irsila 14.07.11, 23:32 Czy można jakoś sprawdzić, doczytać, ile wpisów się zrobiło na swoim blogu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quentiin Re: ilość wpisów 15.07.11, 12:47 Pomnóż liczbę stron bloga przez liczbę notek na jednej stronie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: ilość wpisów 15.07.11, 14:19 Tak to ja wiem ale kiedyś tak nieopatrznie jakieś hasło wyguglałam i pokazało mi ilość wpisów od razu, bez liczenia tak samoczynnie 245. Teraz mam ich więcej, 26 razy plus ileś tam... Odpowiedz Link Zgłoś
slawnw Re: ilość wpisów 15.07.11, 20:13 A ty to tak całkiem serio, serio??? Bo ja nie wiem, czy śmiać się czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: ilość wpisów 15.07.11, 20:36 Całkiem serio Ja starszej daty człowiek jestem Nad moja nieudacznością w zakresie surfowania po tym wszystkim, fakt, można zapłakać Jednak już znalazłam, nie trzeba liczyć samemu. Tu, u samej góry, nad szukanie zaawansowane wpisujesz swój login i wyskoczy ci liczba wpisów www.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś