Gość: Kris281 IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 22:56 Niestety lato juz odeszło w przeszłość. Czy komuś brakuje słoneczka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bee bee Re: Jesień IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 08:33 dla mnie strasznie brakuje slonca, jestem meteopata i nie cierpie takiej pogody jak mamy za oknem. jest zimno szaro i deszczowo. dlaczego polska nie lezy w cieplejszej sferze klimatycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee bee Re: Jesień IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 08:35 poza tym czlowiek najczetniej nosa spod koldry by nie wystawial przez caly dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris281 Re: Jesień IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 12:17 Proponuję na wieczór ciepłą kawę i dobry film :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klima Re: Jesień IP: *.krak.gazeta.pl 06.10.02, 18:43 depresja totalna, nawet grzybów nie ma za dużo. Ale z drugiej strony lubię o tej porze włóczyć się po lesie. Bardzo przyjemnie. Na przykład dzisiaj włóczyłem się pod Kielcami i po raz pierwszy w życiu widziałem dzięcioła zielonego. Piękne ptaszysko. No i uzbierałem maślaczkó na obiad. Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Jesień IP: 2.3.STABLE* / *.fan-tex.com.pl 06.10.02, 21:05 Fakt, dzis byl dzien ponury za oknem. Ale wystarczylo pojechac za miasto, od razu bylo weselej bo piekne sa drzewa jesienia. Wyskoczylismy, mimo deszczu, tylko na godzinke do Klus ( do lasu na poligon )i zebralismy sporo kolpakow i podgrzybkow. Bylo co marynowac i na kolacje starczylo.Maslaki chowaja sie wobec tych grzybow. Strasza nas sniegiem ale nie wierzcie. Bedzie jeszcze slonce i cieplo - tylko lisci coraz mniej. Pozdrawiam,- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomko Re: Jesień IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 23:05 Tegoroczne lato było bardzo słoneczne i w zasadzie klimat mi odpowiadał. Wczoraj i dzisiaj było bardzo dżdżysto, ale nie przeszkodziło to mi, by udać się na wieczorny spacer z przyjaciółmi promenadą nad jeziorem. Było naprawdę przyjemnie. Po drodze herbata. A las jest teraz zasobny i piękny. Byłem wczoraj na Szybie. Powietrze, wilgoć, liście, trochę grzybów - więcej nie trzeba. Jednak czekam na słońce i złotą polską jesień, która ma dotrzeć do nas około 9 października. tomko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lapusz Re: Jesień IP: *.crowley.pl 07.10.02, 08:25 Ho, ho, słyszałem, że dziś to w Ełku już śniegiem daje. Jak tak dalej pójdzie to najdalej za dwa tygodnie bedzie już wiosna. Tymczasem zimno i ciemno już z rana. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiekt Re: Jesień 07.10.02, 09:33 a mnie jest szkoda lata:))) i tirowek marznacych teraz na szosie za Zakladami Miesnymi:))) nie dosyc, ze trzeba zaplacic 60zl to jeszcze dziewczyna zmarznieta:))) wiesiekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrozosia Re: Jesień IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 12:31 Mnie też dopada tzw. jesienna deprecha. Najwięcej problemów mam z rannym wstawaniem. Gdy budzi mnie budzik widzę ciemność i słyszę szum deszczu za oknem, marzę tylko by przewrócić się na drugi bok i spać dalej. Na grzybkach jeszcze nie byłam, bo za każdym razem, gdy mam taki zamiar, robi się bardzo zimno i deszczowo. Ciągle jednak mam nadzieję, że się wybiorę. Życzę sobie i wszystkim forumowiczom pięknej, słonecznej jesieni.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomko Re: Jesień IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 01:15 Mój największy problem ostatnich dwóch tygodni, to poranne wstawanie. Oczywiście żadna to depresja, ale przeżwam wtedy katusze. Oby do lata. tomko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Jesień IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 10:04 Juz sobie wyobrazam, jak sie budzisz, taki cieply i meski. przez caly rok. przytulilabym sie do ciebie tomko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomko Re: Jesień IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 01:21 Gość portalu: Jola napisał(a): > Juz sobie wyobrazam, jak sie budzisz, taki cieply i meski. przez caly rok. > przytulilabym sie do ciebie tomko mmmm, byłoby wspaniale. tomko Odpowiedz Link Zgłoś