Dodaj do ulubionych

SUWALKI-ELK

01.03.05, 02:07
dlaczego tak jest ze te miasta sie nie lubia.co sie takiego kiedys stalo ze
tak jest a nie inaczej.suwalczanin
Obserwuj wątek
    • marcotills Re: SUWALKI-ELK 01.03.05, 13:43
      piters9 napisał:

> dlaczego tak jest ze te miasta sie nie lubia.co sie takiego kiedys stalo ze
      > tak jest a nie inaczej.suwalczanin
      --
      wyraźnie sugerujesz, że ustanowienie Suwałk stolicą województwa jest źródłem
      jakiegoś, wyimagowanego "nielubienia się" Ełku i Suwałk...
      Żyjesz przeszłością, żywiąc się peerelowską padliną chłopie:(
      • siedem_osiem Re: SUWALKI-ELK 03.03.05, 22:56
        ja nic nie sugerowalem tylko zadalem pytanie na ktore chcac niechcac wlasnie
        odpwoeidziales(cos cie boli) moze to jest lwasnie ta przyczyna moze cos innego
        nie wiem
        jest przeciez tak nie tylko z suwalkami i elkiem ale i z innymi miastami jak
        torun bydgoszcz a to ze akurat nie spotkales sie z ta niechecia nie znaczy ze
        jest ona wyimaginowana.
        • marcotills Re: SUWALKI-ELK 04.03.05, 11:13
          siedem_osiem napisał:

> ja nic nie sugerowalem tylko zadalem pytanie na ktore chcac niechcac wlasnie
          > odpwoeidziales(cos cie boli) moze to jest lwasnie ta przyczyna moze cos
          innego
          > nie wiem
          > jest przeciez tak nie tylko z suwalkami i elkiem ale i z innymi miastami jak
          > torun bydgoszcz a to ze akurat nie spotkales sie z ta niechecia nie znaczy ze
          > jest ona wyimaginowana.
          --
          ok piters!
          sorki, że tak "skoczyłem" na Ciebie...
          przekażmy sobie znak pokoju:)
        • ralston Re: SUWALKI-ELK 17.03.05, 14:27
          A mi się wydaje, że to już stara i przebrzmiała historia. Teraz oba miasta
          nawet w innych województwach leżą. Co jednemu do drugiego? Mnie Suwałki ani
          ziębią, ani grzeją. Byłem tam wszystkiego ze dwa razy, może trzy. Nie mam
          powodów, żeby nie lubić tego miasta ani powodów, żeby je kochać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka