Dodaj do ulubionych

reklamy na bloxie

23.01.13, 16:33
Rozumiem, że reklama dźwignia handlu i że reklama utrzymuje, przynajmniej częściowo, portal. Ale od rana mam kłopoty z wchodzeniem na Blox, bo wciąż otwierają mi się okna informujące, że coś wygrałam. Otwiera się ich kilka, a próby zamykania powodują, że otwierają się następne okna z tym samym przekazem. O to chodziło? Dla mnie działa to jak wirus. Jeśli można, to w przyszłości proszę o mniej inwazyjne reklamy
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: reklamy na bloxie 23.01.13, 16:59
      Problem usunęliśmy w nocy. Wyczyść cache z przeglądarki.
      Jeżeli problem się powtórzy proszę o sygnał.
      • Gość: wyborca2 Re: reklamy na bloxie IP: *.252.51.18.internetia.net.pl 23.01.13, 20:40
        Panie Bagienny,
        Kto usunął ? Nikt nie usunął. Kwadrans temu banner " masz 2 wiadomości " the lucky winner unieruchomił mi przeglądarkę. Usunięcie cache działa na chwilę, a banner to czystej postaci malware. Kto dopuszcza do zamieszczania czegoś takiego na tak zacnym portalu. Usuńcie ten "shit" i gościa odpowiedzialnego za dwa dni pod górkę.
        Pozdrawiam
        wyborca2
        • bagienny Re: reklamy na bloxie 23.01.13, 22:42
          Działamy dalej.
          • Gość: wyborca2 Re: reklamy na bloxie IP: *.252.51.18.internetia.net.pl 23.01.13, 23:47
            W Bagiennego zawsze wierzyłem i do tej pory nie nawalił, choć "lucky winner" wciąż jako banner na bloxie.
            Pozdrawiam
            wyborca2
            • bagienny Re: reklamy na bloxie 24.01.13, 00:21
              Wyłączyliśmy reklamy trzy godziny temu.
              Usuń cache i ciasteczka z przeglądarki.
      • ilenka50 Re: reklamy na bloxie 24.01.13, 09:53
        Duże dzięki!
        • Gość: wyborca2 Re: reklamy na bloxie IP: *.252.51.18.internetia.net.pl 26.02.13, 20:48
          Panie Bagienny, minął miesiąc i znów blox został ofiarą jakiegoś g...a. Jakiekolwiek kroki w edycji bloga czy nawet podczas przeglądania forum kończą sie samoistnym odpalaniem stronki youwin.info... Czysczenie cisteczek czy historii nic nie daje.
          Pozdrawiam
          Tomek
          delicje.blox.pl
          • bagienny Re: reklamy na bloxie 26.02.13, 21:10
            Reklamy tego typu są zablokowane.
            Sprawdź jak możesz antywirusem.
            Jutro przejrzę co biega w reklamach, by wykluczyć ewentualną wpadkę.
          • bagienny Re: reklamy na bloxie 26.02.13, 21:12
            SSprawdź też to co masz odpalone na swoim blogu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka