła, co z tego,że ładna okolica, brud, kurz, zero ładu i składu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol.ka Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 09:59 A możesz powiedzieć mi coś więcej o Chacie za Wsią, ile wcześniej trzeba tam rezerwować termin? Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: wesele 14.09.07, 14:40 "Chata za wsia"? zarcie koszmarne, ale moze na wesela lepiej sie staraja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.07, 16:42 dom działkowca Południe. ewentualnie remiza strażacka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiekido Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 11:01 Hotel Spiż w Miłkowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol.ka Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 09:29 Ten hotel Spiż to chyba niezłe miejsce, a jakie ceny i organizacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: wesele IP: *.umwd.pl 20.09.07, 13:50 Zdecydowanie Chata za wsia. sama robilam tam wesele i wszystko bylo naprawde super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkiP Re: wesele IP: *.233.udn.pl 20.09.07, 15:30 tylko nie bierz chaty za wsią ,robią tam wesela na 5 par małżeńskich na raz,polecam restauracje na potokiem w kaczorowie Odpowiedz Link Zgłoś
martyskaa Re: wesele 21.09.07, 21:35 "Uroczysko" w Michałowicach. ostatnio krążyły o nim trochę niepochlebne opinie ale już wszystko wraca do normy. moje wesele tam było i skończyło się w poniedziałek rano;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol.ka Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 22:56 widziałam na razie tylko stronę Uroczyska, chcę się tam wybrać, jak wygląda to cenowo i na ile osób robią wesela? Odpowiedz Link Zgłoś
martyskaa Re: wesele 23.09.07, 23:18 to są moi znajomi, więc mieliśmy zniżkę. tak "normalnie" około 110zł od osoby (ale nie pamiętam dokładnie). oczywiście bez alkoholu, soków i ciast. moje wesele było na 100 osób i było ok. ostatnio koleżanka robiła na 130 osób i już było trochę ciasno. ale miejsce urocze, piękne, spokój i cisza (w samym środku lasu). trochę ciężko tam dojechać ale jeśli będziesz chciała to powiem dokładnie jak. tylko jedna uwaga na koniec. dowiedz się najpierw czy wesela organizują pierwotni właściciele czy dzierżawcy. jeśli dzierżawcy - odpuść sobie od razu. ale podobno od 1 września Uroczysko miało wrócić do właścicieli. pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 13:33 chyba cos ci sie pokrecilo, wesela roba dwa bo sa dwie osbne sale, a goscie sie nie mieszja i ciezko zauwazyc ze sa dwa wesele. full jedzenia dobra organizacja, chate polecam! no i sala duza! 140 osob spokojnie wchodzi i duzo miejsca na tance zostaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol.ka Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 09:28 jeszcze jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol.ka Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 09:54 może jeszcze jakieś pomysły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.07, 14:59 szałas agroland. sama miałam tam swoje wesele, bardzo sympatycznie i miło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pointu Re: wesele IP: *.acn.waw.pl 07.01.08, 09:08 Witam. My po poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na Chatę za wsią. Stosunek ceny do oferowanej jakości i oferty nas ostatecznie przekonał. Niestety w Chacie za wsią bardzo ciężko z terminami, a my uparliśmy się na rok 2008. W związku z czym ślub odbędzie się 22-go listopada:)) Oglądaliśmy również wiele innych miejsc- hotel Spiż w Miłkowie, Pałac Paulinum, Pałac Staniszów, Hotel Mercure i Hotel Jan oraz kilka miejsc w Karpaczu. Rozważaliśmy jeszcze Hotel Jan- lecz było drożej. Spodobał nam się również jeden hotel w Karpaczu, nazywa się chyba Dziki Potok. Ładne miejsce, lecz zdecydowanie za małe na 110 gości. W razie pytań pisz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacw11 Re: wesele 08.01.08, 20:13 Jak bedziesz potrzebowala kogos do profesjonalnego wystroju sali na wesele lub kosciola to polecam JOLKI tel: 606501202 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: wesele IP: 213.172.177.* 14.01.08, 21:50 Jeśli ktoś myśli o eleganckich pokrowcach na krzesła to gorąco polecam JOLEARTIS z Jeleniej Góry. Moja koleżanka pożyczała na wesele. Taniej niż gdzie indziej. A efekt bomba. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacw11 joleartis 20.01.08, 21:04 DEKORACJE OKOLICZNOŚCIOWE - uroczystości rodzinne(śluby-kościół,samochód, wesela, komunie, itp.),imprezy firmowe, bale karnawałowe, bankiety, przyjęcia dla dzieci. Aranżacje kwiatowe, materiałowe i świetlne. Pokrowce na krzesła-wypożyczanie. Dekorowanie wystaw sklepowych, lokali gastronomicznych, hoteli i inne. Ciekawe projekty, staranna realizacja. Kontakt 606501202 lub 695791016; e-mail:joleartis@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati80 Re: joleartis IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.08, 04:59 Jak będziesz potrzebować zespół tylko "Respect" wyśmienicie!a jeżeli o salę na duże wesele to jeszcze "Łokietek" jedzenie ok.pokoje dla gości tanio,i w plenerze.Pozdrówka tel.do kapeli 0601572703 Odpowiedz Link Zgłoś