Dodaj do ulubionych

Comeback pub "JONA"

IP: 212.244.141.* / *.elk.mazury.pl 13.01.03, 20:13
Pamietacie slawny pub-Jona?Niedlugo bedziemy mogli znowu posiedziec tam przy
browarku:)
Obserwuj wątek
    • Gość: tagusiax Re: Comeback pub 'JONA' IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 20:33
      mialam okazje tam pracowac za starych dobrych chasow ha ha A ktoz to sie bierze
      za ten interes jesli mozna wiedziec?
      • Gość: Cats Re: Comeback pub 'JONA' IP: 212.244.141.* / *.elk.mazury.pl 13.01.03, 22:38
        Nie mam takich informacji na razie ale wiem,ze ma byc przywrocona stara nazwa-
        Jona,wydaje mi sie,ze to dobre posuniecie.Elczanie pamietaja czasy swietnosci
        Jony i prawdopobnie wskrzesi to rowniez jej starych bywalcow i sympatykow.
        • Gość: Lapusz Re: Comeback pub 'JONA' IP: *.crowley.pl 14.01.03, 08:15
          Stare dobre czasy... Taaa... Z tego co wiem to interes otwiera tenże sam gość
          co prowadzi przybytek zwany "Smerf" w bramie obok rolnika.
          • Gość: kotek Re: Comeback pub 'JONA' IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 16:48
            Gość portalu: Lapusz napisał(a):

> Stare dobre czasy... Taaa... Z tego co wiem to interes otwiera tenże sam gość
            > co prowadzi przybytek zwany "Smerf" w bramie obok rolnika.

jednak nie to nie ten typ, znam gościa reaktywującego JONĘ głownie z tego że
            nie oddaje pożyczonych pieniążków .Ostatnio prowadził budę z piwem na plaży
            miejskiej.
            Stara Jona miała swoja "rodzinną" atmosferę , której z pewnością nie będzie w
            nowej. Zresztą i poprzednikom nie przyniosła szczęścia i powodzenia .
            Wróżę raczej szybką plajtę. Nie zarobi na wygórowany czynsz.
    • Gość: MROZOSIA Re: Comeback pub 'JONA' IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 15:04
      NIE WYDAJE MI SIĘ , ŻEBY UDAŁO SIĘ TYM NOWYM WŁAŚCICIELOM PRZYWRÓCIC DO ŻYCIA
      DAWNĄ LEGENDARNĄ JONE. JĄ TWORZYLI FAJNI LUDZIE. KONCERTY, TANCE NA BARZE, FAKT
      ZE KAZDY MOGL WEJSC ZA BAR I ZMIENIĆ SOBIE MUZYKĘ.JONA OZNACZAŁA NIE TYLKO
      PIJALNIĘ PIWA I INNYCH TRUNKÓW, LECZ BARDZO DOBRĄ ROZRYWKĘ.WÓWCZAS BRAKOWAŁO
      TEGO W EŁKU.A TO WSZYSTKO OPIERAŁO SIĘ NA OSOBIE JEJ SZEFA PANA J.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka