ttszamot 27.01.04, 01:11 dajcie namiary na hotel ,pensjonat w okolicy ,wysoki standard Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cynmada Re: hotel w ełku 27.01.04, 08:50 ttszamot napisał: > dajcie namiary na hotel ,pensjonat w okolicy ,wysoki standard www.mazury.com.pl/local/morena/index.htm www.siedliskomorena.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ttszamot Re: hotel w ełku 27.01.04, 09:33 piękne dzieki ,prosze o jeszcze w maju przyjmuje inwestorów z niemiec zażyczyli sobie Ełk może z korzyścią dla Waszego regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
mazurek8 Re: hotel w ełku 27.01.04, 10:45 nie wiem, czy funkcjonouje jeszcze Lega Inn w Chełchach. Smutne miejsce ale hotel w porządku. Pamiętam, że jakiś pencjonat prowadził reżyser Majewski, nad brzegiem Łaśmiadów. Nie wiem, czy to jest właśnie siedlisko Morena czy coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: hotel w ełku 27.01.04, 13:28 mazurek8 napisał: > nie wiem, czy funkcjonouje jeszcze Lega Inn w Chełchach. Smutne miejsce ale > hotel w porządku. zapomnij , tego miejsca juz nie ma druga zime. Jest zupełnie opuszczone , zajęte przez komornika. > Pamiętam, że jakiś pencjonat prowadził reżyser Majewski, nad brzegiem > Łaśmiadów. Nie wiem, czy to jest właśnie siedlisko Morena czy coś innego. tak to pensjonaty Majewskiego , Nasierowskiej i ich syna & co. Miejsca w porządku , ale osatnio wyszły jakieś afery - nie dopełniono formalności przy ich budowie i chyba są samowolą budowlaną ... Odpowiedz Link Zgłoś
adamnyc Re: hotel w ełku 28.01.04, 08:19 Forumowicz pytal o hotel w Elku, a wy podajecie pensjonaty na wsiach daleko za Elkiem gdzie diabel mowi dzien dobry i to czynne tylko sezonowo. Hotele w Elku: Hotel Rydzewski dawniej Kaiserhof ul. Armii Krajowej Hotel Horeka ul. Wojska Polskiego Pensjonat Grazyna ul. Wojska Polskiego Hotel Grunwald osiedle Grunwaldzkie Hotel Zodiak ul. Kajki Czy moze ktos uzupelnic liste hoteli w ELku? Adam Odpowiedz Link Zgłoś
adamny Re: hotel w ełku 28.01.04, 10:45 przypomniał mi się jeszcze jeden - jest motel "Gupi Adam" na Moniuszki Odpowiedz Link Zgłoś
mazurek8 Re: hotel w ełku 28.01.04, 10:58 Adam, kolega pyta o pensjobnaty w okolicy, czytaj uważnie, przyjacielu. A co do Moreny: nie wiem, czy oglądaliście jakieś dwa tygodnie temu ciekawy materiał w TVN o samowolach budowlanych na terenie gminy Stare Juchy. Nie widziałem od początku, więc nie wiem, czy chodzio o Morenę. Na pewno urzędnicy wydali zgodę na budowę suszarni ziół, a powstał luksusowy pencjonat. Na którego otwarciu bawili się ci sami urzędnicy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: hotel w ełku 28.01.04, 13:49 mazurek8 napisał: > Adam, kolega pyta o pensjobnaty w okolicy, czytaj uważnie, przyjacielu. > A co do Moreny: nie wiem, czy oglądaliście jakieś dwa tygodnie temu ciekawy > materiał w TVN o samowolach budowlanych na terenie gminy Stare Juchy. Nie > widziałem od początku, więc nie wiem, czy chodzio o Morenę. Na pewno urzędnicy > wydali zgodę na budowę suszarni ziół, a powstał luksusowy pencjonat. Na którego > > otwarciu bawili się ci sami urzędnicy. > Pozdr wszystko prawda. Az dziw bierze że Państwo Reżyserstwo wraz z synem nie załatwili wszystkiego formalnie. Wymagało to jednak zmian w planie zagospodarowania. Sprawa sie rypła w chwili gdy p.wójtowa Starych Juch zwolniła gościa odpowiedzialnego za sprawy budownictwa w gminie. W rewanzu zaczął wyciagać wszystkie sprawki , zaczynając od gen Tyszkiewicza (b. dowódcy wojsk w Iraku) a kończywszy na pensjonacie morena , który w świetle prawa jst samowolą budowlaną. Teraz straszny ból głowy maja i Starosta i wójtowa i oczywiście właściciele, którzy przez nonszalancję nie sformalizowali inwestycji, a władza z lubością przymykała oczy na poczynania warszawki. szary człowiek nie otworzy sklepu bez góry pozwoleń i dokumentacji. Ale zawsze byli równi i równiuejszy. Z Majewskim mam swoje porachunki za bezczelne śmiganie po Łaśmiadach łodziami i skuterami, gdy jest to jezioro ciszy . Zdarzyło mi sie rónież byc zbesztanym przez Rezysera gdy posuwałem na bezgłóśnym silniczku elektrycznym ( a on na skuterze). oczym usłuznie donosi życzliwy manio Odpowiedz Link Zgłoś
mazurek8 Re: hotel w ełku 28.01.04, 16:22 Manio, chyba trza sie spotkać w święta i obgadać pewne sprawy. Mam taki jeden pomysł. Jeżeli dotre wcześniej niż przed Wielkanocą, będę Cię poszukiwał na forum. Chyba miałem gdzieś Twój adres, ale jak możesz, to podeślij jeszcze raz: przytorach@poczta.onet.pl pozdro K. Odpowiedz Link Zgłoś
ttszamot Re: hotel w ełku 28.01.04, 21:31 jesteście suuper wielkie dzięki , a jeszcze te "SMACZKI". CHYBA WYBIORĘ MORENE. GDYBY KTOŚ COŚ O GDAŃSKU SŁUŻE ttszamot@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: hotel w ełku 29.01.04, 10:29 mazurek8 napisał: > Manio, chyba trza sie spotkać w święta i obgadać pewne sprawy. Mam taki jeden > pomysł. Jeżeli dotre wcześniej niż przed Wielkanocą, będę Cię poszukiwał na > forum. Chyba miałem gdzieś Twój adres, ale jak możesz, to podeślij jeszcze raz: > przytorach@poczta.onet.pl > pozdro > K. miło mi będzie spotkac sie z Tobą przy jajeczku i symbolicznym 500 g. manio123@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adamnyc Re: hotel w ełku 29.01.04, 07:47 Mazurek, kolega pytal o hotele w Elku i pensjonaty w okolicy. Czytaj uwaznie. Dziwie sie Tobie, ze masz zamiar spotkac sie z maniem. Nie widzisz, ze nalezycie do innej ligi. Adam Odpowiedz Link Zgłoś
cynmada Re: hotel w ełku 29.01.04, 08:02 adamnyc napisał: > Mazurek, kolega pytal o hotele w Elku i pensjonaty w okolicy. Czytaj uwaznie. > Dziwie sie Tobie, ze masz zamiar spotkac sie z maniem. Nie widzisz, ze > nalezycie do innej ligi. gość zapytał , dostał odpowiedź o godnych lokalach , jest zadowolony a ty jak zwykle wiesz lepiej. Niestety nie ma w Ełku hotelu z prawdziwego zdarzenia do którego bez zahamowań mozna zaprosić "gości ze swiata". To że mieszkałeś w Horece wcale jej nie nobilituje ( a wręcz przeciwnie) i pozostanie norą , której jedynym atutem jest lokalizacja. Obsługa , wyżywienie ( tfu!) i nocne wycia nawalonych małolatów kompletnie ją dyskwalifikują - ale skąd ty możesz o tym wiedzieć. Jesteś niezwykle monotony w czepianiu sie wszystkiego , a twoje nieposkromione buractwo juz nawet mnie nie wkurwia. Jesteś trywialny i żałosny. madA Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: hotel w ełku 29.01.04, 10:40 adamnyc napisał: > Mazurek, kolega pytal o hotele w Elku i pensjonaty w okolicy. Czytaj uwaznie. > Dziwie sie Tobie, ze masz zamiar spotkac sie z maniem. Nie widzisz, ze > nalezycie do innej ligi. > > Adam Adasiu znowu wściekłość mąci Twój rozumek. Tak, Ty i ja , a jak sądzę to i pozostali forumowicze należymy do dwu różnych światów , róznych systemów wartości, różnych kultur ( jeśli mozna mówić o kulturze w Twoim przyadku). Uosabiasz większość wad naszego społeczeństwa , które są mi obce i brzydzę sie nimi. Napisz cokolwiek konstruktywnego zamiast sprzeczać sie o takie głupoty jak lista hoteli w Ełku Odpowiedz Link Zgłoś
adamnyc Re: hotel w ełku 29.01.04, 07:49 adamny napisał: > przypomniał mi się jeszcze jeden > - jest motel "Gupi Adam" na Moniuszki A mnie przypomnial sie tez motel "crazy mobb". Cham chamem na wieki wiekow amen. Odpowiedz Link Zgłoś