rozieblox Re: Data powinna być przy każdym wpisie 10.07.10, 10:28 To ją sobie wstaw, skoro tak uważasz. Pole "Dodaj pod każdym wpisem" pozwala na to. Odpowiedz Link Zgłoś
rados2 Re: Data powinna być przy każdym wpisie 01.10.10, 22:20 Dodałem te date na koncu notki i działa i pomaga ale to nie rozwiazuje całkiem problemu. Data powinna byc na gorze a nie dole a poza tym chodzi mi o to aby data byla na stronie głownej bloga przy kazdym wpisie. Teraz data jest widoczna dopiero po rozwinieciu calej notki. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Data powinna być przy każdym wpisie 03.10.10, 20:45 Przecież jak nie publikujesz więcej niż notkę dziennie, to data jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rados2 Re: Data powinna być przy każdym wpisie 06.10.10, 11:15 Ja czasem publikuję kilka notek dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
s.z.y.m.o.n Re: Data powinna być przy każdym wpisie 03.10.11, 17:11 Tak dobrze nie ma. Żaden z dostępnych szablonów HTML nie posiada tak umieszczonej daty. Proponuję przerobić jakiś szablon z nowym kodem HTML - tzw new age. Posiadają one datę pod wpisem. Nieco dłubania w CSS-ie pozwoli ją pozycjonować absolutnie w obrębie wpisu i przenieść (tylko wizualnie) przed tytuł. Gotowca niestety nikt Ci nie poda. Odpowiedz Link Zgłoś
rados2 Wracam do tematu bo mnie to wkurza 01.10.11, 12:57 Wracam do tematu bo mnie to wkurza. Często publikuję kilka wpisów dziennie co widać tu; mielec.blox.pl Na stronie głównej przy większości moich wpisów nie ma daty przez co moi czytelnicy są nieco zdeorientowani. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Wracam do tematu bo mnie to wkurza 02.10.11, 20:42 > moi czytelnicy są nieco zdeorientowani Współczujemy czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś