silunia Re: Polecane blogi 04.03.14, 18:47 Skoro mozna sie samemu reklamowac, zapraszam do mnie: pieknobezperfekcji.blox.pl pieknobezperfekcji.blox.pl/html/1310721,37.html?silunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasmatka Re: Polecane blogi IP: *.icpnet.pl 11.04.14, 00:53 Zapraszam do mojego zakątka: papiery, szycie, kaktusy... - www.kasmatka.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasmatka Re: Polecane blogi IP: *.icpnet.pl 11.04.14, 00:54 Zapraszam do mojego zakątka: papiery, szycie, kaktusy... - www.kasmatka.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kingaflo Re: Polecane blogi 24.07.16, 10:57 Jestem mamą 4 latki, jak wiadomo ciężko o pracę za więcej niż 1300 zł miesięcznie, dlatego wzięłam sprawy w swoje ręce. Zapraszam na bloga a zainteresowanych proszę o kontakt biznesztrafficmonsoon.blogspot.com/2016/07/wiem-wiem-co-powiecie.html Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Polecane blogi 25.04.16, 13:42 trochę wstyd, że takiego prymitywa polecacie, szczerze i do bólu Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Polecane blogi 25.04.16, 23:04 nie chcę po nazwiskach, ale w blogach tygodnia jest jeden który pasuje do opisu, zresztą starałem się być aluzyjny Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Polecane blogi 26.04.16, 08:17 Uhm, teraz wiem kogo miałeś na myśli. Staramy się promować różnych blogerów, nie każdy może i musi przypaść Ci do gustu. A masz może jakieś swoje ulubione blogi, które byś chciał polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Polecane blogi 27.04.16, 10:17 fajnie byłoby, że się tak pozwolę wtrącić w Waszą zajmującą rozmowę, aby nie powtarzały się wciąż te same blogi. Ja przynajmniej odnoszę wrażenie, że wciąż promuje się to samo. Ale, zakładam, że to jedynie moje osobiste wrażenie Niekoniecznie obiektywne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Polecane blogi 27.04.16, 18:17 Zgadzam się, że się powtarzają, niemniej lepiej żeby się powtarzały, niż żeby promować blogi głupie, ordynarne lub nieruchawe. PS Bagienny, prosiłeś o podpowiedzi, a blog Chiary zawsze na propsie! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Polecane blogi 28.04.16, 06:42 bartoszcze, domyślasz się, że się z Tobą zgadzam co do tego , że lepiej promować coś sensownego niż ordynarnego itd. Niemniej jednak , sama na Blox.pl zaglądałam a tak wiele miejsc , że aż mi czasem trudno uwierzyć, że wartych polecenia jest naprawdę aż tak mała ich ilość. Ale w sumie co ja tam się znam na marketingu, tyle co nic pozdrawiam. PS. chyba jestem strasznie stara ale aż musiałam sprawdzić o co chodzi z tym propsem. PS.2. pytanie czy dobrze to zinterpretowałam Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Polecane blogi 28.04.16, 10:42 Czemu na marudzeniu się kończy? Ten wątek jest założony w celu, żebyście nam przekazali jakie blogi Was interesują? Jeżeli nie tu, to można pisać do nas emailem. Inni blogerzy tak robią - proponują swoje i innych wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Polecane blogi 28.04.16, 11:21 ja też się cieszę, że Cię dziś czytam, Bagienny. I nie, faktycznie, nie skończy się na marudzeniu, w odpowiedzi na Twoją poleciłam trzy blogi warte promowania. Z pozdrowieniami i uśmiechnij się Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Polecane blogi 28.04.16, 10:39 Informuję Cię, że to jest tylko Twoje wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Polecane blogi 28.04.16, 11:20 cieszę się w takim razie i faktycznie proszę bardzo, polecę blogi, które uważam za interesujące : samotnia1981.blox.pl/html tanigucci.blox.pl/html ewa777.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Polecane blogi 02.05.16, 11:27 Problem w tym, że nowych ciekawych blogów coraz mniej, a stare ciekawe często obumierają z takich czy innych względów (w tym, ekhm, te które sam prowadzę bądź redaguję). Nie wiem czy ten macie na radarze: janedoe.blox.pl/html I co prawda to nie to miejsce, ale kiedyś postulowałem, żeby zerknąć na algorytm głównej strony pod kątem eliminowania zbyt wielu wpisów z jednej strony na raz (dziś tak zafloodował metalreview czy coś w ten deseń). Odpowiedź "piszcie częściej" jest absolutnie błędna, bo nawet na Fejsie wpisosraczka nie jest wskazana. Odpowiedz Link Zgłoś
polskanightingale Re: Polecane blogi 07.02.17, 10:24 Cześć! Jeżeli autoreklama jest również na miejscu, to jak najbardziej zapraszam do rzucenia okiem na mój blog. jakpachniepiniadz.blox.pl/html Opisuję między innymi pracę pielęgniarki na emigracji w Anglii. Zamierzam dodać wkrótce nowe posty dotyczące różnic kulturowych, wycieczek a szczyptę pikanterii dodadzą wątki miłosne. Polecam i pozdrawiam polskanightingale Odpowiedz Link Zgłoś
polskanightingale Re: Polecane blogi 07.02.17, 13:35 bagienny, tak z ciekawości, ile trzeba mieć odsłon bloga dziennie/w tygodniu żeby się dostać w rubrykę "blogi tygodnia"? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Polecane blogi 07.02.17, 13:49 W blogach tygodnia promujemy różne blogi, nie tylko te z wysoką oglądalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemek52 Re: Polecane blogi 11.02.17, 16:28 Słusznym jest, aby promować blogi interesujące, ładne i ciekawe. Nie wiem jednak czy promowanie jednego bloga pt. dziennikterapeutyczny73.blox.pl zajmującego połowę miejsca w polecanych blogach nie jest przesadą. Chciałbym zobaczyć co inni blogerzy napisali nowego. Tymczasem gros proponowanych wpisów to w/w blog. Jeżeli tak ma wyglądać promowanie blogów, to "ja wsiadam" z takiego portalu. Myślę, że jest wiele ciekawszych wpisów. Pozdrawiam. Ziemek52 Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Polecane blogi 11.02.17, 22:13 Tytuł wątku może mylić, ale polecane blogi to obecnie występują jako Blogi tygodnia. "Polecamy" to informacje o nowych wpisach na blogach, choć już przesegregowanych (hej, Administracjo, jak to możliwe żeby nowy wpis Stradoviusa nie znalazł się w Polecamy, choć niedawno był jednym z Blogów tygodnia?). Że jakaś forma segregacji występuje, to słuszna, bo sam zgłaszałem sytuacje, w których ktoś masowo produkował notki i prawie monopolizował Polecamy... Odpowiedz Link Zgłoś
warszawskasyrenka Re: Polecane blogi 13.02.17, 16:12 zapraszam do mnie warszawskasyrenka.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze zupełnie poważnie 17.02.17, 09:30 Rozumiem, że teraz w "Polecamy" są tylko blogi wpisane na jakąś shortlistę? W takim razie bezwzględnie zgłaszam do niej: limeryk.blox.pl/html hanys1920.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
plum74 Re: Polecane blogi 04.03.17, 01:01 Zapraszam do Anielskiego Świata. anielskiswiat.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
jaznepalu Re: Polecane blogi 15.05.17, 12:59 zapraszam do mojej krainy absurdu www.jaznepalu.blox.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasica_k Re: Polecane blogi 11.06.17, 01:43 Blog znacie, ale ostatnio popełniłam notkę, którą uważam za ważną i która akurat współgra z akcją #cialopozytywne Wysokich Obcasów stanikomania.blox.pl/2017/06/Manifest-Dzidzi-Piernik.html Odpowiedz Link Zgłoś