Dodaj do ulubionych

widget "You might also like"

11.02.11, 12:35
Czy na Bloksie jest możliwość zainstalowania widgeta "You might also like"? popularnego na blogach np. kulinarnych blogspota. Mam stronę: www.linkwithin.com/learn która sama generuje odpowiedni kod - niestety u mnie nie działa. Czy ja robię coś źle (i mam kombinować smile ) czy na Bloksie po prostu taka funkcja jest niemożliwa?
pozdr
Obserwuj wątek
    • elpanda Re: widget "You might also like" 11.02.11, 14:41
      witaj,
      oprócz kodu który wklejasz w pole na dodatkowy HTML, w pole >wpis>umieść pod każdym wpisem należy wkleić kod "<div class="linkwithin_div"></div>" o którym jest mowa w www.linkwithin.com/faq - w tym momencie powinno to działać poprawnie. oczywiście będzie widoczne to tylko w widoku pojedynczego wpisu.
      pozdrawiam panda
      • viridianka Re: widget "You might also like" 11.02.11, 15:59
        działa! super dziękuję bardzo smile)
        • gavarit Re: widget "You might also like" 23.04.11, 18:32
          A nie ma opcji, by widget pojawiał się również na głównej blogu?
          • elpanda Re: widget "You might also like" 26.04.11, 15:47
            w takiej sytuacji powyższy kod trzeba wstawiać nie w pole 'pod każdym wpisem', a w edycji html - na końcu każdego wpisu w którym ma się to znaleźć. co niestety wymagałoby edycji wszystkich dotychczasowych wpisów, jeśli miałoby występować przy każdym wpisie.
            • wkurzanie Re: widget "You might also like" 04.07.11, 16:58
              No i super, zaraz wstawię - ale czemu na stronach polskiego Bloksa musimy korzystać z zagranicznego widgetu? Czy takiego dodatku nie mógłby zaoferować sam Blox.pl?
              • elpanda Re: widget "You might also like" 06.07.11, 12:10
                hej,
                niestety - jako blox - mamy ograniczone zasoby, co oznacza, że nie ważne ile zmian i pomysłów mamy na bloxa - to nie wszystkie jesteśmy w stanie zrealizować. w tej sytuacji - nie ma co wyważać otwartych drzwi.
                (a sam tekst angielskojęzyczny można przecież zmienić na dowolny, wybrany przez was)
                • Gość: ssylvvia Re: widget "You might also like" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 20:18
                  "Parametr ''Zezwalam na użycie bramki SMS/MMS'' jest wymagany." - cokolwiek się wpisuje to wyświetla się ten napis. Bardzo proszę o usunięcie usterki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka