lubie.lato Re: Polecane blogi 17.01.13, 23:28 W takim razie zapraszam do siebie ( nigdy tego nie robiłam...). O moim życiu z bliźniaczkami i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
hangai Re: Polecane blogi 22.01.13, 15:50 natura!l nasprawa po prostu naturalnasprawa.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Polecane blogi 23.01.13, 10:18 bagienny napisał: > Cześć, > > chcemy promować interesujące, ciekawe, ładne czy po prostu fajne blogi, jeżeli > macie jakieś swoje typy dopisujcie je w tym wątku. > Autoreklama też jest na miejscu, jeżeli ktoś uważa, że jego blog zasługuje na u > wagę nie ma sprawy ;] > > -- > bagienny pozdrawia Subskrybuję to polecę: krotkaseria.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
unreal.kiniama Re: Polecane blogi 21.02.13, 23:36 ...niezmiennie polecam mojego kota, "ciekawy" to blog nie jest, ale wywołujący pozytywny uśmiech, co w dzisiejszych smutnych czasach już samo z siebie jest grą wartą świeczki ) Link: www.mamkota.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
danekstraszynski Re: Polecane blogi 03.04.13, 13:50 Bardzo dziwiły mnie publiczne i prywatne wypowiedzi wielu Polaków w rodzaju- mam tego dosyć, wyjeżdżam do normalnego kraju-[/b] jak Anglia, Francja albo Niemcy. osobiście miałem jednak wrażenie, że Polska jest w normalności porównywalna z Niemcami. Dlatego założyłem blog Bodensee-Polska-Niemcy (kat. Polityka) danekstraszy.blox.pl, w celu przeprowadzenia dowodu, że polska demokracja i instytucje, i kłopoty przedsiębiorstw i ludzi nie odbiegają specjalnie od tych w krajach "normalnych". Trudno uwierzyć? Przyznaję, straciłem już przyjaciela z lat młodości, który uważał, że "świat normalny" znajduje się zawsze na zachód od Odry. Kiedy mu opowiedziałem konkretnie punkt po punkcie o "strasznych polskich" problemach w Niemczech przestał się do mnie odzywać. Woli dalej pielęgnować swoje marzenia o idealnym kraju zamiast skończyć z eruducją narzekania i zacząć rozwiązywać problemy po kolei i skutecznie. Po za tym istotne problemy, które czekają jeszcze na rozwiązanie i tam i tutaj. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: Polecane blogi 03.04.13, 14:39 danekstraszynski napisał(a): > Przyznaję, straciłem już przyjaciela z lat młodości, który uważał, że "świat no > rmalny" znajduje się zawsze na zachód od Odry. Kiedy mu opowiedziałem konkretni > e punkt po punkcie o "strasznych polskich" problemach w Niemczech przestał się > do mnie odzywać. To nie był przyjaciel, przyjaciel nie przestaje się odzywać i nie znika. Woli dalej pielęgnować swoje marzenia o idealnym kraju zamiast > skończyć z eruducją narzekania Proszę o przetłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
danekstraszynski Re: Polecane blogi 30.04.13, 00:48 Uważam, że Polska jest normalnym krajem europejskim. Wszystkie problemy, które tutaj występują też gdzie indziej. Tak, bywają niewielkie procentowe różnice intensywności. Mój przyjaciel przyłączył się do klubu narzekających, PIS, Rydzyk, biskupi itd. sprawnie unika rozwiązywania problemów. Przyciśnięty do muru broni się rozwiązaniami z PRL-u, które jeszcze pamięta. W końcu, przekonany o swojej oczywistej wyższej wiedzy, zrezygnował z dyskusji i zamilkł. W jego oczach jestem naiwnym durniem, którego przebigli Niemcy wykorzystują do rozbioru Polski. Na blogu próbuję udowodnić tezę o normalności Polski pokazując to, czego gołym okiem nie widać w krajach, szczególnie w Niemczech i nad Jeziorem Bodeński. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Polecane blogi 03.04.13, 18:50 Polecam swój blog. Może ktoś jeszcze nie wie gdzie spędzić majówkę lub wakacje i znajdzie tam natchnienie. Mam też kilka fajnych blogów w zakładce ulubione... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlmadeCasa Re: Polecane blogi IP: *.toya.net.pl 08.04.13, 16:47 Polecam: almadecasablox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlmadeCasa Re: Polecane blogi IP: *.toya.net.pl 08.04.13, 16:48 oczywiscie: almadecasa.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Polecane blogi 08.04.13, 17:47 Żeby się nie powtarzało, to podrzucę kilka: krótkowłosy pseudointelektualista patriota pejzażu o klimacie trudno jest pisać naukowo łatwymi słowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweetdreamshoney Re: Polecane blogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 16:15 mionkadraco.blox.pl/html Chciałabym Was zaprosić na mój blog, jest nowy, o tematyce Hermiony i Draco. Jak wspomniałam jest nowy, ale może komuś spodoba się prolog i ze mną zostanie do końca. Zapraszam serdecznie fanów DHL Odpowiedz Link Zgłoś
mamaglobtroterka Re: Polecane blogi 10.04.13, 11:11 Chciałam polecić mojego bloga: barcelonazdzieckiem.blox.pl O zwiedzaniu i mieszkaniu w Katalonii z dzieckiem (i nie tylko). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casualbetting Re: Polecane blogi IP: *.cable.net-inotel.pl 11.04.13, 23:08 casualbetting.blox.pl/ Jeśli ktoś lubi sport i chciałby poczuć trochę adrenaliny, tutaj znajdzie doskonałe miejsce dla siebie. Typy na najpopularniejsze zdarzenia sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Polecane blogi 04.05.13, 15:37 Jeśli nie narusza... winnaniewinna.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
rozieblox Re: Polecane blogi 11.05.13, 09:16 najlepszedodatkinabloga.blox.pl/html - masa przydatnych porad dodatków była opisana. Raczej nieaktywny ostatnio, ale i tak przydatny. Tak, wiem, jest na hasło obecnie. Miałem w RSS i mi wyskoczyło i tak sobie o nim przypomniałem. Liczę, że hasło zniknie, bo naprawdę sporo ciekawych rzeczy się dowiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszgr4 Re: Polecane blogi 11.05.13, 15:40 Też z niego korzystałem - bardzo przydatny, prosto napisany, tłumaczący wszystko dokładnie takim dyletantom jak ja. Korzystałem również z: szablonykatemac.blox.pl/html Dlaczego teraz na hasło? blognroll.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
alesandra4 Re: Polecane blogi 27.05.13, 18:15 Drodzy Admini - czwarty tydzień wiszą te same blogi w "polecanych"... fajne, ale już się trochę opatrzyły. Nie działa też wyszukiwarka w TOP 1000 - przynajmniej pod google chrome i IE. U Was działa? Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Polecane blogi 28.05.13, 09:07 No to zmieniamy. Btw. jesteśmy otwarci na Wasze sugestie, chcielibyśmy wiedzieć jakie blogi Was interesują (stąd też nazwa tego wątku). Wyszukiwarka w TOP1000 działa w IE8+, FF14+, Ch, Opera10+. Jaki otrzymujesz komunikat po wyszukaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
alesandra4 Re: Polecane blogi 09.06.13, 19:41 Nie ma żadnego komunikatu - puste pole. Aha, żeby nie było - szukam blogów z początku listy, nie naszego Bez wyszukiwarki można żyć, więc już nie zawracam. A z polecanych - np. blog książkowy: Od deski do deski czyli: clevera.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
forelementsblox Re: Polecane blogi 10.06.13, 10:44 Zapraszam na FORelements: Wnętrza, design, inspiracje forelements.blox.pl/html - Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowyludzik Re: Polecane blogi 12.06.13, 16:44 Polecam nowy blog o ciekawych transferach piłkarskich i nie tylko. Wkrótce nowe wpisy beztrenera.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecający Re: Polecane blogi IP: *.7.226.91.jim-satnet.pl 26.06.13, 00:25 CreativeWorld.blox.pl Cała kreatywna myśl świata zawarta na jednej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józiek Re: Polecane blogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.13, 22:46 blog and roll - czyli blog muzyczny z muzyką różną i różniastą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haj001 Re: Polecane blogi IP: *.183.222.197.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.07.13, 16:06 To sie wpisuje!nigdy dość czytelników. Haj Odpowiedz Link Zgłoś
rozieblox Re: Polecane blogi 07.08.13, 08:24 annaphotography.blox.pl/html - był w wątku z "mało miejsca na zdjęcia", pochwalony, ja się nie znam, ale IMO fotki ładne, dla porządku wrzucam tu. Odpowiedz Link Zgłoś
annaphoto Re: Polecane blogi 07.08.13, 10:29 Bardzo dziękuję za "polecenie" mojego bloga oraz za miłe opinie tu i w wątku o "braku miejsca na pliki" Od wczoraj mój blog jest w kategorii polecane (za co również dziękuję), postaram się dobrze wykorzystać swoje 5 minut i nie zawieść odwiedzających Pozdrowienia dla forumowiczów i bloxowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
eldka Re: Polecane blogi 20.08.13, 15:03 Smacznie o każdej porze dnia. Polecam blog: kuchnianaparterze.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
coachartur Re: Polecane blogi 16.09.13, 15:08 polecam, podpisując się oburącz, blog: Poukładać w głowie wiersze, które da się czytać, które zawsze coś prawdziwego znaczą, które są autentyczne coachartur Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: Polecane blogi 19.12.13, 13:20 Ale tu dzieją się heca, każdy sam siebie poleca. Lub TeWuA, zacięcie trwa. Też samą siebie mam polecać? Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa.mieczy Re: Polecane blogi 06.01.14, 18:20 Mój blog - nie tylko dla wtajemniczonych: poszukiwaniaztarotem.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coachartur Re: Polecane blogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 12:24 polecam: noi.blox.pl/html czyta się miodnie, szkoda, że nie częściej Odpowiedz Link Zgłoś
buncyk Re: Polecane blogi 06.02.14, 02:30 Polecam moim zdaniem ciekawy blog i zapraszam www.buncyk.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Polecane blogi IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.14, 14:50 wojtekimaja.blox.pl/html - Długo na bloxie. Wiele osób dociera do naszej pracowni przez tego bloga. Mówią, że im się bardzo podoba. Blog był przez jakiś czas mało aktywny z braku czasu na pisanie ale znowu ożywa. Odpowiedz Link Zgłoś