marek_52 03.09.06, 10:07 Szukam kogos kto wykona mi strone www, dla mojej firmy. W elku sa takie firmy, ktore tworza strony www ? Moze ktos moze cos polecic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manio15 Re: strony www 03.09.06, 10:21 marek_52 napisał: > Szukam kogos kto wykona mi strone www, dla mojej firmy. W elku sa takie firmy, > ktore tworza strony www ? Moze ktos moze cos polecic ? polecam www.elknet.pl/ bez wątpliwości zrobia tam profesjonalną strone a jeśli zechcesz to i umieszczą ja na swoim serwerze, oraz z pewnym dystansem www.fantex.pl/ . Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka_1984 Re: strony www 03.09.06, 20:56 marek_52 napisał: > Szukam kogos kto wykona mi strone www, dla mojej firmy. W elku sa takie firmy, > ktore tworza strony www ? Moze ktos moze cos polecic ? google prawde Ci powie... :) www.google.com/search?client=opera&rls=pl&q=E%C5%82k&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 jedna z pierwszych pozycji eglobis.com... Odpowiedz Link Zgłoś
marcell.dha Re: strony www 08.09.06, 23:53 Polecam firmę Kondrat.Net, ul. Armii Krajowej 9. Najlepsze referencje z ełckich firm. Pozdrawiam Marcell Odpowiedz Link Zgłoś
student_231 Re: strony www 09.09.06, 14:48 a ja nie polecam kondrat.net-u... osobiscie co prawda nie mialem z ta firma nic wspolnego ale jak mi kumpel opowiadal jakie haracze sciaga kondrat.net za poprawki, zamieszcenie czegos co zajmuje 5 min(A wg mnie to zaden wysilek)... i jeszcze jakby tego bylo malo nawet jesli masz kase na poprawke to zanim on ja zrobi to mija duuuzo czasu.. no ale wybor nalezy do Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
marcell.dha Re: strony www 09.09.06, 21:39 student!!!! od kogo to słyszałeś??? plotki rosiewasz ty anonimie wredny. Jeżeli mówisz o firmie i chcesz aby poważnie to wyglądało, przedstaw się wcześniej i mów tylko na podstawie swoich doświadczeń. Inaczej to są gadki typu "jedna baba drugiej babie". Twoja ksywka sugeruje, że latek masz niewiele a stronke za 200zł pewnie niejednemu zrobiłeś w okrągły miesiąc czasu. Jednak mogę się założyć, że nie masz w komputerze ani jednego legalnego oprogramowania (poza freeware). Firma kondrat.net współpracuje z największymi (i nie tylko) ełckimi przedsiębiorstwami. Fakty mówią za siebie. Jeszcze raz apeluję do anonimowych plotkarzy: przed składaniem zeznań proszę się przedstawić i podać źródło informacji albo zamknąć....... temat. Pozdrowienia :) Marcell Odpowiedz Link Zgłoś
student_231 Re: strony www 09.09.06, 22:29 marcell.dha po 1. Ci co zajmuja sie stronami w tym regionie wiedza jaka opinia jest o kondrat.net, fakt faktem gdyby mi to jedna osoba mowila to bym myslal tak jak ty.. ze to zwykla plotka.. ale jesli mowi mi to kolejna osoba, to jakas opinie sobie wyrobilem... po 2. co to za firma, ktora na swojej stronie ma ostatni news napisany 3 lata temu... "W związku ze zmianą serwisu Strona jest w trakcie realizacji Przepraszamy za utrudnienia Zapraszamy ponownie za kilka dni..." 3b. co to za firma, ktora wlasnej strony nie potrafi dokonczyc w 3 lata! po 3. co to za firma, ktora w obecnych czasach tworzy stronki oparte na tabelach :| po 4. co to za firma, ktora zleca tworzenie stron studentom wykorzystujac ich przy tym... a nie tworzy je sama... po 5. co to za firma, ktora ma w uslugach pozycjonowanie: www.kondrat.net/projekty,pozycjonowanie.html a nie wie o nim nic... zreszta wystarczy poczytac txt na stronie www.kondrat.net moze kiedys to dzialalo.. teraz ludzie wiedza znacznie wiecej i nie dadza sie nabrac chcesz przykladu ? www.kondrat.net/projekty,statystyki.html - zapis do bazy danych to nie zapis do plikow ? - kondrat.net napisal na swojej stronie, ze do wiekszych serwisow lepsza jest zew baza danych np. mysql.. wg mnie przy wiekszych serwisach.. naprawde wiekszych(mysle ze kondrat.net nie mial z nimi nigdy stycznosci) obciaznie np. mysql-a w taki sposob jest bez sensu.. wg mnie lepiej jest zapisywac surowe dane i je pozniej obrabiac raz na jakis czas niz robic to caly czas... podsumowujac i nie obrazajac nikogo.. polecanie kondrat.net-u w dzisiejszych czasach jest bez sensu.. moze kiedys gdy ta firma byla jedyna na rynku to tak.. ale teraz ? wystarczy popatrzec.. na inne firmy, ktore znacznie wyprzedzily kondrat.net.. zreszta wg osoby, z ktora rozmawialem o tej firmie, kondrat.net zawdziecza jak to napisales: "wspolprace z najwiekszymi przedsiebiorstwami" ojcu wlasciciela kondrat.net-u.. ale to akurat przyznaje plotka i nie jestem tego do konca pewny... po za tym marcell.dha w jednym masz racje... "zamknąć....... temat." przynajmniej na temat kondrat.net-u nie chce mi sie z Toba klocic.. bo nie ma co sie oszukiwac jestes z tej firmy lub wspolpracujesz z nia.. lub masz jakies inne powiazania.. wiec bedziesz bronil jej do upadlego.. a mi sie poprostu nie chce z nikim klocic... fakt faktem jestem studentem.. ale mam mase wazniejszych rzeczy na glowie niz klocic sie z wlascicielem beznadziejnej firmy... a co do wieku.. to w tworzeniu stron mysle, ze nie jest on wazny... liczy sie uzyskany efekt... co do pieniedzy jakie biore za strone to nie jest to 200zl nie ma co sie oszukiwac ale za 200zl to mi sie nie chce nawet edytora php odpalac(i na szczescie a na nieszczescie dla wielu firm, ktore wykorzystuja studentow.. studenci tez rozumieja ze bez sensu jest pracowanie za smieszne 200zl)... co do czasu.. fakt faktem gdy dostajesz zlecenie stworzenia miejskiego portalu to rzeczywiscie trwa to nieco ponad miesiac oczywiscie jesli wykorzystujesz napisany wczesniej przez Ciebie CMS(nie ma co sie oszukiwac na gotowym cms-ie daleko nie zajedziesz.. ze wzgledu m.in. na bezpieczenstwo...) i dopisujesz tylko dodatkowe moduly.... co do oprogramowania na jakim pracuje.. to jestes w bledzie... fakt faktem gdybym mogl uzywal bym windows-a ale jak juz mowiles to nie legalne.. a gdy wystawia sie faktury warto aby firma miala legalny soft.. wiec korzystam z linuxa.. i polecam go wszystkim.. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
marcell.dha Re: strony www 10.09.06, 11:06 Zapraszam do biura na Armii Krajowej 9, może powiesz mi to osobiście. Poza tym przedstaw się, wtedy poważniej będą wyglądały Twoje gorzkie żale. Otwórz swoją firmę, wtedy zobaczymy co zdziałasz. Twoim atutem, jak narazie, jest wycieranie gęby uznaną marką. Pokaż swoje refernecje, co zrobiłeś, kim jesteś. Jak na razie zasługujesz na miano awanturnika. Marcin Kondrat Odpowiedz Link Zgłoś
agulak1 Re: strony www 10.09.06, 16:09 Uuuuuu, nieładnie! Na pewno nigdy nie skorzystam z usług firmy, która w ten sposób odpowiada klientom/potencjalnym klientom. Jakie to nieprofesjonalne i chamskie. Jak jakakolwiek firma może odpowiadac na krytykę (całkiem konstruktywną trzeba przyznać) słowami typu "wycieranie gęby". Jak można kogoś, kto śmie nas skrytykować nazwać awanturnikiem? Oj, na pewno nigdy nie skorzystam i jestem pewna, że podobnie pomyślało wiele osób, które to przeczytały. A poza tym wszystkie argumenty Studenta mnie przekonały. Nie podoba mi się strona tej firmy i to co robi, jak się odnosi do ludzi. I co szanowny panie Marcinie? Też zostanę nazwana awanturnikiem? Moze mnie Pan spróbuje obrazić na forum? Na pewno to panu przysporzy wielbicieli i klientów :> Odpowiedz Link Zgłoś
marcell.dha Re: strony www 10.09.06, 17:17 Krytyki chętnie wysłucham, zależy mi na podniesieniu jakości oferowanych usług. Jednak to co przeczytałem w tym wątku to stek pomówień i plotek. W najbardziej oszczerczych wypowiedziach autor sugeruje, że słyszał, że nie jest do końca pewny, że to może plotka, i tak dalej. Słucham krytyki, proszę bardzo. Jednak rozmawiajmy o faktach i konkretnych sytuacjach. Pozdrawiam Marcell Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka_1984 Re: strony www 10.09.06, 22:43 Hejka, > Słucham krytyki, proszę bardzo. Jednak rozmawiajmy o faktach i konkretnych sytuacjach. Z tego co czytałam, to on przedstawił same fakty. Plotka w jego tekście jak już moja poprzedniczka stwierdziła bardzo ciekawym to jedynie to zdanie: "kondrat.net zawdziecza jak to napisales: "wspolprace z najwiekszymi przedsiebiorstwami" ojcu wlasciciela kondrat.net-u.. ale to akurat przyznaje plotka i nie jestem tego do konca pewny..." Panie Marcell prosze czytać uważniej. Zreszta student potrafił swoją opinie udowodnić, a pan odpowiedział na jego wszystkie przykłady jednym prostym zdaniem: "Jednak to co przeczytałem w tym wątku to stek pomówień i plotek" Proszę więc udowodnić, swoją teze przedstawioną w tej wypowiedzi. Skoro chce pan rozmawiać o faktach, to prosze odpowiedzieć na zarzuty studenta, które są faktami. p.s. ciekawa jestem co dla pana jest faktem.. może istnienie pańskiej firmy też nie jest dla pana faktem ? Łatwo jest oskarżyć studenta, że się nie zna, bo nie posiada własnej firmy i nie wie na czym polega ta praca.. jednak wg mnie student udowodnił, że wie więcej od pana i pańskiej firmy. Niestety świat jest tak zbudowany, że firmy zlecające wykonanie czegoś zamiast wybrać lepszych wybierają tych co mają jakiś status(w tym przypadku są firmami), znajomości... Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: strony www 10.09.06, 22:44 a szkoda słów na krytykę, dałeś Panie Właścicielu najlepsze świadectwo sobie i swojej firmie, teraz to chyba bede chodził drugą stroną Armii Krajowej aby czasem nie wdepnąć... to się nazywa samomarketing negatywny:) Dołożyc do tego reklmę strony Boysów i jestem w domu - to tłumaczy resztę. Odpowiedz Link Zgłoś