zgred56 08.02.13, 11:27 Mam już albo dopiero ponad 230 wejść na mojego bloga -bambergold,blox.pl którego założyłem tydzień temu. To dużo czy mało ? Pisać dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze Re: pisac dalej ? 08.02.13, 11:28 A piszesz dla siebie czy dla gratisów? Odpowiedz Link Zgłoś
zgred56 Re: pisac dalej ? 08.02.13, 11:40 Z potrzeby serca. Przynajmniej na razie Odpowiedz Link Zgłoś
ssurtsey Re: pisac dalej ? 08.02.13, 13:30 A po kiego grzyba pod każdy swój komentarz (często prostacki) podczepiasz linki? Piszesz dla siebie, czy dla gratisów? Odpowiedz Link Zgłoś
zgred56 Re: pisac dalej ? 08.02.13, 13:40 Nie robię wyjątków, piszę bloga też dla prostaków. Jednym z nich sam jestem. Co do linków to chyba kliknąłem coś nie tak, nie znam się na tym. Uwaga ogólna - Chyba każdemu autorowi bloga o tematyce społecznej, politycznej zależy na jak największej liczbie czytelników. Blogi "elitarne" np. dla hodowców motyli moim zdaniem nie mają racji bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: pisac dalej ? 08.02.13, 16:15 Być może ta skromna ilość wejść bierze się stąd, że ludzie zaglądają do Ciebie dwa razy - pierwszy i ostatni, bo nie są targetem (prostakami). Odpowiedz Link Zgłoś
zgred56 Re: pisac dalej ? 08.02.13, 17:03 Różnica między nami squrik polega na tym, z swój blog prowadzisz od dwóch lat i czyta go średnio 10-11 tych samych osób. Poza tym strasznie przynudzasz. Ja wczoraj miałem 63 nowych czytelników. To pięć razy więcej niż Ty. Już kiedyś koń był senatorem. Incitatus -mówi to Ci coś. To apropos posłanki Grodzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: pisac dalej ? 08.02.13, 17:31 Na początku każdy ma nowych czytelników - ważne, ilu z nich zostanie i jacy są. Moje przynudzanie zapewnia blogowi 11 - 12 tys. wejść tygodniowo z mnóstwa źródeł (założenie, że każdy czytający komentuje jest błędne, niektórzy komentują na FB albo piszą maile czy wpadaja pogadać przy kawie, jestem blogerką związaną z czytelnikami poza blogiem) a target to skrajne przeciwieństwo prostaków, więc zrozumiesz zapewne dlaczego Twoja opinia nie ma dla mnie żadnego znaczenia. To nie ja zastanawiam się, czy dalej pisać bo mam mało wejść, zauważ. Uwagę na temat pani Grodzkiej litościwie zignoruję, jestem świadoma tego, że przeciętny człowiek nie rozumie zjawiska transgenderyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: pisac dalej ? 08.02.13, 18:17 > Ja wczoraj miałem 63 nowych czytelników Gratulujemy! Kominek już się boi, reklamodawcy szykują paczki z gratisami. Bendziesz Gwiazdom Blogeruw! Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: pisac dalej ? 08.02.13, 18:35 zgred56 napisał: > Zazdrościsz ? www.blox.pl/html/10223617,262146,169,170.html?6,1 - pozycja 606, więc mam poważne podejrzenie, że Bartoszcze nie ma czego Ci zazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred56 Re: pisac dalej ? 08.02.13, 18:39 Dzięki za info, nawet nie sprawdzałem. Zapomniałaś dodać, że po tygodniu. Zobaczymy za jakiś nieodległy czas. Z pewnością krótszy niż dwa lata Odpowiedz Link Zgłoś
rozieblox Re: pisac dalej ? 09.02.13, 11:53 #ludziektórzy wierzą w statystyki popularności wg Blox. Przecież to jest tak skopane, że o niczym nie świadczy. Polecam archiwum. PS Małym kosztem mogę umieścić każdy blog z Blox w powiedzmy top30 w tym rankingu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: pisac dalej ? 08.02.13, 19:23 zgred56 napisał: > Zazdrościsz ? Jeśli chodzi o mnie, możesz zostać Blogerem Roku albo Planety, zupełnie mi to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
ssurtsey Re: pisac dalej ? 08.02.13, 19:20 Sorki. Zaszło nieporozumienie. Mój komentarz odnosił się nie do Twojego pytania (tym razem ja coś kliknąłem nie tak). Jako początkujący masz prawo pytać, ale odpowiedzieć to sam sobie musisz: czy warto? Dlatego Tobie bezpośrednio nie odpowiadałem. Nawet jakbyś pisał "dla gratisów" (co to w ogóle znaczy?) to nikomu nic do tego. Twoja sprawa. Jedno jest pewne: tydzień to zbyt mało, aby wyciągać jakiekolwiek wnioski. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: pisac dalej ? 08.02.13, 14:02 ssurtsey napisał: > A po kiego grzyba pod każdy swój komentarz (często prostacki) podczepiasz linki Sam sobie znajdziesz o sygnaturkach, czy potrzebujesz w tym zakresie pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś