kominek 29.10.06, 15:42 Od 4 minut próbuję wejść do panelu edycji. W ciągu ostatnich dni blog chodzi coraz wolniej. Uprzejmie proszę adminów o kilka słów pocieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpieck Re: Wolno, wolno 29.10.06, 17:20 Całkiem przyjemnie chodzi się po twojej edycji, może za wyjątkiem listy komentarzy, ale to ze względu na ich liczbę. W każdym razie cała reszta otwiera mi się w czasie < 2 sek. bez względu czy sprawdzam z intranetu Agory, czy od mojego providera. Może jakieś lokalne problemy sieciowe? Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Wolno, wolno 29.10.06, 17:59 Dziś jest jakiś bałagan w internecie. Z prawie całej zagranicy w ogóle nie dało się wejść na Gazeta.pl, pakiety ginęły w Netii. Być może to jakiś efekt uboczny. Odpowiedz Link Zgłoś
segritta Re: Wolno, wolno 29.10.06, 19:50 No, ja wczoraj i dziś pół dnia nie mogłam w ogóle wejśc na gazetę. Nie tylko na edycję bloga, ale w ogole na blogi i na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_ewa999 Re: Wolno, wolno IP: *.onecik.pl 29.10.06, 20:29 ja dzisiaj prawie cały dzień nie mogłam wejść na gzete i blox.Dopiero wieczorem cos się odblokowało.... Odpowiedz Link Zgłoś