Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer i kosmetyczka

14.04.09, 00:00
prosze mi powiedziec jakiemu salonowi fryzjerskiemu w jeleniej moge bezpiecznie powierzyc swoje wlosy a takze gdzie jest dobra kosmetyczka?:):) u kosmetyczki chcialbym sobie zrobic henne oraz regulacje brwi i niewiem kto zrobil by mi to naprawde profesjonalnie i tak zebym niemusiala sie wsytdzic wyjsc :)hehe Gdzie wy drogie jeleniogorzanki chodzicie ?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: klientka Re: dobry fryzjer i kosmetyczka IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 15.04.09, 20:12
      Studio Fryzjerskie KINGA ul. poznańska 26a
    • fleur1 Re: dobry fryzjer i kosmetyczka 23.04.09, 10:29
      Ja wybrałam Panie z ulicy Górnej salon "BIKEY", usługi fryzjerskie i
      gabinet kosmetyczny, ostatnio byłam dwa tygodnie temu i uczęszczam
      tam od roku.
    • Gość: aga Re: dobry fryzjer i kosmetyczka IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.09, 11:18
      kosmemtyczka bardzo fajna jest Pani Magda, zawsze była na Zabobrzu
      na Paderewskiego ale teraz miała się przenieśc na Sudecka na
      przeciwko apteki tam gdzie fryzjer. Naprawde polecam jest super miła
      i fajna i zawsze doradzi. Najlepiej zadzwonić 505020998. Z henny
      jestem bardzo zadowolona wie jak dobrać odcień żeby wyglądac
      normalnie a nie sztucznie
      • Gość: aga2 Re: dobry fryzjer i kosmetyczka IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.09, 21:01
        www.ambasadaurody.jgora.pl/ Dobre miejsce. Mają nowoczesny sprzęt, jest
        tam miło i baaardzo czyściutko. No i są EFEKTY zabiegów.
        • Gość: maryś Re: dobry fryzjer i kosmetyczka IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.09, 08:38
          ambasada urody?? haha,dobre. sama byłam świadkiem rozgoryczenia
          klientek po wyjściu z salonu (jedna robiła paznokcie,druga włosy) o
          paznokcie nie pytałaś ale robienie tam włosow...ZDECYDOWANIE
          ODRADZAM!!młoda niedoświadczona panienka niszczy włosy! Henna - nie
          wiem.
          • Gość: jeleniogórzanka Re: dobry fryzjer i kosmetyczka IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.09.09, 10:08
            A ja byłam świadkiem jak panie kosmetyczki nasmiewaly sie ze stroika do włosów
            panny mlodej. Bez komentarza pozostawiam fakt, ze jedna z nich byla wielece
            oburzona, ze jak panna mloda mogla miec pretensje, ze ta zapomniala ozdób do
            zdobienia paznokci, ktorymi miala miec przyozdobione paznokcie na swoj slub.
            Przepraszam bardzo ale ja tez bym sie wsciekla!!! Niski poziom za duzzze pieniadze!
          • Gość: Aga2 Re: dobry fryzjer i kosmetyczka IP: 77.255.93.* 23.09.09, 21:53
            Nie wiem w jakiej ambasadzie byłaś, ale w Ambasadzie Urody w Jeleniej
            Górze...nie ma fryzjera.
    • Gość: k1 Re: dobry fryzjer i kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 14:58
      Ja polecam p. Dominikę ze studio Vanilia – na grodzkiej. Wychodząc stamtąd
      jeszcze nigdy nie miałam poczucia źle wydanych pieniędzy :)
    • kasia.karkonosze W Centrum Kształcenia Plejada zabiegi za grosze 25.09.09, 10:08
      Kosmetyka, masaż za grosze.
      Zabiegi na twarz w mieście kosztują od 100 do 200zł - u nas za max
      35zł.
      Masaż w mieście od 50 do 100zł/h - u nas za 10zł/h

Zadzwoń i umów się na wizytę.

Wszystkie zabiegi przeprowadzane są przez kosmetyczki i masażystów
      III semestru - pod okiem wykwalifikowanego nauczyciela.

tel. 075 648 83 85
      • Gość: Asia Re: W Centrum Kształcenia Plejada zabiegi za gros IP: *.tvk3.pl 01.11.09, 19:10
        polecam galerie fryzur kiepury,niestety nie pamietam numeru,tel 7542408 fachowa
        obsługa i dobre kosmetyki pozdrawiam
        • Gość: venom Re: W Centrum Kształcenia Plejada zabiegi za gros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 20:23
          tylko Dareczek z salonu DUO na K.Wyszynskiego!
      • Gość: grzegorz Re: W Centrum Kształcenia Plejada zabiegi za gros IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.01.10, 19:59
        Rozumiem, że szkoła kształci w kierunku zawodu masażysty, ale mimo wszystko, na
        zabbieg za 10 pln nie poleciłabym nikomu pójść. Brak praktyki, cóż z tego, że
        "pod okiem nauczyciela" ?? Masaż za 10 pln ?? Szkoda byłoby mi zdrowia, by
        wystawiać je na takie eksperymenty. Ja osobiście polecam
        fizjoterapeutkę-masażystkę, tel. 663 641 663, fachowo, miło, cena przystępna.
        Trzeba tylko wcześniej sie umówić, to jedyny minus jak dla mnie. Pozdrawiam
        • Gość: grzegorz Re: W Centrum Kształcenia Plejada zabiegi za gros IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.01.10, 20:00
          Przepraszam, pomyliłem numery telefonu do masażystki, tel to 663 641 363.
      • Gość: grzegorz Re: W Centrum Kształcenia Plejada zabiegi za gros IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.01.10, 20:05
        Nigdy bym nie oddał swojego zdrowia w ręce praktykantów, nawet "pod okiem
        wykfalifikowanego nauczyciela".
        Cóż z tego, że za 10 pln, ja polecam fizjoterapeutkę-masażystkę, tel 663 641
        363. Polecam, miło, fachowo. Jedyny minus to że trzeba się wcześniej umawiać.
        Pozdrawiam.
        • Gość: grzegorz Re: W Centrum Kształcenia Plejada zabiegi za gros IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.01.10, 20:07
          Pardon, miało być "wykwalifikowanego" - pośpiech :)
      • Gość: grzegorz Re: W Centrum Kształcenia Plejada zabiegi za gros IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.01.10, 20:11
        Nigdy bym nie oddał swojego zdrowia w ręce praktykantów, nawet "pod okiem
        wykwalifikowanego nauczyciela".
        Cóż z tego, że za 10 pln, ja polecam fizjoterapeutkę-masażystkę, tel 663 641
        363. Polecam, miło, fachowo. Jedyny minus to że trzeba się wcześniej umawiać.
        Pozdrawiam.
    • Gość: Kornelia Re: dobry fryzjer i kosmetyczka IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.10, 11:08
      Ja chodzę do Carlo Biani i muszę przyznać ,że za każdym razem jest ok. Co do
      kosmetyczki to nie będę pomocna bo sama sobie robię hennę i regulację.
      • Gość: kaska Re: dobry fryzjer i kosmetyczka IP: 84.9.38.* 18.01.10, 14:53
        Ich strona internetowa wyglada imponujaco. Ciekawe czy sa tacy profesjonalni jak
        to przedstawia ich strona... Co sadzicie?
    • Gość: Kika Re: dobry fryzjer i kosmetyczka IP: 84.9.38.* 18.01.10, 14:50
      Czy ktoś słyszał o salonie Perfekt z Jeleniej Góry? www.salonperfekt.pl/
      Co o nim sądzicie?
    • Gość: f Re: dobry fryzjer i kosmetyczka IP: *.zana.trustnet.pl 18.01.10, 22:36
      oni
    • Gość: katarzyna Re: dobry fryzjer i kosmetyczka IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 11:58
      witam.
      Ja polecam solon Perfect Lady w Kowarach.Bardzo miła i profesjonalna
      obsługa a pani Małgorzata,która zajmuje się stylizacja paznokci to
      mistrzostwo świata.byłam prawie wszędzie w Jeleniej Górze ale nikt
      nie robi takich pieknych paznokci jak ta pani. Szczerze polecam.
      Katarzyna
      • Gość: katarzyna Re: dobry fryzjer i kosmetyczka IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 12:02
        A i pani ta prowadzi bloga gdzie ma pare wzorków z sfojej bardzo
        bogatej kolekcji: gosianka2.blog.onet.pl/
        katarzyna
    • Gość: jacek Re: dobry fryzjer i kosmetyczka IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.10, 18:06
      U KAZIA NA DWORCU
    • 500dmkfm Re: dobry fryzjer i kosmetyczka 26.02.16, 20:47
      Polecam studio-anna.pl podejście do klienta i zabiegi na wysokim poziomie! ceny super
    • haniadarasz11 Re: dobry fryzjer i kosmetyczka 18.04.19, 11:35
      Najlepsza kosmetyczka! Milo profesjonalnie .Zabieg na twarz pełny relaks www.studio-anna.pl/
    • hanialala Re: dobry fryzjer i kosmetyczka 06.06.19, 14:29
      Polecam www.facebook.com/Studio-Kosmetyczne-i-Masa%C5%BCu-Anna-Darasz-779245922118860/
    • alapiekna Re: dobry fryzjer i kosmetyczka 08.06.19, 12:14
      Kosmetyczka to Anna Darasz profesjonalnie i nie drogo szerze polecam szczególnie zrobić tam makijaż , namiar www.studio-anna.pl/
    • alicjatula Re: dobry fryzjer i kosmetyczka 08.09.23, 09:19
      Pani Ania najlepsza www.studio-anna.pl/
    • alicjatula Re: dobry fryzjer i kosmetyczka 26.10.23, 10:47
      Polecam z czystym sumieniem najlepsza kosmetyczka w Jeleniej Górze www.studio-anna.pl/
    • alicjatula Re: dobry fryzjer i kosmetyczka 14.11.23, 16:44
      Najlepsza kosmetyczka studio anna darasz ,Polecam www.studio-anna.pl/
    • margol321 Re: dobry fryzjer i kosmetyczka 20.02.24, 22:14
      A może by tak po polsku zapytać ???
      Współczuję dziadostwa językowego :( :( :(
      Podejrzewam, że za tym dziadostwem następuje dziadostwo w całkiem innych sferach :( :( :(

Aż strach się bać .....
      Mój wniosek: wstydź się wyjść gdziekolwiek z takim brakiem "wnętrza" ....
      A właściwie z takim jego BRAKIEM !!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka