Dodaj do ulubionych

Lwów - hotel Lwów:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 16:31
szukam kogos kto nocowała w hotelu Lwów i moze mi powiedzieć troszke o
warunkach jakie tam są.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: asiam Re: Lwów - hotel Lwów:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 08:47
      hotel dla niewymagających, czas zatrzymał się tam jakieś 15 lat temu :) ale
      czysto i przyjemnie, ciepła woda cały czas, odnowione łazienki damskie. są też
      pokoje z łazienkami. hotel w centrum, z parkingiem dobrze strzeżonym.
      lwow.wschod.info/info/hotele.php#Lwiw
    • kinder_bueno Re: Lwów - hotel Lwów:) 09.12.05, 21:24
      15 lat temu to moze tam rzeczywiscie tak bylo, ale napewno nie w tym roku;)
      bylam tam latem no i zachwycona nie jestem;/ tzn za duza kase waruki sa calkiem
      calkiem, a tak to koszmar
    • horacio31 Re: Lwów - hotel Lwów:) 10.12.05, 16:16
      Hotel LVIV ma podstawową zaletę: Jest w samym centrum miasta. jesli ktos nie
      musi miec luksusow, to hotel bedzie dla niego ok. Ja nocowalem w nim kilka razy
      i zawsze byklem zadowolony.
      • Gość: Ita Re: Lwów - hotel Lwów:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 08:47
        a mam jeszcze takie pytanie jak jest z dostepem do toalet:) czy jest to płatne
        oddzielnie?
        • Gość: asiam Re: Lwów - hotel Lwów:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 09:04
          toalety nie są odpłatne dodatkowo i nie daj się na to nabrać np. sprzątaczce. a
          hotel jest naprawdę niedrogi.
          • Gość: pukasz Re: Lwów - hotel Lwów:) IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 12.12.05, 23:43
            Hotel Lwów wygląda dokładnie tak jak nie powinien wygladać hotel ;-) Zaletą jest
            świetne połóżenie i dosyć dobre ceny. Jeśli nie boisz się karaluchów - polecam.
            Spałem tam chyba ze dwa razy i wybieram się ponownie. Ma swój niepowtarzalny
            klimat.
            • Gość: Ita Re: Lwów - hotel Lwów:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 07:59
              A jak jest z pościelą?:)Leoiej zabrać śpiwór czy bez przesady?:)
              • Gość: asiam Re: Lwów - hotel Lwów:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 10:16
                bez przesady :)
            • lacietis Re: Lwów - hotel Lwów:) 17.12.05, 11:40
              Gość portalu: pukasz napisał(a):

> Hotel Lwów wygląda dokładnie tak jak nie powinien wygladać hotel ;-)

+++W pełni popieram!!!!!!!!!!!! Jakieś francuskie pieski się tu wypowiadają!
              Ja osobiście zresztą wolę nieopodal położony hotel "Kijów" [Kyjiw].
              W starej galicyjskiej kamienicy - z windą! Wode mają cały dzień [pewnie mają
              własny zbiornik] cicho spokojnie i wszędzie blisko [może z wyjątkiem
              Łyczakowa]. No i jest jeszcze taniej niż we "Lwowie"!!! - gdzieś o 30%. Po
              kilku dniach robi to różnicę:
              -kilku litrów horyłki
              -kilkunastu litrów portwiejnu
              -kilkudziesięciu litrów kwasu, lub żywczyka
              -kilku kawałków bryndzy itd. ... (((-;
    • Gość: armata Re: Lwów - hotel Lwów:) IP: *.wsa.gov.pl 13.12.05, 14:14
      luksusów nie ma, ale jest sauna, fryzjer co rano może brzytwą ogolić,
      stręczyciele, jak w każdym "pożądnym hotelu".
      • Gość: MICHAL Re: Lwów - hotel Lwów:) IP: *.skane.se 15.12.05, 01:10
        Czy strecza facetow i za ile?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka