luego 08.03.05, 21:05 Rany, juz jest O do 3. Co z ta Barcelona? :))) A wlasnie ze nie bede sie interesowac jakas glupia pilka nozna! :) Poczytam sobie samotnie jakies kulturalne watki! Lu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcotills Szokowizna.. 08.03.05, 21:15 luego napisała: > Rany, juz jest O do 3. Co z ta Barcelona? :))) > A wlasnie ze nie bede sie interesowac jakas glupia pilka nozna! :) Poczytam > sobie samotnie jakies kulturalne watki! > Lu -- właśnie włączyłem telewizor, a tu Ronaldinho strzela karnego... bramkarz Czelsi go "wyczuł" ale nie dosięgnął mocno strzelonej piłki:( rezultat sensacyjny :/ dwudziesta ósma minuta meczu i już 3:1 :O) Poczytaj sobie o podziemiach Szczecina, przyda się później w naszej wyprawie;) Pozdrav! Odpowiedz Link Zgłoś
marcotills Antykoncepcja - gra dla smutnych pań ;-) 08.03.05, 21:25 grzenda.art.pl/antykoncepcja/ -- może zagraj sobie Lu, to humor Ci się poprawi:) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Antykoncepcja - gra dla smutnych pań ;-) 08.03.05, 21:41 O widzisz, Marcotills, i za to Cie lubie, ze czytasz w moich myslach... To rzadkie u facetow jednak. :)) Wczoraj probowalam sobie przypomniec adres strony pewnych krakowskich feministek i za cholere - jakas totalna demencja! A tu prosze... grzenda! Wieeeelkie bingo! Dzieki serdeczne! Nie jestem smutna pania i lubie pilke nozna, ale dzis nie mam checi jej ogladac. Do przerwy: Barca - Chelsea - 2 do 3! Niezle! :)) Hmmm, obejrzec "Kontrolerow" czy niekoniecznie? :) Lu Odpowiedz Link Zgłoś
marcotills Re: Antykoncepcja - gra dla smutnych pań ;-) 08.03.05, 21:52 luego napisała: > O widzisz, Marcotills, i za to Cie lubie, ze czytasz w moich myslach... To > rzadkie u facetow jednak. :)) Wczoraj probowalam sobie przypomniec adres > strony pewnych krakowskich feministek i za cholere - jakas totalna demencja! > A tu prosze... grzenda! Wieeeelkie bingo! Dzieki serdeczne! > Nie jestem smutna pania i lubie pilke nozna, ale dzis nie mam checi jej > ogladac. Do przerwy: Barca - Chelsea - 2 do 3! Niezle! :)) > Hmmm, obejrzec "Kontrolerow" czy niekoniecznie? :) > Lu -- czy dotarła przesyłka z dżezikiem norweskim? Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Antykoncepcja - gra dla smutnych pań ;-) 08.03.05, 21:55 Dotarla, ale tak dlugo sie sciagala ze musialam przerwac to sciaganie na troche.. Bardzo dziekuje na zapas i juz zaczynam znowu sciagac! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: Antykoncepcja - gra dla smutnych pań ;-) 08.03.05, 21:56 Time 53:11 Che 3-2 Bar, a ja chcę oglądać film!!! Mój mezczyzna najwyrazniej Dzien Kobiet traktuje tylko wtedy jak mu wygodnie ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Antykoncepcja - gra dla smutnych pań ;-) 08.03.05, 22:43 Ale wiesz, ten jazzik norweski to jakis inny jazzik :) przypomina to troche Enye i jakies celtyckie klimaty. Dzieki! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcotills Re: Antykoncepcja - gra dla smutnych pań ;-) 09.03.05, 09:37 luego napisała: > Ale wiesz, ten jazzik norweski to jakis inny jazzik :) przypomina to troche > Enye i jakies celtyckie klimaty. Dzieki! :)) -- to jest właśnie urok jazzu, zawsze jest inny i niepowtarzalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcotills Tam gra Barsa z Czelsi... a ja tu smetnieje.. 09.03.05, 12:27 piękny piłkarski wieczór wczoraj mieliśmy, nieprawdaz? dziewczyny były wyluzowane to i goli wiele "strzelono" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś