Gość: jurow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.12, 09:43 proszę powiedzieć która trasa lepsza 1. Sahy - Aszod - Hatvan - Jaszbereny - Szolnok / omijam nieszczęsną Obwodnice Budapesztu 2. Sahy - Budapeszt Obwodnica Mo - Monor - Szolnok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vvv Re: trasa Sahy - Szolnok IP: *.ists.pl 26.03.12, 18:09 Ja bym wybrał trasę 1. Ale nie z powodu obwodnicy Budapesztu ( dlaczego piszesz o niej nieszczęsna? ) tylko z powodu odcinka od obwodnicy p. Monor do Albertisy. Ta droga jest mocno obciążona głównie przez ciężarówki bo w tej części miasta oprócz niedalekiego lotniska rozlokowało się sporo firm. Trasę 1., a właściwie ocinek Hatvan - Jeszerbeny, znam sprzed 2 lat. Nie jest to autostrada ale wygląda na niedawno odnowioną i nie była obciążona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-tam trasa Sahy>Szolnok+więcej IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 18:50 Masz do wyboru trasy: Bez Budapesztu A - B < zerknij > A - B z Budapesztem Pozdrawiam, Nasze trasy < w tym rejonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurow Re: trasa Sahy>Szolnok+więcej IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.12, 22:16 dlatego piszę/ nieszczęsna Obwodnica Budapesztu bo trzy razy przejedzie się ją bez problemu a czwartym razem stoi sie w nieskoczczonych korkach Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Re: trasa Sahy>Szolnok+więcej 29.03.12, 19:30 No tak korek na autostradzie jest rzeczywiście frustrujący, chciałoby się szybciej a tu trzebastać :(. Ja doświadczyłem tam korka tylko na tym odcinku gdzie autostrada od Szegedu łączy nową i starą obwodnicę. Odpowiedz Link Zgłoś