ezydorek 03.11.05, 23:15 Czy jakis zyczliwy admin moglby mi pomoc usuanac wpis IMIENINY (ten z kartka z kalendarza) z mojego blogu: http:hubedi.blox.pl Uratowaloby mi to zycie. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T-800 Re: Usuwanie wpisu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.11.05, 23:38 A sama nie możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ezydorek Re: Usuwanie wpisu 04.11.05, 00:48 dzieki za "nie-zyczliwosc", ale tak sie sklada, ze skopiowalam jakies zdjecie z internetu i mi zrujnowalo caly wpis... nie pokazuje sie "usun" ani "edytuj" w edytorze, nie pokazuja sie tez wczesniejsze wpisy w edytorze. Jak masz jakis konstruktywny pomysl to chetnie przyjme, a jezeli nie to "nie dobijaj konajacego". Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Usuwanie wpisu 04.11.05, 15:43 Wyrzuć to zdjęcie z zasobów, może pomoże. Nie wiem jakiej przeglądarki używasz, jesli inna od IE, to spróbuj do IE wejśc. W nim czasami więcej widać. Jeśli to nic nie zmieni to tylko admini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezydorek Re: Usuwanie wpisu IP: *.clv.wideopenwest.com 04.11.05, 15:46 Dzieki za wskazowki. Problem polega na tym, ze ja nie dalam tego zdjecia do zasobow, wladowalam je bezposrednio do wpisu (wiem wiem, tak sie nie powinno, no ale mam za swoje) a teraz nie moge wejsc do edycji tego wpisu i przy okazji jeszcze kilka innych rzeczy mi sie "poprzestawialo". ADMINI RATUJCIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
taisha_te Re: Usuwanie wpisu 04.11.05, 17:48 Spróbuj zrobić tak: w kategori Życie masz tylko trzy wpisy razem z tą pechową kartką, przenieś na chwilę dwa pozostałe wpisy do innej kategorii (edytuj wpisy, zmień kategorię i zapisz), potem usuń kategorię Życie. Potem zrób sobie jeszcze raz kategorię Życie i swoje dwa wpisy z powrotem przenieś do tej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Usuwanie wpisu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.11.05, 21:18 Spróbuj z innej przeglądarki, np. IE. Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Usuwanie wpisu 05.11.05, 12:32 Wpis, którego nie można usunąć w edycji pod przeglądarką, zawsze można skasować lub poprawić Bloxerem. Odpowiedz Link Zgłoś