Dodaj do ulubionych

DLACZEGO...

25.06.04, 08:53

... jeżeli już coś napiszą o naszym mieście, to najczęściej
o takich "wydarzeniach?
tiny.pl/hst

Pozdrawiam,
&
Obserwuj wątek
    • sarna2003 Re: DLACZEGO...bo taka sensacja sprzedaje gazety! 25.06.04, 17:59
      a zobacz co pisza o sulejowku:

Rodzinna tragedia w Sulejówku

Moja żona zadzwoniła do mnie i powiedziała, że utopiła nasze dziecko - usłyszał
      w czwartek w słuchawce oficer dyżurny z Mińska Mazowieckiego

- Mężczyzna powiedział, że właśnie rozmawiał ze swoją żoną przez telefon.
      Powiedziała, że utopiła ich synka - mówi Mariusz Sokołowski, rzecznik
      stołecznej policji.

Do Sulejówka pojechała policyjna ekipa z wydziału zabójstw i biegły sądowy. W
      mieszkaniu policjanci znaleźli martwego, niespełna sześciomiesięcznego chłopca.
      Jego 40-letnia została zatrzymana. O jej dalszym losie zdecyduje prokurator.

Na razie nie wiadomo co było przyczyną tragedii..........
      • spec5150 Re: DLACZEGO...bo taka sensacja sprzedaje gazety! 25.06.04, 18:24
        Sulejówek jest pod Warszawą - chyba Ci się coś pomyliło...
        • sarna2003 Re: DLACZEGO...bo taka sensacja sprzedaje gazety! 26.06.04, 18:36
          a co mnie obchodzi sulejowek pod Warszawa, tak napisalam dla przykladu ze o
          innych tez pisza w ten sposob.................

ale jestes dobry z Geografii, gratulacje!
          • spec5150 Re: DLACZEGO...bo taka sensacja sprzedaje gazety! 26.06.04, 18:51
            myślałem, że podałaś tą informację, bo chodziło Ci o Sulejki, które są w sumie
            niedaleko Ełku, a nie ze względu na podobieństwo tragedii
            • freeman8 Re: DLACZEGO...bo taka sensacja sprzedaje gazety! 26.06.04, 23:07
              A możę powiesz gdzie są te Sulejki tak blisko Ełku?
              Coś sie Tobie pomyliło!
            • sarna2003 Re: DLACZEGO...bo taka sensacja sprzedaje gazety! 28.06.04, 00:00
              spec, ty jestes fantastyczny, ja tylko pamietam pisanice pod elkiem i sypitki,
              hehe...............nowa wies oczywiscie, stacze........

pozdrawiam, fajnie ze tak lubisz Elk, a przeciez nie urodziles sie tam, tylko
              Twoj dziadek, dlaczego lubisz Elk tak bardzo????????
              • spec5150 Re: DLACZEGO...bo taka sensacja sprzedaje gazety! 28.06.04, 18:13
                sarna2003 napisała:

> spec, ty jestes fantastyczny, ja tylko pamietam pisanice pod elkiem i sypitki,
                > hehe...............nowa wies oczywiscie, stacze........
                >
                > pozdrawiam, fajnie ze tak lubisz Elk, a przeciez nie urodziles sie tam, tylko
                > Twoj dziadek, dlaczego lubisz Elk tak bardzo????????

dokładnie nie wiem...
    • gabiberg Re: DLACZEGO... 25.06.04, 19:16
      Kazda gazeta goni za tania sensacja.

Osobliwe zajecie mial ten szesnastolatek. Ciekawe czym bedzie zajmowal sie jak
      bedzie dwudziestolatkiem. Za niszczenie grobow powinni go surowo ukarac. Nawet
      dlatego zeby odstraszyc inne hieny cmentarne.
      gabi
      • wolfgang87 Re: DLACZEGO... 25.06.04, 22:56
        Pamiętacie Maleńczuka w teledysku "Złe Wiadomości" ? To było tak celne a
        oczywiste spostrzeżenie, że lepiej tego się nie odda.
        Teraz jest pytanie co ludzie lubią czytać. Gazety myślą że afery i morderstwa to
        jest to. A może jednak nie? Ludzie są spragnieni czytać o nowych inwestycjach, o
        sukcesach sportowców, etc...Ale takich prawdziwych spektakularnych dobrych
        wieści jest za mało... A gazeta musi liczyć te swoje 30 stron...trzeba to jakoś
        zapełnić.
        • mazurek8 Re: DLACZEGO... 29.06.04, 14:36
          Nie wiecie gdzie są Sulejki? Powinny być do odnalezienia na miłej stronce
          www.pilot.pl.
          A jak nie będzie, to zachęcam do poszukiwań w okolicach Świętajna.
          K.
          • spec5150 Re: DLACZEGO... 29.06.04, 15:13
            Freeman chyba miał na myśli, że to nie jest tak blisko (ale nie jestem pewien).
            Ja myślałem, że Sarna miała również je na myśli - mi się skojarzyły z powieścią
            Lenza. A tak to chyba wszyscy wiedzą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka