Dodaj do ulubionych

Muzyka ukraińska

IP: *.icpnet.pl 15.09.10, 16:10
Witam, jestem ciekawy co myslicie o wsółczesnej muzyce na Ukrainie?
Ja osobiście uważam, że na scenie ukraińskiej jest dużo wyższy poziom niż u nas. Nie mam na mysli takich zespołów jak np. Via Gra, czy inne tego typu, ale np. Dazzle Dreams, Natalia Morozova, Lama, Ani Lorak, Okean Elzy i wielu wielu innych.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kruz7 Re: Muzyka ukraińska 17.09.10, 21:02
      Ani Lorak uważam za wyjątkową kobietę i wyjątkową piosenkarkę. Mam trochę jej piosenek i często ich słucham.
      • usertrue Re: Muzyka ukraińska 19.09.10, 20:59
        a podrzućcie może jakieś tytuły popularnych obecnie piosenek?
        Nie muszą być wyszukanych wykonawców, i tak ich nie znam.
        Chcę usłyszeć coś co dziennie leciało w radiu i przypomnieć sobie piękne chwile na Krymie :)
        • buanitka Re: Muzyka ukraińska 20.09.10, 09:39
          > Chcę usłyszeć coś co dziennie leciało w radiu i przypomnieć sobie piękne chwile
          > na Krymie :)

AAA.. to polecam radio Assol - nadaje z KRYMU. Muzyczka rewelacyjna (moim zdaniem ;P )
          Przeważnie rock i rock n'roll - rosyjska, ukraińska i.. światowa. Disko-(cośtam) nie usłyszysz. Ja codziennie słucham tego przez internet.
          Stronka int. radia: assol.crimea.ua/frame.html

Uruchomić radio on-line należy z tej strony: www.nr2.fm/
          Zachować w komputerze: Радио «Ассоль» он-лайн
          i słuchać przez (np.) Winampa.
        • Gość: amat Re: Muzyka ukraińska IP: *.icpnet.pl 22.09.10, 20:09
          popularn jest obecnie Tamerlan z piosenką хочу с тобой, a może nie tak nowa, ale niedawno przeze mnie odkryta fantastyczna piosenka i jeszcze lepszy teledysk Natalii Morozovej "Run"
    • lidkasm Re: Muzyka ukraińska 29.09.10, 12:15
      Ja lubię Mad Heads XL ale w popularnych stacjach radiowych ich nie słyszałam. Może dlatego, ze to specyficzny rock.
      • Gość: autor Re: Muzyka ukraińska IP: *.chello.pl 24.10.10, 02:55
        Hej,
        może moglibyście mi pomóc z odnalezieniem pewnej piosenki której sie osłuchałam na wakacjach na Krymie. Bardzo wolna, lyriczna piosenka, raczej młody damski slodki głos. Wiem ze to idiotycznie brzmi ale w refrenie jest cos w stylu 'gili gil' albo dili dil.. nie wiem..
        • Gość: . Re: Muzyka ukraińska IP: 217.96.23.* 31.10.10, 17:48
          Posłuchaj Zemfiry, być może to ją słyszałaś...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka