franek.janek 15.07.12, 11:54 W najbliższych dniach wybieram się z Warszawy do Keszthely nad Balatonem. Proszę o sugestie co do trasy, ma być optymalna tj. krótka i bez korków. dziękuję z góry za odp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helkatours Re: Dojazd do Keszthely 15.07.12, 18:52 Witam! Ja poki sie nie przenioslam na stale do Siófok tez jezdzilam z Warszawy nad Balaton, wedlug mnie najlepiej katowicka, choc nie wiem, jak teraz stan rozkopania: Warszawa – Częstochowa – Katowice – Bielsko-Biała – Cieszyn – Třinec (CZ) – Čadca – Žilina (SK) – Trenčin – Bratysława – Győr (HU) – Veszprém – Balatonfüred – Badacsonytomaj – Keszthely Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnypek Re: Dojazd do Keszthely IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.12, 11:22 Weź też poważnie pod uwagę: W-wa. K-ce, Ostrava, Brno, Breclav, Wiedeń, Sopron, Keszthely. Odcinek węgierski zupełnie przyzwoity jeśli chodzi o jakość nawierzchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: et Re: Dojazd do Keszthely IP: *.welnowiec.net 25.08.12, 11:04 A czy odcinek na Węgrzech sopron - keszthely podlega opłatom? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Dojazd do Keszthely 25.08.12, 11:30 A widzisz tam gdzieś przynajmniej pół metra autostrady? Nawet jesli stoja znaki czy ruchome patrole od sprawdzania matric to dotyczy tylko cięzarówek ;) Odpowiedz Link Zgłoś