lew1961 23.05.08, 22:16 grzegorz-niedzwiecki.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gn Re: Glos emigranta IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.08, 22:26 grzegorz-niedzwiecki.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
alojz_p Re: Glos krajana 30.05.08, 09:25 SZANOWNI PAŃSTWO, CZY wasz OSŁAWIONY KPRM-CIR-CIRINFO MÓGŁBY namówić pana PREMIERA, aby ten pogadał z SCHETYNĄ i załatwił mi sprawny kanał komunikacyjny z SEJMIKIEM i MARSZAŁKIEM MARKIEM ŁAPIŃSKIM. a ZAPEWNIAM , ŻE JEST O CZYM GADAĆ I CO krytykować. Tym bardziej , że Urząd MArszałkowski obecnie chce okroić fundusze na komputeryzację, i przeznaczycz kasę na samochody-czytaj WOŻENIE dupy [ EXCOUZE LE MOT] PO WROCŁAWIU . I tak już zatłoczonym. Co ciekawsze , korespondencja z formularza napisz do nas WCHODZI i nawet mam potwierdzenie- patrz załącznik. AD MERITUM::: PONIEWAŻ we Wrocławiu znowu awaria magistrali wodnej, pozwalam sobie , za co najwyżej 10 000zł prosić PAna Premiera o przyjrzenie się owemu gospodarzowi WROCŁAWIA PREZYDENTOWI RAfałowi DUDKIEWICZOWI. DZIĘKI bucie-arogancji i pogardzie Urzędu Prezydenta i pani Przew. RAdy Miasta WROCŁAWIA, NIE otrzymałem ani jednej odpowiedzi na moje zaczepki WSPÓPRACY. Więc może teraz i na KONTO-z poręki Premiera DONALDA TUSKA Jego prawa ręka SCHETYNA zapozna się z najnowszą i bez wykopową technologią regeneracji infrastruktury wodociągowej i oceni MOŻLIWOŚCI zastosowania we Wrocławiu. Być może, że dr DUDKIEWICZ ma w nosie takie przyziemne sprawy jak codzienne potrzeby mieszkańców. A TYLKO raz do roku BAL CHARYTATYWNY z ARABEM w tle- jako chojnym sponsorem-donatorem-gestorem. www.mpwik.com.pl/1/index.html, patrz także ogłoszenie reklamowe w GAZETA WYBORCZA z dn. 29.04.2008, str. 17, nr inseratu 26129832 , pt. TECHNOLOGIE BEZWYKOPOWE. www.jrp.mpwik.com.pl/ Zaopatrzenie w wodę: Poprawa jakości wody dostarczanej mieszkańcom Warszawy poprzez modernizacje sieci wodociągowej Zapewnienie pełnej zgodności jakości wody uzdatnionej z wymogami prawa polskiego i UE Ograniczenie awaryjności sieci wodociągowej == www.jrp.mpwik.com.pl/index.php?id=czQ0bWs2M2JwMTM1NA%3D%3D IX Sympozjum Naukowo - Techniczne WOD-KAN-EKO, Warszawa, 27-29 września 2006 r. - prezentacja "Nowe materiały, urządzenia i technologie bezwykopowe w wodociągach i kanalizacji na przykładzie budowy kolektorów dla Oczyszczalni Ścieków "Czajka" wraz z syfonem pod Wisłą" pobierz plik XIII Forum Gospodarcze, Ciechocinek, 10 - 11 kwietnia 2006 r. prezentacja "Bezwykopowe matody prowadzenia inwestycji w gospodarce wodociągowo-kanalizacyjnej na przykładzie budowy układu przesyłowego dla Oczyszczalni "Południe" w Warszawie." pobierz plik PANIE PREMIERZE , i to by było na tyle, co PAn może ZROBIĆ dla WROCŁAWIAN, jeśli prezydentowi Dudkiewiczowi i BASI Zdrojewskiej nie po drodze. Z poważaniem mgr inż. mechanik TAdeusz PIECZONKA "55+" ul. SZmaragdowa 31 59 900 ZGORZELEC / 075 649 30 44 / WWW.ropoiwak.com p.s. Pozwalam sobie sądzić, że pan PREMIER zechce z pomocą swoich wojewodów i Ministrów propagować w Polsce sprawdzone i efektywne technologie, nie tylko powyżej ODNOTOWANEJ. Odpowiedz Link Zgłoś