ccapucino 02.06.05, 20:26 Witam. Jutro robię urodziny i niewiem wogóle co mogę przyżądzić coś dobrego i taniego. Tzn. wiem jakie będą ciasta (robię 2) ale niewiem jakie przystawki robić. Chodzi tutaj o zimmne przekąski. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: jedzonko na urodziny 02.06.05, 20:35 upiecz skrzydełka lub pałki kurczaka na ostro, koreczki, ewentualnie jakaś galaretka drobiowa w kokilkach, odpuść sobie wędliny bo goście i tak ich nie jedzą. Jakaś sałatka makaronowo-jarzynowa, sezon na jarzynki już trwa, pogrzeb na forum jest tego od groma, a jak wpiszesz hasło urodziny to masz: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=urodziny&ile=10&sort=data_desc&spojnik=and&forum=77&poz=0&A_szukaj=t emat&zywe=2&x=20&y=8 lub: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html Odpowiedz Link Zgłoś
ccapucino jedzonko na urodziny 02.06.05, 20:51 Zapomniałam dodać, że będzie to imprezka młodzieżowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: jedzonko na urodziny 02.06.05, 21:03 A jaka to różnica?Inne żołądki, uzębienie, czy też młodzież importowana z innej galaktyki? Wiem na pewno, że młodzież trychoglomacjańska nie jada chińszczyzny, bo żółknie a taki kolor szczeżoczułek odbierany jest u nich jak obelga. Odpowiedz Link Zgłoś
ccapucino Re: jedzonko na urodziny 02.06.05, 21:07 właściwie to niema żadnej różnicy :) Odpowiedz Link Zgłoś