Dodaj do ulubionych

trasa Sahy - Szolnok

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.12, 09:43
proszę powiedzieć która trasa lepsza
1. Sahy - Aszod - Hatvan - Jaszbereny - Szolnok / omijam nieszczęsną Obwodnice Budapesztu
2. Sahy - Budapeszt Obwodnica Mo - Monor - Szolnok
Obserwuj wątek
    • Gość: vvv Re: trasa Sahy - Szolnok IP: *.ists.pl 26.03.12, 18:09
      Ja bym wybrał trasę 1. Ale nie z powodu obwodnicy Budapesztu ( dlaczego piszesz o niej nieszczęsna? ) tylko z powodu odcinka od obwodnicy p. Monor do Albertisy. Ta droga jest mocno obciążona głównie przez ciężarówki bo w tej części miasta oprócz niedalekiego lotniska rozlokowało się sporo firm.
      Trasę 1., a właściwie ocinek Hatvan - Jeszerbeny, znam sprzed 2 lat. Nie jest to autostrada ale wygląda na niedawno odnowioną i nie była obciążona.
    • Gość: e-tam trasa Sahy>Szolnok+więcej IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 18:50
      Masz do wyboru trasy:
      Bez Budapesztu A - B < zerknij > A - B z Budapesztem

Pozdrawiam,
      Nasze trasy < w tym rejonie
      • Gość: jurow Re: trasa Sahy>Szolnok+więcej IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.12, 22:16
        dlatego piszę/ nieszczęsna Obwodnica Budapesztu bo trzy razy przejedzie się ją bez problemu a czwartym razem stoi sie w nieskoczczonych korkach
        • dokto Re: trasa Sahy>Szolnok+więcej 29.03.12, 19:30
          No tak korek na autostradzie jest rzeczywiście frustrujący, chciałoby się szybciej a tu trzebastać :(.
          Ja doświadczyłem tam korka tylko na tym odcinku gdzie autostrada od Szegedu łączy nową i starą obwodnicę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka