wielkaniedzwiedzica 23.08.07, 14:06 Czy późnym popołudniem a właściwie wieczorem są czynne kantory we Lwowie? Dodatkowym utrudnieniem jest to,że to będzie sobotni wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: figa Re: Jeszcze raz waluta IP: *.eth0.raptor-cl-renicom-wyzynna.lubman.net.pl 23.08.07, 19:38 Nie wiem czy w sobotę, ale w pozostałe dni tygodnia do 19 czynny był kantor na Rynku. Większość banków (z tych w których byłam) wymieniała pieniądze do 16-17. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Jeszcze raz waluta IP: *.crowley.pl 23.08.07, 21:48 wieczorkiem w sobotę możesz mieć problemy Odpowiedz Link Zgłoś
wielkaniedzwiedzica Re: Jeszcze raz waluta 24.08.07, 10:19 Jadę do Lwowa w sobotę a w niedzielę o 9.45 do Symferopola.Gdzie wymienić złotówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepeg wymiana waluty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 10:34 Na granicy nie będziesz wieczorem, ale 2+1 godzina wcześniej niż we Lwowie+ czas jeszcze przekroczenia, czyli swobodnie możesz wymienić złotówki na granicy (po naszej i ich stronie)i kurs chyba najlepszy (bo w centrum Polski to waluta egzotyczna. Na Ukrainie w kantorach trzeba uważnie liczyć kase- tak sami mieszkańcy Ukrainy mówią (najlepiej mieć własny kalulator). Wydaje mi się że jednak nocujesz we Lwowie czyli masz kwatere (zadzoń tam i zapytaj się jak wygląda sprawa z kantorami, w końcu koszt telefonu nie jest tak duży). Tu znalazłem strone lwow.info/?menu=3&pod=19 są też namiary na komunikatory i adresy e-mailowe pytaj się ich w końcu siedzą tam na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
wielkaniedzwiedzica Re: wymiana waluty 24.08.07, 14:34 Dzieki:) Wysłałam zapytanie.Granicę przekraczamy w Medyce.Więc jeszcze dopytam, gdzie najlepiej dokonac wymiany?Z kantorami doświadczenia różne od dokładności co do kopiejki do próby oszustwa na 100 hrywien. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkaniedzwiedzica Re: wymiana waluty 27.08.07, 14:00 W Przemyślu będziemy po godz.17,więc pewnie zakupimy hrywny na granicy w Medyce. Troche się stresuje, bo zawsze wymieniałam we Lwowie.Na granicy wystarczał mi koszmar przejścia.A teraz dojdzie jeszcze waluta:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peepeg Re: wymiana waluty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 15:02 odezwij sie na gg: 3874119 , może jeszcze jedną możliwość podpowiem Odpowiedz Link Zgłoś