Gość: majolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 12:36 Witam, możecie polecić miejsca gdzie można dobrze zjeść w Egerze i Mezokovesd ?? Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartek Re: Eger i Mezokovesd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 23:34 Właśnie wróciłem z Egeru ,polecam restaurację Dorner ,blisko zamku na Kossuth ut. - duże i smaczne porcje , Mezo nie polecam-baseny w remoncie i komary ,lepiej pojechać na termy do Egerszalok lub Bogacs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majolka Re: Eger i Mezokovesd IP: *.tktelekom.pl 10.09.10, 12:56 niestety nie mam wyboru mam wykupiony pobyt w Balneo Hotel w Mezokovesd od 18 września i musze tam właśnie jechać. A remont basenów miał się skończyć w sierpniu :( Ale dziękuję za polecenie retauracji w Egerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: Eger i Mezokovesd IP: *.ath.bielsko.pl 14.09.10, 14:01 W Egerze, w dolinie Pięknej Pani Csarda Kulcas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczur Re: Eger i Mezokovesd IP: *.toya.net.pl 25.10.10, 13:33 Szukam namiaru na fajny/sprawdzony pensjonat w Egerze lub okolicy. Proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Eger i Mezokovesd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 19:37 byłem we wrześniu w pensjonacie /kwatery/ castello ul.hetvezer 11 /na wysokości bazyliki / warunki przyzwoite , 5 pokoi z łaz., kuchnia ,kontakt w j.angielskim lub niemieckim.Ceny atrakcyjne- lepiej je negocjować na miejscu ; miałem namiary na kilka innych pensjonatów z netu i albo były nieczynne albo nikogo z właścicieli nie było na miejscu a ten znalazłem już na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Eger i Mezokovesd IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.13, 23:35 Jak tam było w tym luksusowym Balneo Hotel? Czy wziąć forinty z Polski, czy płacić kartą na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś