kasica_k 26.02.13, 01:09 Właśnie wprowadziłam tagi na bloga i już żałuję. Z jakiegoż to powodu, gdy wprowadzam niektóre tagi, zamieniają się one na pisane WIELKIMI LITERAMI? Co zrobić, żeby wyglądały normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Tagi - problem 26.02.13, 01:18 Tagi pisane są w taki sposób, w jaki wpisał je ktoś, kto pierwsza na bloxie tagował swój blog w ten sposób. Jak lubił z capsem pisac, to tak będzie w tych niektorych tagach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasica_k Re: Tagi - problem 26.02.13, 01:48 O rany. Przecież to jest komplenty idiotyzm... Nie mógłby ktoś tego byka poprawić? Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Tagi - problem 26.02.13, 09:24 Mógłby, ale nie o drugiej nad ranem ;] Wyślij mi proszę, listę tagów do poprawienia na adres blox@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasica_k Re: Tagi - problem 28.02.13, 07:45 Nie oczekiwałam odpowiedzi o drugiej Wysłałam maila. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Tagi - problem 28.02.13, 18:22 Ja potwierdzam, że działa w wysokim procencie. Odpowiedz Link Zgłoś