arq.training 21.05.04, 13:27 Witam, chciałbym się dowiedzieć czy regulamin zakładania blogów reguluje sprawy dot. zamieszczania informacji handlowych, typu ofert handlowych, reklam itd. Czy są jakieś obostrzenia, nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arq.training Re: handlowe 24.05.04, 14:27 tebe; bardzo proszę o informację jak są traktowane i widziane info. handlowe, reklamowe, dot. ofert handlowych w blogach, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: handlowe 27.05.04, 17:59 Witam Sorki za opóźnienie. Jest punkt w regulaminie. 7. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez użytkowników na stronach ich blogów jakichkolwiek przekazów reklamowych oraz informacji handlowych, w tym ofert sprzedaży towarów i świadczenia usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg2002 Re: handlowe IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 28.05.04, 21:03 i bardzo dobrze - jeszcze by tego brakowało. - Wystarcze ja. Odpowiedz Link Zgłoś
arq.training Re: handlowe 01.06.04, 09:53 Witam, tebe Dzięki za odpowiedź, mam już jasność. Ale powiem Ci szczerze, że wcześniej nie było tego punktu w regulaminie. Rozumiem, że regulamin jest dla blogowiczów i im służy, wobec tego musi się zmieniać tak jak blogowicze... Naprawdę dokładnie czytałem regulamin i tego punktu 7 nie było... Odpowiedz Link Zgłoś