Gość: meg IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.12, 21:09 czy można zmienić login który ustawiło się podczas zakładania bloga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozieblox Re: login 15.08.12, 08:45 Nazwy bloga nie możesz zmienić - mediawiki.gazeta.pl/blox/Cz%C4%99sto_zadawane_pytania#Jak_za.C5.82o.C5.BCy.C4.87_blog.3F Nazwy użytkownika w panelu Agory też nie[1], ale możesz zrobić obejście, by publikować z nazwy innego usera - dodaj go do bloga jako użytkownika z prawami administratora (ustawienia -> użytkownicy). Chyba tylko nie będzie mógł skasować bloga. [1] Takie informacje uzyskałem kiedyś, bo chciałem zmienić rozieblox na rozie, czyli moje stare, obecnie nieistniejące konto, które Agora zniknęła jakoś przy okazji migracji do poczty Google. @Bagienny popraw jeśli się mylę - chętnie bym wrócił do loginu rozie, jeśli się da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: login IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.12, 13:28 wielkie dzięki rozie Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: login 16.08.12, 12:10 Tak jak napisałeś. Użytkownik/administrator danego blogu nie ma możliwości skasowania blogu. Niestety, nie ma możliwości przywrócenia konta. Odpowiedz Link Zgłoś