Dodaj do ulubionych

ZERKNIJCIE - WARTO!

22.12.05, 18:17
Baaaardzo duuuużo ładnych i profesjonalnych zdjęć z Jałty: (rosyjska stronka)

www.photosight.ru/list_category.php?dlimit=0&p=1&id=999&sortby=date&preview=1&uts=0&fav=0&day=999&month=999&year=9
99&s=Ялта&t=k&MMS=

a tu z Krymu:
www.photosight.ru/list_category.php?p=1&dlimit=0&id=999&sortby=date&preview=1&uts=0&fav=0&day=999&month=999&year=9
99&s=крым&t=k&MMS=

PODOBAŁO SIĘ?????
Obserwuj wątek
    • buanitka MA BYĆ SKOPIOWANY CAŁY LINK!!! 22.12.05, 18:20
      Ma być skopiowany cały link - inaczej otworzy sie co innego
      czyli:
      www.photosight.ru/list_category.php?
      dlimit=0&p=1&id=999&sortby=date&preview=1&uts=0&fav=0&day=999&month=999&year=9
      99&s=Ялта&t=k&MMS=
    • buanitka inny link 28.12.05, 12:32
      Nie wiem co sie dzieje, ale te poprzednie linki nie otwierają to co trzeba -
      ten na razie otwiera:
      www.photosight.ru/list_category.php?id=999&t=k&s=%DF%EB%F2%E0
      • Gość: gosiath Re: inny link IP: *.elsat.net.pl 04.02.06, 20:25
        Jesteś specjalistką do Krymu, a ja bardzo w tym roku chcę jechać, ale troche
        się boje. Nie wiem czy dam radę pociągiem, a samochodem ponoć jeszcze
        gorzej.Zawsze jeździmy na urlopy samochodem i jakoś trudno wyobrazić mi się z
        plecakiem.Poradź coś. Pozdrawiam Gosia
        • maadz Re: inny link 04.02.06, 20:48
          bardzo fajna stronka :)

do Gosi: nie polecam samochodu- jesli sie zepsuje to kicha. Zreszta drogi są w
          fatalnym stanie i kierowcy jezdza jak wariaci. Jesli juz to pociag lub samolot
          (jesli bardziej cenisz wygode)
          • buanitka Re: inny link 06.02.06, 11:43
            do Maadz: pozwolę się z Tobą nie zgodzić odnośnie jazdy samochodem na Krym.
            Do Gosi: Owszem - droga nie jest najprzyjemniejsza, chociażby ze względu na
            odległość. Ale ja z mężem jeździmy już od 3 lat samochodem na Krym, a od dwóch
            lat z malutką córeczką (pierwszy raz miała 10 miesięcy!). I bardzo sobie cenię
            jazdę samochodem - bo jestem zbyt leniwa co do pociągów itd.. Mogę zabrać ze
            sobą wszystko co chcę (bez ograniczen) - co jest bardzo ważne jak sie ma
            malutkie dzieciątko. Odległość w sumie też można inaczej potraktować -
            jechaliśmy bez 'zwariowania' robiliśmy dłuższe postoje, noclegi (motele przy
            drodze - całkiem dobre).
            Drogi - fakt - nie mogę powiedzieć, że drogi są dobre - bo nie są, mogłabym
            porównać do stanu dróg w Polce po zimie.. Ale jak sie jedzie spokojnie, to nic
            sie nie stanie. Ruch także jest mniejszy niż w Polsce.
            <<kierowcy jezdza jak wariaci>> - może nie jak wariaci - tylko inaczej, ale do
            tego też można sie przyzwyczaić, w każdym kraju jest trochę inna 'kultura
            jeżdżenia'. Ale (powtórze sie) jeśli sam jedziesz według przypisów, spokojnie i
            z rozwagą to spokojnie można sobie poradzić.
            Na samym Krymie drogi oceniam jako bardzo dobre, są strzeżone parkingi idt..
            <<jesli sie zepsuje to kicha>> - nic podobnego. Wszędzie da sie naprawić
            samochód. Nie wiem jaki ma samochód Gosia, (nowszy czy starszy) - ale wzdłuż
            trasy jest dużo punktów gdzie można naprawić samochód. Są autoryzowane sewisy
            Renault, Mercedes itd.. W samej Jałcie jest 'bazar' samochodowy, gdzie można
            kupić (i zamontować) każdą część jaką sobie życzysz. My mamy 'staruszka' -
            Renault 10 letniego i pękł w nim zbiornik chłodzenia (czy jakoś tak). Mój mąż
            pojechał na ten bazar (i nie znając rosyjskiego) dochadał sie "na migi" o co mu
            chodzi i w ciągu 1 dnia przywieniono ten zbiornik i go zamontowano (i co
            najfajniejsze, że o wiele taniej niż w Polsce)..
            Według mnie (!) warto jechać samochodem, jeżeli już ktoś lubi ;)
            Jak masz więcej pytań zapraszam na gg. 4805675
            pozdrawiam
            Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka