Dodaj do ulubionych

poszukuje solidnej dentystki

IP: 213.25.150.* 02.05.03, 23:09
witam jestem mieszkancem okolic elku i poszukuje dobrego stomatologa
(najlepiej mlodej i solidnej pani).prosze o rade i ewentualne adresy.
prosze tez o rade jakie plomby sie oplaca miec ktore sa dobra i dlugo siedza
pozdrawiam wszystkich rafal
Obserwuj wątek
    • kris281 Re: poszukuje solidnej dentystki 03.05.03, 10:36
      Polecam ELMADENT na ulicy Roosevleta (przy dużym kościele). Leczy tam pani
      Sokal. Jest tam fachowa, miła obsługa oraz dobry sprzęt specjalistyczny.
      Istnieje możliwość leczenia tam z ubezpieczenia społecznego.
      Polecam.
      • Gość: Cats Re: poszukuje solidnej dentystki IP: *.herc.net.pl 03.05.03, 16:09
        Takze polecam Elmadent.Leczylem tam zabki i trzymaja sie do dzisiaj:))
        Ale pewnie koledze nie chodzi o dentyste,to cd.tematu o "dobrym ginekologu"w
        Elku:))))
    • wiesiekt Re: poszukuje solidnej dentystki 04.05.03, 07:30
      Poszukuje dentystki mlodej, atrakcyjnej, zgrabnej, dlugonogiej. Najlepiej zeby
      nosila mini i chodzila bez majtek. Moge leczyc u takiej dentystki zeby bez
      znieczulenia pod warunkiem ze w czasie zabiegu trzymam jej cipke.
      Czy jest w Elku taka dentystka?
      wiesiekt
    • Gość: magda Re: poszukuje solidnej dentystki IP: *.elknet.pl 07.05.03, 18:18
      w odpowiedzi na list rafala pisze ze elckie dentystki sa juz raczej w "srednim
      wieku" ija raczej wole jezdzic do olsztyna gdzie mam fachowa i mila obsluge
      pozdrawiam magda r.
    • Gość: renia Re: poszukuje solidnej dentystki IP: *.elknet.pl / 192.168.1.* 29.05.03, 21:09
      wszystkie dentystki w elku sa do niczego nic nie potrafia tylko zbierac
      pieniazki caluje
    • Gość: Magdalena J Re: poszukuje solidnej dentystki IP: *.sieci.bianet.com.pl / 195.117.135.* 22.10.03, 19:02
      i tu sie z wami nie moge zgodzic trafilam z polecenia do pewnego gabinetu nic
      fajnego na pierwszy rzut oka , ale po chwili i kontakcie z mila solidna
      kompetentna mloda pania doktor sadze ze bede sie leczyc tylko w niej
      pozdrawiam magda j (juz nie taka mloda)
    • wiesiekt Re: poszukuje solidnej dentystki 23.10.03, 07:45
      Byl kiedys w Elku dentysta ktory podczas borowania zebow maszyna wsadzal
      dziewczynom rece w majtki i palce gleboko w pochwe az do szyjki.Kiedy
      dziewczyny jeczaly na fotelu z rozkoszy to ludzie w poczekalni mysleli, ze z
      bolu.......od borowania zebow. On jednak pouczal glosno dziewczyny zeby
      uspokojily sie bo bedzie mocniej bolalo "borowanie". Te ktore ulegaly jego
      zabawom nie musialy placic za leczenie. Plotka rozniosla sie po miescie i
      mnostwo dziewczyn lecialo do niego leczyc zeby w nadzieji na bezplatne
      leczenie. I tym sposobem wiele Elczanek zwlaszcza czarnul wyleczylo u niego za
      darmo zeby.

wiesiekt
      • kris281 Re: poszukuje solidnej dentystki 23.10.03, 13:20
        Przypadkiem to nie ty byłeś tym perwersyjnym dentystą?
      • Gość: Magdalena J Re: poszukuje solidnej dentystki IP: *.sieci.bianet.com.pl / 195.117.135.* 23.10.03, 18:21
        proponuje panu wieslawowi kt zeby przy powaznych tematach jak ten o ktorym
        dyskutujemy , nie wtracal sie jak nie ma nic konstruktywnego do powiedzenia ,
        ze wzgledu na swoj wiek i zaangazowanie prosze go i innych o nie wyrazanie
        opinii bez sensu
        z gory dziekuje magda
      • Gość: Magdalena J Re: poszukuje solidnej dentystki IP: *.sieci.bianet.com.pl / 195.117.135.* 23.10.03, 18:29
        zapomnialam dodac przepraszam widze ze pan wiesiekt z tego co widze tu na
        elckiej liscie rozpisuje sie na tematy damsko -meskieze szczegolnym
        uwzglednieniem budowy anatonicznej narzadow moczowo plciowych jak widze ze
        szczegolnym znawstwem.mysle wiec ze moze mam problemy z tymi wlasnie narzadami
        a moze jest po prostu niespelnipnym podgladaczem erotomanem amatorem
        pozdrawiam jeszcze raz wszystkich a szczegolnie niespelnionych podgladaczy to
        do ciebie wiesiu(mam taka propozycje zrob sobie w portalu onet test na iq mozna
        szybko przekonac sie gdzie jest nasze miejsce) pa
        magda
        • wiesiekt Re: poszukuje solidnej dentystki 23.10.03, 21:36
          Pani Magdo,

Pisze o sprawie o ktorej mowilo kiedys pol miasta. Jako, ze jestesmy przy
          dentystach przypomnialy mi sie opowiesci kolezanek o tym dentyscie. Kiedys moja
          dziewczyna rowniez udala sie do tego dentysty z reporterskiej ciekawosci.
          Potwierdzilo sie niemalze wszystko. Tylko, ze tym razem pan doktor po wlozeniu
          reki w majtki natknal sie na podpaske. Byl zly i zabral sie za jej piersi.Kiedy
          zaczela krzyczec ja wkroczylem z poczekalni do akcji i pan doktor prosil, zeby
          nie wzywac policji. Jestesmy ludzmi i darowalismy to jemu.
          Dodam, ze ten dentysta mimo, ze jest juz na emeryturze to nadal leczy zeby
          prywatnie.
          Uwazajcie wiec panowie u kogo wasze zony i dziewczyny lecza zeby i czy po
          zabiegach stomatologicznych nie sa zbyt rozgrzane.
          wiesiekt
          • Gość: monia Re: poszukuje solidnej dentystki IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.10.03, 07:12
            zbadaj sobie gowe czlowieku...
          • Gość: monia Re: poszukuje solidnej dentystki IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.10.03, 07:12
            zbadaj sobie glowe czlowieku...
      • ralston Re: poszukuje solidnej dentystki 23.10.03, 18:56
        A już myślałem, że ten erotoman gawędziarz dał sobie spokój...
        • Gość: Magdalena j Re: poszukuje solidnej dentystki IP: *.sieci.bianet.com.pl / 195.117.135.* 23.10.03, 20:49
          wielkie dzieki widze ze moja opinia nie jest odosobnionapozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka