Gość: Blokserka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 15:15 Mam pytanko....macie jakies programy do grafiki czy tez do edyscji zdięc? Mozecie mi stronkę podrzucic? Z gory dziex ;] Buzioool Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blokserka Re: Program... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:12 Wogóle nie kumam o co tam łazi....xD Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Program... 01.04.07, 21:18 Jesli chces robic to online to wrzuc "online picture editor" do googla i wybierz z listy ten ktory najbardziej Ci odpowiada. Albo po prostu sciagnij sobie Picasse na komputer (www.picassa.com) - to prosty i bardzo przyjemny w uzyciu edytor. Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Program... 02.04.07, 12:41 Raczej picasa (przez jedno "s") -> picasa.google.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blokserka... Re: Program... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:32 Dziex ;] juz sobie sciagnełam...tylko ja jak zwykle nic nie wiem i....nie wiem jak sie pisze cos na tych fotkach....;];];] powiedzcie mi kto wie ;* Buziool ;* Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Program... 03.04.07, 09:33 W IrfanView: otwórz obrazek zaznacz myszką obszar, w którym chcesz umieścić tekst wybierz menu Edycja -> Wstaw tekst w zaznaczenie (skrót: Ctrl+T) wpisz tekst i dopasuj sobie wygląd zapisz obrazek Przed zabawą warto przeskalować zdjecie tak, aby pasowało rozmiarem do bloga. Użyj do tego skrótu Ctrl+R. PS. Zamiast jakiś buziolów lepsze jest "proszę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blokserka... Re: Program... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 09:55 Hehe....no tak...tylko gdzie się ten obrazek umieszcza ??? bo ja angielskiego prawie wogóle nie umiem.... Niemiecki umiem...."PROSZE" xDD Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Program... 03.04.07, 10:17 Hehe?? Da gibt es gar nichts zu lachen! Jaki obrazek? Co umieszcza? Jaki ma to związek z językiem? Sprecyzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
perrier Re: Program... 03.04.07, 10:57 tutaj jest polska nakladka dobreprogramy.pl/index.php?dz=19&id=223 Odpowiedz Link Zgłoś